כחלק מסיבוב ההופעות הקייצי בארץ, טרום-אלבומם החדש, יופיעו רוקפור מחר (רביעי 21.9.05) בשעה 21:30 במועדון מקסים בתל אביב (מתחת לאוזן השלישית, רח' קינג ג'ורג' 48). להזמנות צלצלו 052-6242464. פרטים נוספים והופעות נוספות - באתר רוקפור
חדש בבלוגTV ובצאט המתקדם של תפוז- החל מהיום, ניתן לשוחח במצלמה אחד על אחד עם כל גולש רשום או אורח. כל מה שצריך זה מצלמת אינטרנט מחוברת. האפשרות אינה מצריכה שום ידע טכני קודם. http://www.tapuz.co.il/chat/
ייתכן שאתם לא יודעים עדיין על הזמרת המוכשרת הזת שבין להיטיה "איתי ובלעדיי" ו"בחלומות" איריס היא זמרת מדהימה בואו להכיר זמרת נפלאה זו ולמי שכבר מכיר אותה אין צורך להוסיף במילים היא פשוט טובה! זמרת מעולה! בואו ותצטפו לפורום החדש לכבודה! שהיא גם כותבת בו לפעמים! http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=15055
קרוזנשטרן ופרוחוד בטכניון חיפה 22.09.2005 פתיחת דלתות: 21:00 קרוזנשטרן ופרוחוד היא רביעיית כליזמר-רוק ניסיונית, מרעננת ופרובוקטיבית, שמנגנת מוזיקה עם שורשים של מוזיקה יהודית ממזרח אירופה ואנרגיות אנרכיסטיות של Pאנק והארדקור לפרטים ובירורים: 054-7925332
"רביעיית כליזמר-רוק ניסיונית, מרעננת ופרובוקטיבית, שמנגנת מוזיקה עם שורשים של מוזיקה יהודית ממזרח אירופה ואנרגיות אנרכיסטיות של Pאנק והארדקור" אני מאמין שזו ההגדרה הכי פלצנית ששמעתי בחיי ללהקה. זה כמעט יותר גרוע מתיאורים של אוכל במסעדות
רביעיית כליזמר-רוק ניסיונית, מרעננת ופרובוקטיבית, שמנגנת מוזיקה עם שורשים של מוזיקה יהודית ממזרח אירופה ואנרגיות אנרכיסטיות של Pאנק והארדקור" מה קרה לימים שהיו להקות רוק?
למה שהם עושים, אומרים לך את זה שלושה אנשים שהטעם המוזיקאלי שלהם לא זהה. לא כל דבר צריך להיקרא פשוט "רוק", כי אז זה כמו לומר שהם עושים "מוזיקה", כללי מדי ולא אומר כלום.
גם בג'אז, כמו ברוק יש תתי סגנונות ותתי תת סגנונות ועירבובים שלהם, אם תגיד לשומע ג'אז שהלהקה הזאת והזאת היא ג'אז זה לא יאמר לו יותר מדי. ובכלל, שמעת משהו שלהם לפני שקבעת שההגדרה הזאת פלצנית?
זה לא משנה איך הם נשמעים. ההגדרה פלצנית. אתה חושב שאם אני אעשה רוק אני אגיד שהלהקה שלי עושה סגנון מוזיקה בסגנון פוסט בלוז-רוק, עם נגיעות פאנק, קצת פאוור מטאל, מושפעים ממזרח אמריקה, וההשראה מגיעה מלהקות שנות ה60? לא.
זה לא קשור לזה שיש תתי סגנונות בג'אז או בכל סוג מוזיקה אחר. עדיין, להקה שתנגן ג'אז, תנגן ג'אז. אלא אם כן זה סוג קיצוני. הקבלה ברוק-פאנק. טוב, אבל על מה הויכוח? זו מנטליות אישית...