fresh mishmesh

New member
תשובות לשאלותייך...

1. איזה טירונות? נו, טירונות... הדבר הזה שעושים בתחילת הצבא. אם כוונתך לדרגת קושי אז 02 או 01, המפקדים עדיין מתלבטים בינם לבין עצמם על התשובה הסופית. 2. למה?- כי זה משהו שכל חייל שמתגייס חייב לעבור, סוג של "הקדמה" לשירות הצבאי, מעיין הכנה אם את רוצה לקרוא לזה ככה. בקיצור, גם אני, ככל החיילים, עברתי טירונות. 3. לא קיבלתי שום אגרוף בסוף הטירונות, כי לא קיבלתי כומתה/תג- לא סיימתי מסע כומתה ולא עברתי עדיין את הקורס שאני מיועדת אליו... קיבלתי טפיחה חזקה על השכם, אבל זה בכלל היה בזמן המטווחים, כי טווחתי די טוב. יומטוב!

אוקי...

לא נורא עוד ת'כאב הכתף... לגבי כל הפרוצדורה של למה טירונות אני לא מפגרת... ולצערי בטח שלא חסרת השכלה בנושא של צה"ל... ולאיזה קורס את מיועדת?

fresh mishmesh

New member
אף אחד לא ענה לך כמו למפגרת.

שאלת- עניתי. את לא רוצה להיראות "מפגרת"?- אל תשאלי למה טירונות. קורס של דובר צה"ל- מש"קי דוברות

עוף מפה

New member
עכשיו שחזרת תתחיל לעשות משו...

צריך לאסוף קרשים ולהתקשר למירי...ולהכין כרטיסיות ומלא דברים..... אה כן ופעולת הסמלה..

UJFYE

New member
i need you ro get the

HOME NUMBER OF LILACH YANAI FROM KFAR KISH... APERENTLY I CANT CALL TO CELL PHONS

spraizler

New member
מחנה קיץ בארה"ב

זה הדבר הכי טוב בערך!!!! איפה המחנה שלך ומטעם מי יצאת?

UJFYE

New member
not a camp

a service year of the JAFI (jewish agancy for israel) and the UJF(united jewish faderation) and the first 4 days was in a camp called lorelwood

spraizler

New member
אז אתה עושה ש"ש

במן חילוף נוער כזה.? וחלק מהזמן אתם במחנות?

UJFYE

New member
its a shnat sherut

but i dont do exchance programs and i dont work in camps i work in the synagogues ans religos schools hebrow school and preeschool we are 25 guys all over israel working in all over the us im with 14 guys from the gilboa afula doing the progrem in conneticut wich is between NYC to boston

למעלה