לייבל בהקמה מחפש יוצרים מקוריים

לייבל בהקמה מחפש מוסיקאים ישראליים השרים ויוצרים באנגלית. סגנונות מוסיקה מועדפים: פולק-רוק, פופ אלקטרוני, צ'יל אאוט וכיצא באלו. ליצירת קשר וקבלת פרטים נוספים, נא לשלוח מייל לכתובת הבאה: [email protected]

Davidson

New member
I am the monkey

סרטון הזוי. מאוד, מאוד, מאוד הזוי. וגם משעשע. (וקליט
.) השבוע לא עבר טוב. המזגן בכיתה לא מקרר כמעט, יש לי 45 שעות במערכת, שכבתי עדיין בנויה מאנשים טורדניים ואנשים טורדניים יותר (יהיה נחמד אם יהיה שם חובב קרימזון אחד), יש לי להשלים המון חומר ויש לי 4 שעות 0 בשבוע. אני רק יומיים בי"א, ואני כבר לא משתגע על השנה הזו. נו, טוב.

slallum

New member
../images/Emo5.gif

שכבה שמלאה באנשים ששומעים איכסה, הא?
אני סובל מאותו תסמין
45 שעות? ביג בעסה
באיזה מגמות ובכמה יחידות אתה?

Davidson

New member
../images/Emo45.gif

אחד מכיתתי מאזין לביטלס, ועוד אחד שמע וקצת מכיר את יס, קאמל וג'תרו טול. אז יש מכנה משותף, בערך, למרות שהוא לא שומע אותם הרבה, ממה שהבנתי
. אני בשילוב מקצועות: ביולוגיה + ג"ג. וזה מרתיח. בתחילת שנה שעברה נרשמתי לכימיה, אבל אז הבנתי שלמקצוע נלוות שעות רבות, אז עברתי לג"ג (צעד טיפשי. אני יותר בנוי למקצוע כמו כימיה). מסתבר שגם פה אני נשאר בבי"ס המון. [יש לי 8 שעות ביולוגיה, 6 שעות ג"ג, שעתיים של תרגום (קבוצת תרגום אנגלית), וכל זה בלי שאר המקצועות. אתה יודע מה זה לגלות שיש יום שבו מתחילית ב7:30 ומסיימים ב-4?
זה מחריד! ואני עוד חשבתי ללכת לביוטכנולוגיה... אאאחח.

Davidson

New member
אה,

ואני, בתור תלמיד 5 יח' באנגלית, צריך לסבול 6 שעות (או 5?) בשבוע, ו6 שעות במתמטיקה. לאאאאא.

slallum

New member
קקי =\

אבל תרגום באנגלית יכול מאוד לעזור לעתיד, אז לפחות זה P:

Davidson

New member
אין לי בעיה עם תרגום ../images/Emo13.gif

הם אמנם אלה שביקשו ממני (אוו, הכבוד), אבל תכננתי להירשם לזה מהתחלה. פשוט זה נכנס, איכשהו, לרשימת התלונות (הדי מפורטת
)

slallum

New member
אפשר להבין

45 שעות זה רצח מוח
לי יש השנה 33, שנה שעברה ב-י"א היה לי 39..

יש לי 40 ואני בכתה י'.

וזה שאני עומדת לעבור מגמה לאחת שיש בה 42.. לפחות חלק גדול(באופן יחסי, כן?) מהשכבה שלי שומע רוק. למרות שהרבה יותר מידיי מהם שומעים הבי מטאל...) אניוואי אני לומדת בתיכון אלון לאומנויות למי שמכיר.. אז יש הרבה מוזיקאים וכל מיניי כאלה... אז הם שומעים מוזיקה טובה... אבל עדיין, כמו שכבר אמרו.. אחרי יומיים זה כבר נמאס, אז עוד 3 שנים?!

epitaph

New member
לא מבין למה לא הלכת לכימיה...

מה שבטוח הרבה יותר עדיף מביולוגיה, בערך אותה רמת קושי (מה שאומר, אין הרבה קושי) ואין צורך לעשות עבודת ביוטופ או איך שלא קוראים לחרא הזה. אני הלכתי על השילוב של פיסיקה וכימיה, אחלה דבר אם תשאל אותי...

Davidson

New member
כן, טעות מטופשת

אם הייתי יכול, הייתי עובר עכשיו לכימיה. עד היום אני מצטער על כך. פיזיקה, לעומת זאת... לא בשבילי.

slallum

New member
לא בשביל אף אחד ../images/Emo3.gif

היו בערך 20 תלמידים בשכבה שלי בפיזיקה שנה שעברה, השנה יש 4

NiKi†a

New member
אהא...../images/Emo45.gif

כבר שלוש שנים אני במגמת ביולוגיה, כל שנה אני נכנסת שוב לכיתה ולא מבינה למה P:

l o s t

New member
כל יום אצלי מתחיל בשבע וחצי.

ואני קם בשש כדי להגיע לבצפר , כל יום.