Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifלאלאלא../images/Emo10.gif

א.אני גם עושה,פשוט לא הספקתי לסיים,צריך לתת יותר זמן לדעתי
ב.אולי למשימות הבאות יעשו יותר.

א ל א ו ר

New member
../images/Emo11.gif

נראה לי שאף אחד בקושי ראה את ההודעה 2. זה כבר לא ישנה היא בדף הבא 3. במלא כולם לא התחייבו אז רב הסיכויים שבאמת רק שתיים ימשיכו לעשות וזה לא שווה....

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifמקסימום בשרשור הבא אני אפרסם

את שתיהן
אבל למשימה הבאה תתני יותר זמן, ותראי אם עושים אותה.ואת תחליטי
.

א ל א ו ר

New member
../images/Emo31.gifאבל אף אחד לא ראה אותה.......

ופי דעתי 10 ימים זה מספיק! עשים בהכי הרבה 3 שעות דולי זה לא כל כך קשה לומרות שיש עיסוקים אחרים.....

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאני לא מסכימה איתך.

לא כולם מספיקים לצייר דולי בשלוש שעות. יש כאלה שלוקח להם יותר,וכאלה שלוקח להם פחות. כשאני באמת משקיעה בדולי,ומנסה לעשות אותה לא רגילה,לא לבושה בסתם מכנסיים קצרים וגופיה לוקח לי יותר משלוש שעות. גם צריך השראה אם לא רוצים שהיא תצא סתמית, בייס מתאים,וחשק. לי אין חשק 24 שעות ביממה לשבת מול הצייר ולצייר דולי אחרי דולי. ועכשיו,סוף החופש,יש עוד דברים לארגן לקראת בית-ספר. לדעתי 10 ימים זה לא מספיק.

א ל א ו ר

New member
שיהיה אז בכל זאת

אני יעריך את זה בעוד ימים עדיין אף אחד לא ראה את המשימה בכלל....

הרבה פעמים לוקח לי יותר מעשרה ימים+

לצייר דולי
תלוי אם בא לי או משהו, אבל בכל מקרה, אני בטוחה שבמשימות הבאות ישתתפו יותר, כי הן יהיו מיוחדות יותר. אני אומרת את זה בלי שום כוונה לפגוע או משהו, אבל דולי יומיום אנחנו מציירות כל הזמן, וחשבתי שבפרוייקט תתני לנו משימות מעניינות, שיאתגרו אותנו ויתנו לנו השראה. יהיה נורא כיף אם תעשי את זה
אוף, אני כל כך מקווה שלא פגעתי או משהו
בכל מקרה, המשימה הנוכחית נראית לי כבר הרבה יותר מעניינת

א ל א ו ר

New member
המשימה הראשונה הייתה בעצם...

בסיס לפרויקט! עכשיו יהיו המשימות המעניינות יותר אם אתן רוצות שאני ישאיר אותו....וטוב שיהיה 17 יום!

חזרתי,חצי חיה חצי מתה ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

שעתיים וחצי טיפול פנים= מצב קשה קשה על הפנים. יש לי מסכה לבנה על הפנים -כמו מומיה
מחר יהיו לי פנים אדומות אדומות
איי איי כואב לי
"יופי דורש קורבנות"

אוי טיפול פנים זה חרא../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

תשמרו טוב טוב על הפנים, כדי שלא תצטרכו לסבול.

הייתה לי התנחלות של הפצעונים

ולא הכי רצו להתנתק, אז עשו לי ניקוי פנים היום, וכל השבוע שעבר עשיתי טיפולים לקראת ה"יום הגדול". אממ היה פשוט מלחמה על הפנים, היה לי גירוי..

חזרה לבית הספר..../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אני צריכה להראות כבנאדם, יש לי בעיה בפנים, ובגלל זה אני עושה טיפולים, לא בשביל להשוויץ או להיות יפה. פשוט לטפח את הפנים {זה הדבר הראשון שרואים כשמדברים אליי}

למעלה