8ar8ie

New member
:0

הממ... אני חושבת שיש לך:]
יש פשוט אנשים טיפשים. לי עוד כואב שבכיתה א' ציירתי ציור שאהבתי ואז באה ילדה ואמרה: "מזה??? זה מכוער" הממ... לודעת. פשוט אל תשימי:/ ותמשיכי לצייר ציורים מדהימים ובלע.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifלא עוזר.../images/Emo11.gif

אני אלך להטריד טלפונית כמה חברות שלי וזהו. להת'.

8ar8ie

New member
אוף. הסתכלתי בארכיון

ופעם הייתי טיפשה. מאודדדד... והייתי מגעילה כזאת. ועכשיו אני חושבת שאולי היה לי יותר נחמד כשהייתי טיפשה:] וזהו. נה אני לא עצובה... אני סתם מהרהרת או משו.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifהמ.

עסוקה, קצת. לא הייתי פה במיוחד.. נמנ.
התגעגתן?
עסוקות? הכל טוב? תעדכנו אותי בארועים מעניינים בפורום בימים האחרונים?

א ל א ו ר

New member
../images/Emo10.gifחברות זה חרא

כאילו לא כל העולם כל העיר שלי כמעט.... אין לי חברות אמתיות! עכשיו חברה שלי אמרה לי באי סי קיו שאני לא חברה טובה כי לא שלחתי לה את המשחק (כי בעצם דאטגתי לקול שלה כי היא צרודה
!) והיא תמיד ברגע שאני לא עושה משהו שהן אומרות הן אומרות לי את לא חברה אמיתית/טובה בכלל
וזה ממש מעליב אני החברה הכי נורמלית שיש בכל הכיתה הזאת אני לא פאקצית אני מנומסת מאד אני לא אומרת אף פעם להן בפרצוף "את לא חברה טובה/אמיתית ואני אף פעם לא מרחלת עליהן ותמיד שקורא להן משהו אני ישר קופצת לראות מה קרה ועושה הכל כדי לעזור! וכשאני בוכה או קורה לי משהו אף אחד לא בא לשאול מה קרה או משהו כזה..
אוף אני רוצה חברה אמיתית כמו שיש לאחותי או לכל אדם נורמלי!!!!!!
כמובן אני לא מחשיבה חברות מהפורום.... כי כאילו לא חברה וירטואלית... חברה שעוזרת בשיעורית (תומכת אני לא יכולה להגיד כי שרון תמיד תומכת בי ((שרונע) חברה שעושה איתך עבודת בביהס שעוזרת ש... אתן יודעות
אפילו ילד מהכיתה שלי יור טוב מכל הסנוביות האלה!

mini cat

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שכשהיא אמרה שאת לא חברה טובה... יכול להיות שהיא אמרה את זה כי היא הייתה מעוצבנת... זה קורה... כי את כן חברה טובה. עובדה תראי את כל הדברים שאת עושה. ואם היא באמת לא מעריכה את זה מספיק, זו לא בעייה שלך! זו בעייה שלה! אולי כשתגדלו (אפילו בשנה הקרובה, כי תמיד מתבצעים בה שינויים בגיל הזה מבחינת התבגרות) הן ממש יבינו איזה חברה טובה את! אל תדאגי... הכל יהיה מ'זה פסדר!!!

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאולסטארר:]

חדשוותת! בצבע סגול חציל
. אבל הן לא גבוהות, נמוכות:] נממ
. אבל משומה נעל אחת קצת לוחצת עליי, והשניה לאXD.

למעלה