שלום לכולם ../images/Emo13.gif

שלשום הודחו מיקי ויהודית מ"רצים לדירה 2", ואנחנו (חברי הקומונה בעיקר) עושים מאמצים להחזיר אותם כי הם זוג מקסים עם זוגיות נהדרת ומגיע להם כל כך לזכות בדירה! אם יש לכם
טוב (ואני מאמינה שכן), שלחו ב- SMS את הספרה 8 למספר 4040 או בטלפון 050-8888666 ותעשו לנו את היום! זה מאוד חשוב לנו!! תודה רבה לכם

כולם לשלוח בSMSים 8 ל4040

כי הדירה צריכה להיות של מיקי ויהודית... זה SMS קטן ועזרה ענקית... תודה מראש...

אבל

כבר הבאתי שלט......כה את מזלזלת בי?? ככה?? כולם מקפחים אותי!!! אף אחד לא לוקח אותי ברצינות!! אף אחד!! זה לא ההוגן שמפלים אותי ככה!!!!!!לא הוגן!!!!! חחח סתם סתם..........נכון שהשלט שלי יפה???? נכון???????
*עזבתי את המקום,אחזור שפויה בעוד מספר דקות*

חח ללוש גם אני מכינה שלטים

זה בסדר.. חייבים שאנשים יהיו מודעים לכמה שהזוג הזה מדהים ושחייבים להצביע ולהחזיר אותם!

כמובן כולם שולחים SMS עם הספרה 8

זה מאוד חשוב... אז כולם בבקשה לשלוח SMS עם הספרה 8 ל4040.... זה יעזור לנו ולעוד הרבה אנשים מאוד..

אל תדאגו גם ככה

חברה שלי מזכירה לי להצביע כל הזמן...!!גם היא מתה עליהם...
טוב אני רואה שככה כולם.... אפילו בגללה צפיתי בפרק האחרון שהיה...
ילדה בעלת השפעה רבה...חחח

תגידי לחברה שלך

שתבוא לקומונה שלנו......הנה קישור:http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=11403&smsMsg= וכמובן גם את מוזמנת
חחחח גם אני משפיעה על ילדים בכיתה שלי..........יותר נכון מכריחה אותם ומאיימת עליהם

חח תודה...../images/Emo9.gif

וגם היא משהו בסגנון ואל חשש היא גם בקומונה שלכם קוראים לה משהו ליאורינקה באנגלית מכירה? והיא גם שמה לי אותה כקומונה מועדפת...חחח

adi2121

New member
אין על יהודית ומיקיייייי :]

התחתנו אתמול,איזה יופי :]

למעלה