BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבלע.

אני מנסה לצייר קימונו וכל הפיינט שופ מלא בדוליז של מוכשריות נסגדות
. כל-כך מת להיות. קניתי תיק בצפר מגניב ^-^ כזה אפור בהיר עם סגול וארנק כזה עליו עם חתול.התיק של קדס. וגם יומן סנופי מגניב
. ומדבקות למחברות.

shmeksit

New member
יומנ סנופי../images/Emo99.gif |סוגד|

כנסי לקומונה שלי ושל שרונע היא התחילה מהיומנ הזה!

גמלי יש יומן סנופי../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

הוא שחור כזה עם ריבועים בסגול ורוד כתום ואדום ותמונה ענקית של סנופי מעל...

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifגמלי כזה ../images/Emo99.gif.

נכון שהוא כה סגיד???

917635

New member
כמעט קניתי כזה!../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

התבלטתי בין זה לבין מיקי מאוס ובסוף קניתי את המיקי מאוס.

917635

New member
קניתי בקרביץ.../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

וראיתי גם בסטימצקי.

אנבלייי

New member
לכולם יש יומנים מאגניבים?

רק לי יש יומן קטון וורדרד ומסודר של אשת-משרדים ורודה?

shmeksit

New member
וואי איזה יופי כולנו סוגדות של

סנופי, אז תכנסו לקומונע שלי ושל שרונע

ש ר ו נ ע

New member
גאמלי וליובל יש:)

נו,עוד סיבה לפרסם את הקומונה שלנוD: מה,לא נכנס לשם אפח'ד:( הנה הכתובת הארוכה כי אני לא מוצאת את הקצרה:http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=11610

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

טוב לא ידעתי לאן לשרשר את זה ואני לא חושבת שזה מצריך הודעה חדשה. אבל אני חייבת לחלוק.
בנות פורום יקרות, שלום רב. בשפה העיברית החביבה עלינו כל כך ישנו דבר מאוד מאוד שימושי ויעיל הנקרא בשם סימני פיסוק. סימני הפיסוק מביאים לכך שקריאת הטקסט תהיה קלה יותר, נוחה וברורה יותר.
מלבד זאת, ישנו דבר נוסף הנקרא פסקה. פסקה גם כן מסייעת לקורא להבין את ההודעה. במחשב יצירת הפסקה נוחה במיוחד, על ידי קליק על מקש האנטר נוצר רווח בין השורות, כלומר, פסקה.
דבר אחרון, תפוז יקירנו שעומדים לשירותנו מאפשרים לנו, בכתיבת ההודעות, להדגיש קטע מהטקסט באופן הבא אני מודגש! הדבר נעשה ע"י הקלדת | הדגש| תוכן מודגש | סדגש| [בלי הרווחים כמובן.
]. ע"י כך ניתן להדגיש מה שחשוב, לא צריך לכתוב "אאאאננננננניייייי מאאאאוווששששררררתתת!!!!!!!" פשוט כותבים אני מאושרת! והעיניין מובהר בקלות. בנות פורום יקרות, אנא אמצו מנהגים אלו, רשמו עם סימני פיסוק, פסקאות ודגשים על מנת שהקריאה בפורום תהיה מהנה וברורה יותר!
תודה מראש, איילת.
איזו רשמיות.XD

שטופ

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בהחלט מסכימה.

אנבלייי

New member
XD ../images/Emo45.gif

את צודקת. את כלכך חכמה ונסגדת
אני אוהבת אותך המון
אני חושבת שאת צודקת וזה הרבה יותר נחמד, נעים ונוח לקרא הודעות מפוסקות
ולא צפופות ומסובכות. [: ועכשיו לעניינינו. אני הולככככככככככככככככככככככתתתתתת לעשות אמבטית קצף. |ברווזגומי| <- לא. זה סיגריה.
יוםםםםםםםםםםםםםםםם נעים סתם נו
אני מסכימה איתך בקשר להכל.

למעלה