אני גם חשבתי שזו ליאת...
ש שדונית מארץ עוץ New member 8/8/05 #27 תגידו יסמין עזבה את הפורום?? הרבה זמן שלא שמענו ממנה ואיפה מלודי?? ומיכאל?? ויניב? מה קרה לכולם??
ש שדונית מארץ עוץ New member 8/8/05 #26 וחן.. יש לי משהו להגיד לך אל תשתני.. תישארי קולית כמו שאת.. ככה הכי טוב
ש שדונית מארץ עוץ New member 8/8/05 #34 ואני לא קרציה אני בסה"כ שדונית מתוקה.. שיודעת קצת על כמעט כל אחד מהפורום הזה..(מה לעשות כאלה אנחנו השדונים..)
ואני לא קרציה אני בסה"כ שדונית מתוקה.. שיודעת קצת על כמעט כל אחד מהפורום הזה..(מה לעשות כאלה אנחנו השדונים..)
ר רותם חולה על מאיוש New member 8/8/05 #40 קניתי את היומן שלההההההההההה וו'יני כפרההההההההההההההההההה עלייהההההההההה איזה יומןןןןןןןןןן א=מ=א איזה תמונותתתתתתתתתתתתתתתת מעלפותתתתתת!!!!
קניתי את היומן שלההההההההההה וו'יני כפרההההההההההההההההההה עלייהההההההההה איזה יומןןןןןןןןןן א=מ=א איזה תמונותתתתתתתתתתתתתתתת מעלפותתתתתת!!!!
ד דיקוש חולה על מאיה New member 10/8/05 #56 חחח לא ממי אני מנסה לברר מי זהה תנו לי כמה ימים .. אני חושדת בכמה..
ד דיקוש חולה על מאיה New member 10/8/05 #55 ../images/Emo32.gif כל מה שלא קשור למאילה... שרשרו לפהה...