gavrik

New member
../images/Emo32.gif

כמה דברים: -באיזה פרק הזכירו לראשונה את הנבואה של שאנשו <שאנג'ל יוכל להפוך לבנאדם>? -ג'יימס <ספייק> ישתתף בעונה הבאה של סמולוויל. -וזה בכלל לא קשור אבל לא מצאתי פורום על זה, מישו רואה the 4400?

באפי קוטלת הישבנים

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/970/317.html ולעצלנים שלא לוחצים על לינקים: נערה נפצעה קל-בינוני בכנרת כשקפצה למים ויתד נתקע בישבנה נערה שביצעה קפיצה מהחוף לכנרת נפצעה קל עד בינוני כשיתד נתקע בישבנה. צוות מד''א מפנה אותה לבית החולים פוריה בטבריה.

it z

New member
לא יכול להיות

כי אין דבר כזה קוטלת פוטנציאלית, היא כבר חייבת להיות קוטלת. אם כבר, אולי מדובר בקוטלת ללא הדרכה שנלחמה יותר מדי בפלייאנים.

kittycatbone

New member
נו...../images/Emo3.gif

הכוונה לקוטלת שהייתה פונטציאלית, אבל אחרי מה שקרה בסוף שבע הפכה להיות קוטלת ...
הרי between you and me, גם אם כל הפונציאליות הפכו לקוטלות, בשבילנו הקוטלות האמיתיות הן באפי ופיית' לא?? אז אנחנו פשוט קוראים לכל השאר קוטלת פנטציאלית..

gavrik

New member
יופי!

התחלתי לראות את זה רק לפני שבוע וחצי ועד עכשיו השלמתי את כל הפרקים כבר <החיים הטובים עם dvd divx> ולא הבנתי משו: זה התחיל כמיני סדרה ובסוף התפתח לסדרה רגילה או מה? כי בעונה הראשונה היו רק 6 פרקים

otto2222

New member
בדיוק

זה התחיל כמיני סדרה, ובעקבות ההצלחה רשת USA הזמינה עונה נוספת, בת 13 פרקים. 9 כבר שודרו אם אני א טועה. אגב, הם מועמדים לאמי השנה על פרס המיני סדרה על העונה הראשונה.

gavrik

New member
מוזר...

19 פרקים ב2 עונות כאשר בסדרה רגילה יש כ20 בעונה אחת חח אז הם היו אמורים לסיים את כל הסיפור של ה4400 ב6 פרקים?! מעניין איך ימשכו את זה עכשיו על פני עונות שלמות. רק שלא ייהרס או משו כי ההתחלה הייתה טובה.

talrv

New member
הסוף של העונה הראשונה

לא היה סופי במיוחד, אם אתה מבין למה אני מתכוונת.. אני התחלתי לראות אותה בארה"ב, כשהיא שודרה שנה שעברה, והיא הייתה הצלחה גדולה. USA שידרו את ששת הפרקים במרתונים. ואני גם מקווה שלא יהרסו את הסדרה, אבל כרגע נראה ששומרים על רמה מצויינת. טל.

otto2222

New member
אני לא מסכים ../images/Emo58.gif לכל הפרקים

לכל הפרקים ששודרו של ה-4400. לדעתי העונה הראשונה הייתה מצוינת. סיפורים מעניינים, מתח, היה שם הכל. העונה השנייה, לעומת זאת, הדרדרה לחלוטין. הסיפורים החלו לשעמם, הדמויות הפסיקו לעניין והמתח...נעלם. קחו למשל את הפרק בו הסוכן פגש את "אישתו" ונכנס למעין עולם אחר בו הם מתחתנים ואין דבר כזה 4400. זה היה פשוט פרק נורא ומיותר. למרות זאת, שני הפרקים האחרונים ששודרו היו דווקא טובים ונראה שהסדרה חוזרת למסלולה.

talrv

New member
זה כמובן דעה אישית ../images/Emo58.gif

(
ספוילר לכל הפרקים ששודרו בהודעה) אני נהנתי מהפרק הזה. הוא לא היה הטוב ביותר, אבל ההכנסה של אשה לחיים של טום היא חיובית לטעמי. אני מסכימה שהעונה הראשונה הייתה יותר סוחפת ויותר מרגשת. זה בעיקר כי לא ידענו מה היה כל הסיפור ולכן היה עניין נוסף. העונה יש כמה פרקים פחות טובים ומעניינים, אבל רוב הפרקים לדעתי עדיין שומרים על הרמה ועל העניין. דווקא מהפרק האחרון (9) לא כל כך נהנתי, אבל פרק 8 (עם הרופא מרואנדה) היה פשוט מצויין. טל.

gavrik

New member
יאפ

אני מסכים בדיוק עם טל. את העונה הראשונה מאוד אהבתי ובגלל זה גם תהיתי אם זה הפך ממיני סדרה לסדרה, כי אז האווירה של העונה ה2 נעשתה הרבה יותר ברורה לי <יש פרקים שהם לא כך כל חשובים לעלילה המרכזית ונראה שהם שם רק כדי למלא נפח>. בכל אופן את הפרק האחרון כן אהבתי, ואם אני לא טועה היום יצא חדש, אז מחר כבר אראה איך הוא

למעלה