היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

מר ג´ואל רטנר, הפעיל בפרוייקטי מחקר בליטא ואחראי על פרוייקטים חשובים הקשורים לאזור זה מתארח היום בשעה 16:00 בפורום שורשים משפחתיים.
מחר בשעה 10:00 יתארח בפורום הריון לאחר אובדן פרופ´ יובל ירון, מומחה למילדות וגינקולוגיה ומומחה לגנטיקה, מנהל היחידה לאבחון טרום לידתי באיכילוב אשר יענה על שאלות בעניין תסמונות ומומים גנטיים, וההסתברות להישנותם.
מפגש אומנים למען הקהילה ביום רביעי 3/8/05 יתקיים מפגש אמנים למען הקהילה של פרויקט לגדול בצבע - אומנות מונעת אלימות. כל הפרטים בפורום לגדול בצבע

omri120

New member
הסידרה צולמה כבר??

קראתי פה שמיקי נוסע לחו"ל ויהודית נשארת פה. אז אני שואל...כל הפרקים כבר צולמו??? חוץ מהספיישל של החצי גמר והגמר???? אז איך זה שאף אחד לא מדליף....מי עלה לגמר או לחצי גמר???? מה קורה פה?? בבקשה תענו לי

omri120

New member
מה זה סוף הדרך??

מה קשור סוף הדרך?? אני לא מכיר ולא רואה את הסידרה סוף הדרך. מישהו יכול לענות לי על מה ששאלתי?...בבקשה?? "מאיה תשתקי אני אקשור אותך... חחחחחחח

raz 2003

Well-known member
בקיצור אף אחד לא יכול להדליף...

כי אף אחד לא יודע מי עלה...כמובן חוץ מהזוגות.

noa8bar

New member
תשובה

כל הפרקים כבר צולמו לפני איזה שלושה חודשים, אם תשים לב תראה שהם לובשים בגדים ארוכים.. לגבי הספיישל של חצי הגמר אין לי שמץ.. הגמר - שידור חי :)

lean2

New member
omri120 תקרא דחוף!!

מה מיקי נסע לחו"ל?!?! למה?!!?

noa8bar

New member
זה איפה שמדברים עם הזוגות מיקי חזר

היום מחו"ל..!

Seagull6

New member
כנסו לפה!!!!

אוהבים סרטים?? אוהבים לדבר על סרטים?? בקיצור סרטים זה החיים שלכם? אם תכנסו תגיעו למקום הנכון! אתם תוכלו לדבר על סרטים,להמליץ על סרטים, לשמוע המלצות על סרטים, לשמוע מה קרה מאחורי הקלעים... בקיצור תגיעו לעולם הסרטים של הקומונות! http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=11316&shirshurShow=1

למעלה