שמישהו ישעשע אותי או ישלח אותי לישון חח
N N o l o g o New member 22/8/05 #6 וואלה חמי.. וזה קל..חמי וירמי הם חברים מאד טובים, חמי אפילו רשם לו שיר (נפלת חזק), אחרי הפרידה מדנה. =)
וואלה חמי.. וזה קל..חמי וירמי הם חברים מאד טובים, חמי אפילו רשם לו שיר (נפלת חזק), אחרי הפרידה מדנה. =)
ש שושה קפלן New member 23/8/05 #9 זה יהיה יותר קשה.. ולא בזיהוי... יותר במציאת קשר לירמי.. אמ...נסו לסבך את זה עד שתגיעו לאיזשהו קשר!! חחח הינה התמונה
זה יהיה יותר קשה.. ולא בזיהוי... יותר במציאת קשר לירמי.. אמ...נסו לסבך את זה עד שתגיעו לאיזשהו קשר!! חחח הינה התמונה
ה המשינאית New member 23/8/05 #10 נו זאת... אורית שחף? מצאתי קשר די הזוי אורית היא חברה בלהקת 'היהודים', נגן הקלידים של היהודים הוא ערן מיטלמן שבמקרה הוא חלק מהלהקה שבכוכב נולד , ירמיי היה שופט אורח כמה פמעים בכוכב נולד2 יצא הזויי
נו זאת... אורית שחף? מצאתי קשר די הזוי אורית היא חברה בלהקת 'היהודים', נגן הקלידים של היהודים הוא ערן מיטלמן שבמקרה הוא חלק מהלהקה שבכוכב נולד , ירמיי היה שופט אורח כמה פמעים בכוכב נולד2 יצא הזויי
A Atza New member 24/8/05 #11 עוד עוד עוד עוד עוד!../images/Emo80.gif התמכרתי אני בעד שתעשי פינה יומית או שעתית
N N o l o g o New member 25/8/05 #12 ../images/Emo6.gif אם שושה מעוניינת, היא מוזמנת לעשות את זה כפינה שבועית קבועה..=)
H hodayoyo New member 25/8/05 #15 עברי לידר אני חושבת../images/Emo60.gif אין לי כוח לחשוב על קשר שמישהו יחשוב בשבילי חח
A Atza New member 25/8/05 #16 עבריייייייייי../images/Emo88.gif../images/Emo80.gif קשר ? אמממ... שניהם הופיעו בניצנים ?!
ש שושה קפלן New member 25/8/05 #17 אממ... כן.. זה עברי... אבל יאללה.. תפעילו כמה תאים במוח... תמצאו קשר קצת יותר רציני מזה... חחחח אני בטוחה שיש ... לדוגמא: ירמי אמר שהוא היה מוכן להופיע עם עברי לידר.. ושהוא עושה מוזיקה טובה... תמצאו משהו... אני אשים יותר מאוחר עוד !!
אממ... כן.. זה עברי... אבל יאללה.. תפעילו כמה תאים במוח... תמצאו קשר קצת יותר רציני מזה... חחחח אני בטוחה שיש ... לדוגמא: ירמי אמר שהוא היה מוכן להופיע עם עברי לידר.. ושהוא עושה מוזיקה טובה... תמצאו משהו... אני אשים יותר מאוחר עוד !!
N N o l o g o New member 26/8/05 #19 ממ קשר בין עברי לירמי..../images/Emo35.gif אפשר את הקשר הפשוט, עברי הופיע עם אסף בהופעה שלו ואסף נו אתם מכירים את הדרך לירמי.. וממ בואו נחשוב רציני עכשיו.. טוב, זה ייקח לי זמן חח
ממ קשר בין עברי לירמי..../images/Emo35.gif אפשר את הקשר הפשוט, עברי הופיע עם אסף בהופעה שלו ואסף נו אתם מכירים את הדרך לירמי.. וממ בואו נחשוב רציני עכשיו.. טוב, זה ייקח לי זמן חח
N N o l o g o New member 26/8/05 #20 יש לי../images/Emo70.gif (תודות למור ../images/Emo3.gif ) אורי מור הוא הבאקליינר של שניהם..=)