../images/Emo121.gif הו, אני ט' מהמוסד.

או שאת יכולה לקרוא לי טלמ. את טלי[חנה] נכון? את גם בנענע, לא? ויאפ, אני עולה לכתה ז'.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo134.gif?

נמנ. זה לא ממש תלבושת אחידה, אני חושבת שזה סתם דפוק. היה גם אצלנו, אף אחד לא הלך עם זה ממש..

Stinki Winki

New member
|בטריה|

תאמיני לי, מניסיון, זה ממש לא נורא, שיש תלבושת, זה אפילו נחמד! ויש לכם המון צבעים אז זה ממש ממש סבבה:) בטח יהיה לכם יום עם לבוש חופשי (אצלנו זה היה שישי) ואז תוכלי לבוא עם בגדים יפים וזה נורא נחמד

../images/Emo121.gif תודע על העידוד!

ואנחנו לא נלמד ביום שישי!
אז אני משערת שלא יהיה יום כזה.

../images/Emo121.gif אני יודעת שזה לא נורא.

אבל זה באמת לא דבר שאני כ"כ רוצה. זה נשמע כאילו אני מפונקת, ואני מפונקת.
אבל זה פשוט מעצבן.בעיקר אחרי ששנה שעברה עשינו די הרבה בשביל שלא תהיה לנו חוצה אחידה [בבי"ס היסודי]. והיא הייתה מכוערת. מאוד. עכשיו לפחות יש לנו מבחר. וכשחושבים על זה זה לא כ"כ נורא, נכון? פשוט העניין הזה עם ללבוש חולצה חצי יום מאוד מעצבן אותי, כי אני פשוט אבזבז פי 2, או 3 כסף כי כל יום- 2 חולצות וגם ככה הכביסה של הבגדים מאוד בעייתית. אבל אני לפחות מקווה שהבגדים יהיו יפים. אופע! כרגע חזרתי מהאוטודנט, הוא מתח לי את הטבעות, וזה כואב, ומעצבן!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנמ.

קודם-חולצת ביצפר-לבוש לביצפר.זה לא כל-כך בעייתי,באמת. אה והחולצות האלה מזה זולות
.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifוהאייקון שכולן שמו.

זה לא כ"כ נורא, זה בטח סתם חולצות פשוטות,לא?

../images/Emo121.gif אני מקווה

עוד לא ראיתי אותן. אבל...פשוט קיבלנו חולצות של בי"ס [יסודי] בתחילתו, וזה עושה לי סיוטים! [הן נראות נורא] וגם מה שהיה אמור להיות החולצות האחידות בבי"ס היסודי היו מכוערות, וגם לא היה מגוון. והאמת שאני ממש מפחדת מאיך שזה יראה על הגוךף המכוער שלי, בלע.

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif זכויות שמורות לי!!1 *מזדעק*

העא הרעיון היה שלי

o0Invisible0o

New member
*הסתכלו?../images/Emo12.gif

נמנ. ראיתי..
אהבתי!
ראיתי גם את המדבקה או מהשזהלאיהיה מהמפגש..

stoopo

New member
אמרו לי לפרסם

פרסמתי ברוב הפורומים אז הנה גם פה אני מפרסמת! אהמ...זוהי קומוה מאגניבה ביותר שבה אתם יכולים להתחרפן להשתעשע לכתוב סיפור בהמשכים לקרוא בדיחות לצייר גרביים להשתתף בפרוייקטים תחרויות ועוד ועוד
אני אוהבת אותתתתתתכןן נוראנורא אז כנסוו כבר http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=8247 ואני מבטיחה שלא תרקצו לצאת!

למעלה