Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif חחח XDD

איזה מתוקות כולכן P:
תודה אהובות עבר עלי לילה קשה

broken winges

New member
אני עם גשר כבר חצי שנה

ועקרתי שתי שיניים...בלעכס (והתעלפתי XD אבל רציני התעלפתי) ובהתחלה שבוע או אפילו פחות זה כאב לי מממש אז באמת לקחתי אקמול.. אחר כך כבר לא כאב יותר.. רק קצת הקצה של החוט שהיה נתקע לי בבשר...
לי בטיפול ישור שיניים יש הכל חוץ מרסן!עקירות,גודר,גומיות לסגירת רווחים ועוד כמה דברים סופר דופר מוזרים.. הצלחה בוביש! מתרגלים.. מצטערת אם הפחדתי אותך.. קצת השתוללתי עם זה וזה.. בלע

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo6.gif

היום בהבעה למדנו על קישוריות טקסט וטקסטים מלוכדים והטקסט שעבדנו עליו היה קורות החיים שלה.

א ל א ו ר

New member
סתכלו סתכלו נוו!

נו מי לא יודע לקרוא מי? אַת עָכשַיו מֵבִינָה אֵיך קוראִים? סתם בצחוק *משועממת*

o0Invisible0o

New member
sounds..hmm..nice!../images/Emo9.gif

לצערי הרב, הרבה בני נוער לא מודעים להזדמנות החד פעמית העומדת בפניהם. ישנה תוכנית בה מתקבצים תלמידים בני 15-19 מכל מדינות העולם (פחות או יותר) ובניהם ישראל וחיים ולומדים יחדיו בתוכנית בת שנתיים, במספר מוקדים בעולם (ארה"ב, איטליה, נורבגיה, אנגליה, קנדה, הונג קונג והודו). התוכנית מלבד לימודים כוללת פעילויות חברתיות מסוגים שונים (ערבי תרבות, דיונים, מפגשים ועוד), פעילויות ספורט (קיאקים, קמפינג, טיפוס על קירות\צוקים, ועוד....), ובתחום האומנית (החל מריקודים הודים, בישול סיני, אוריגאמי יפני וכיד הדמיון הטובה...). ובנוסף, התנדבות בקהילה (ציוותי חילוץ והצלה, ניקוי ריפים תת ימיים בצלילה, עזרה לילדים נזקקים ועוד...). כל זה ועוד על בסיס מלגה המממנת את התוכנית כולה. מיועד לתלמידי כיתות י-יא מכל הארץ!! מיועד לכל מי שנשמע לו אפילו קצת מעניין .... אפשר למצוא פרטים נוספים באתר www.il.uwc.org או לפנות אלי [email protected] אל תפספסו הזדמנות של פעם בחיים !!!!!!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתזכירי לי שנה הבאה?../images/Emo122.gif

שנה הבאה אני גם רוצה חילופי תלמידים, ליסוע לבית של מישהי אחרת.
אני וחברות שלי נרשמות. ואם לא יסתדר אז סאמר סקול. ואם לא - אז זה כמובן יכלל.
מ=ש=ה=ו אני אעשה . ^_^^ איזה מתרגשת אני.
הכל בזכות יעל.

היי. ../images/Emo29.gif

XD אני ממש עסוקה, אין לי זמן אפילו להסתכל בפורום. ]:
כל מי שהיא בכתה ז' והיא מת"א לשלוח לי מסר דחוף.
.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifיעלללללללללל.../images/Emo99.gif

מה שהמורה לא לימדה אותי בשבועיים, יעל חמצמצה הנסגדת לימדה אותי בשעה. היא פשוט מדהימה!
אין לי מושג איך להודות לך, בהצלחה לי בבוחן.

leonel knight

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוף.אני באמת לא יודעת איך לנחם אותך ולעזור לך, זה אף פעם לא קרה לי. למרות שנאי די בטוחה שזה הולך לקרות לי, בקרוב מאוד.
. אוף.רק תדעי שאני אוהבת אותך המון

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifאני לא אהיה פה מחר ומחרותיים.

יש לנו גיחה><. אנחנו נבנה שם אוהל מסדינים וממקלות מטאטא. אנחנו נכין שם ארוחת צהריים ל30 ילדים[וכשזה מגיע לאוכל הם כבר חזירים]. ואנחנו ניצא לאש לילה והיי, איזה מגניב אנחנו נתחלק לקבוצות ונילך בשקט בשקט [עם בגדים כהים] ואז וואי איזה מגניב אולי יווצר מצב שאנחנו נראה קבוצה אחרת והם לא יראו אותנו
.אתן מאמינות?. ואת שאר האוכל[2 ארוחות בוקר+ארוחת ערב+ארוחת צהריים 1]אנחנו נביא לעצמינו.
. אנחנו נחזור בשלוש הביתה.ביום רביעי. וביום רביעי יש לי מחול, בארבע. ובאותו היום רביעי יש לי הופעה בסטודיו. וביום רביעי אני חייבת לבוא, אנחנו חוגגים בגעתון[האולפן למחול] את ראש השנה ובאותה המסגרת יש לנו את ההופעה. הריקוד שאני מופיעה איתו הוא בשיעור יצירה, אני ועוד שתי בנות המצאנו. אם אני לא באה, אני דופקת אותן. יש לי שעה מנוחה. ואני חוזרת בשמונה הביתה. למחרת יש בית ספר. ויש לי עוד להשלים את שיעור תנך, שיעורים בגיאוג' ובהיסטוריה. השיעורים בנתך זה ליום חמישי.מתי אני יספיק אלוהיםםם. צומי?

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifהממ.שחכתי עוד משהו.

אני צריכה להשלים את שיעור תנך כי אני ועוד כמה ילדים יצאנו לעשות שלטים לגיחה. [לכל כיתה יש נושא ובלה בלה בלה, אנחנו בנושא ההתנתקות]. והמורה לתנך, נראה לי שהיא עשתה לנו דווקא, ונתנה היום המון משימות בכיתה.

למעלה