אנבלייי

New member
א6ה !!!!!!########W@

מהתהמהתהיקה. |מתה| 8P אההההההה:_0:=-0 כחןקןחדכ ערביייייייייייייייייייייייתתתתתתתתתתתת

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבא לי לשבור את המחשב.

הוא החליט שבא לו להחליט מתי לעבוד
בלעכס

BiDriL

New member
תפריט ההתחל תקוע.

בלעככככככככככככככככססססססססססססססס

........

ואני חשבתי שאני היחידה שאצלה המחשב מחליט מתי לעבוד ומה לעשות......

broken winges

New member
אוווווווווווווווווווו ../images/Emo46.gif

למה תמיד כשיש בי רק טיפת שמחה היא חייבת להרוס אותה? ואחר כך היא מתפלאת! היא יודעת שאני כותבת שירים דימיוניים היא יודעת!!! אבל לאאאאא ישר היא תקפוץ ותגיד שיש לי בעיה ושאני מפחידה אותה ואולי לספר לאמא על זה. למה אי אפשר להבין שזו הכתיבה שלי? שאני לא באמת מרגישה כמו בשירים שלי? והם תוהים למה השירים יוצאים ככה.. נו באמת! ואחר כך היא עוד מעזה לצעוק עליי ולנסות לעשות לי רגשות אשמה! והכי גרוע עכשיו זה שאתן היחידות שעושות לי טוב ואני לא אוכל לבוא למפגש פאקינג נהדר

917635

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

אל תראי את השירים שלך לאנשים שאת יודעת שהם יפרשו אותם לא נכון או לא יבינו.

broken winges

New member
תודה

אני פשוט לא מבינה אותה! היא ביקשה לקרוא עכשיוזו תיהיה אך ורק בעיה שלה!!!!!!!

©big smile©

New member
האמ. ../images/Emo10.gif

כבר אין לי איפה לבקש חיבוק, ושבנות מקסימות יתנו לי אותו. אני מתגעגעת לזה, שכשהייתי צריכה חיבוק - הייתי באה לבקש אותו כאן. ואתן לא הייתן מהססות וישר משרשרות כמה חיבוקים וירטואליים, שמבחינתי היו אמיתיים. ואני מתגעגעת לבנות שקפצו עלי כשראו אותי, ולכאלו שהתרגשו מלראות אותי. ולזה שהייתן "סוגדות" לי, והייתי אוהבת אתכן כל כך. ולשפץ את הדולי, ולתגובות בשדח"ם, ולצחוקים בצ'אט. אני מתגעגעת אליכן. אבל לא באתי בשביל לחזור, כי אני יודעת שזה כבר לא אותו הדבר. "זה לא אותו דבר, מלבד הגעגוע" אני פשוט צריכה חיבוק, ואני חושבת שזה המקום האמיתי שאני יכולה לבקש אותו. כי אני אוהבת אתכן.

Science Fiction

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo119.gif

את כל כך צודקת, וזה עצוב ולא פייר ולעזאזל עם הזמן שעובר, אבל אין מה לעשות, וחבל:/

למעלה