בא לי פלאפל מה איתכם?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 5/8/05 #2 לי לא../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif אני שונאת פלאפל.. חחח לא טעים יש לי גם פלאפל ממש מתחת לבית.. להביא לך
לי לא../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif אני שונאת פלאפל.. חחח לא טעים יש לי גם פלאפל ממש מתחת לבית.. להביא לך
ח חופיתוש של הפורום New member 5/8/05 #3 למה זה אמור לעניין אותנו בדיוק? לשרשר פעם הבא.... ואני דווקר ילך על שוארמה...
ה הדסי מתה על אגמי New member 5/8/05 #5 חחחחחחחחחחחח../images/Emo107.gif עיוורת! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם!, אל תקחי ל !
כ כפרה על אגם New member 5/8/05 #10 אנייי כבר יורדתת../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif אגב זאת אני פשוט עם כינוי אחר.. כי אני בצ'אט וזה לא נותן עם הסימנים של המיכלולה
אנייי כבר יורדתת../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif אגב זאת אני פשוט עם כינוי אחר.. כי אני בצ'אט וזה לא נותן עם הסימנים של המיכלולה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 5/8/05 #7 חחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif שרשור מאכלים למי בא מה שרשרו לפה
מ מיכליייייייייי New member 5/8/05 #8 בא לי............ לאפה או איך שלא רושמים את זה נו, הפיתה המוזרה הזאת שמגולגלת יאמי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 6/8/05 #16 רציני עלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif לא ידעתי
י יעל 13 New member 6/8/05 #18 נשבעת לך חחחחחחחח זה מגעיל אותי שהורגים חיות בשביל שאנחנו לא נהיה רעבים...וזה גם מגעיל אותי לאכול חיה מתה...בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
נשבעת לך חחחחחחחח זה מגעיל אותי שהורגים חיות בשביל שאנחנו לא נהיה רעבים...וזה גם מגעיל אותי לאכול חיה מתה...בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
K Koala Girl New member 6/8/05 #22 הנה מישהי נורמלית../images/Emo3.gif כבר נמאס לי להסביר לאנשים פה שיפסיקו להזכיר דברים מתים בפורום
ע עדידוד לאב יהודה New member 6/8/05 #13 איככ אני שונאת פלפל הוא עושה לי בכילות... ולי בא את יהודה חחח סתם לא בא לי כלום..