TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif הממ.

נראה לי שזה לא קשור לפסוק ח' או פרק ח' או אנערף ח'. הח' זה בשביל ה"אחרונה". ממ. מה המדוזה הזו עושה שם ><

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif תמי וכולן-

אני יוצאת לרבע שעה-עשרים דקות, תמשיכו לחשוב בלעדיי. אם אתן מוצאות את התשובה תנו רמז!!!!!;;1;;11;~~!

תקשיבו../images/Emo96.gif

יכול להיות שזאת בכלל לא מדוזה. בדקתי את שלבי ההתפתחות שלה ובאף אחד מהם היא לא ניראת ככה><. אולי זה אלמוג או מדוזה ממש ממש משונה.

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifיאללה מורל אנשים!

לכל מקום שהיא הולכת...[כמו מה?!] כמו אהבה נכזבת...[אז מה?!] כל החיים אני אוהב את... נווה מגן עד המוות!!! נה נה נה נה נה נה נה נה... נווה מגן מלחמה!!!!!!!!! "אפרוח מטוגן, אפרוח מטוגן, הלך לו לטייל בגן. פתאום ראו אותו, רצו לאכול אותו, והאפרוח להם אמר: אנ'לא ספגטי, ולא פאטי, ולא עוסק בפוליטיקה! אז אל תאכלו אותי, ואל תשתו אותי, כי גם אפרוח רוצה לחיות!" החיים קשים במושבה, החיים קשים במושבה! לקום כל בוקר בווילה ענקית והוציא ת'וולוו לשטיפה יומית! החיים קשים במושבה, החיים קשים במושבה! אעאע אני מושפעת מהמחנה קיץ
אל תתייחסו ><

Stinki Winki

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"אפרוח מטוגן, אפרוח מטוגן, יצא לו לטייל בגן! ושם תפסו אותו וגם טיגנו אותו עשו ממנו קציץ בשר!

Dirtbag

New member
אששש גיהנום... ../images/Emo62.gif

גם לי עדיים מהדהדים מורלים בראש
. נהנהנה מקום ראשון מבנה ח' D:

Stinki Winki

New member
ועוד!

יש מכות בין בנותתת יאללה בלאגןןןן סכינים חרבותתת[ רימוני עשןןן
כיתה טיפשה.

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifכן הא?../images/Emo122.gif

מקום שני מבנה ז >< נו איך זה הולך? רשפים אחיות צ'ה צ'ה רשפים רק מכות צ'ה צ'ה רשפים אלימים צ'ה צ'ה יאללה חברה סכינים!!! גם אנחנו רק מכות!! גם אנחנו אחיות!!! גם אנחנו אלימים!! ואת השאר אני לא זוכרת

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתגידו לי רמז לגבי .

שלב 4, זה שכתוב אהוב אותי. נכנסתיל מקורות אגב.

sweetyheart

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo53.gif../images/Emo37.gif

היוש!! יש לי שאלה- איזה תוכנת ציור הכי טובה לדעתכן? (פיינטשופ, פוטושופ ואלו..) כשאני אומרת טובה אני מתכוונת- שהיא לא מסובכת מדי לשימוש , שיש בה את כל האפקטים השימושיים (חוץ מדוליז אני גם רוצה לנסות לעשות רקעים ודברים בסגנון.. אז שיהיה שימושי
), שגם לא תופסת יותר מדי מקום על המחשב..

למעלה