גמרתי את ה"פ../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

זה כלכך הרבה יותר עצוב ממה שחשבתי שזה יהיה. אוף.
למי שמת. ולמי שהורג אותו. @%^$%&$%*^^!@~ כוס אמאמאמאאאאא של סנייפ הזה >< למה את דמבלדור דווקא?! רולינג הזאת זונההה אלוהים. שתהרוג את מאלפוי. שתהרוג את סנייפ! מקגונגל! אמברידג'! פאדג'! מה דמבלדור מה!11111 סמעק גמכן.

מיטל101

New member
../images/Emo58.gif

איזה מבאס זה אהה? היא הורגת את כל הדמויות הסמכותיות על הארי כדי שבספר השביעי הוא יתמודד מול וולדי לבד...אבל זין... אני הכי אוהבת אותם-סיריוס ודמבי...זונעעע אבל יש כאלה שאומרים שסנייפ לא רשע

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifגמאני הייתי ככה שקראתי אתזה

בלעכ. !@#)$*%#&%$)($*#%#(^$%*
והוא היה כ"כ חמוד, עם הקרמבואים האלו שלו ובלה
מממממ. אבל חוצ מזה (
), טוב הספר?

../images/Emo58.gifלא יודעת.. לא משהו.../images/Emo180.gif

+
עצוב והכל, זה כן. כמעט בכיתי בלוויה של דמבלדור. אבל ממש מעניין? לא. החמישי היה הרבה, הרבה יותר מעניין. בעיני הספר הזה זאת התדרדרות... אבל אולי זאת רק אני. וגם סנייפ ה@#%^*^&)^@@ הרס לי. לא יודעת. סתם מעאפן

עוד לא הגעתי לשם...../images/Emo125.gif../images/Emo58.gif

אבל הרסו לי הרבה לפני... בכל מקרה, שומדבר לא יותר גרוע מלהרוג את סיריוס, הוא היה הדמות האהובה עליי... ככה שלא ממש הופתעתי מזה שהפעם היא הרגה את דמבלדור... עכשיו אחרי שאתן יודעות את הסוף, כנסו לכאן אני אישית נקרעתי.. למרות שזה דיי מרושע... XD

אוי הוא טמבל.../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

ואותי זה בכלל לא הצחיק :X רק הקטע שהיא אומרת לו "Noooooooo! You bitch!" שהיה בהחלט משעשע.

מיטל101

New member
צריכה עזרה...

אני יודעת שאין שווווום קשר אבל אני צריכה אתר מסוים. אני צריכה לדעת כמה עולה טיסה מהולנד לישראל...ואין לי מושג איך למצוא את זה... תודה רבה רבה למי שתעזור לי

../images/Emo39.gif אוקי הנה:

יש כאן את אתר של אל על עכשיו, בעמוד שיפתח לך יש לך באמצע הזמנת כרטיסים...את יכולה לבחור שם יעד, תאריך, מספר נוסעים וכו'... בסוף זה יתן לך את הכסף ותאריכים וכו'... אני ניסיתי בעצמי לעשות אז אם הוא עושה לך בעיה עם התאריך שבחרת פשוט תנסי תאריכים בחודש אחר ממה שבחרת...

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo4.gif לזכרם... |נר

של כל הפגועים, הפצועים וההרוגים בפיגוע במצרים. בינתיים לפי מה שאני יודעת, 92 הרוגים. ישראלים- למזלנו בינתיים יודעים רק על פצועה אחת. אני לא יודעת מה מצבה... אם אינני טועה, עדיין לא הוציאו את כל הנפגעים מההריסות. is it EVER going to stop...??? מה הפויינט שהם מנסים להוכיח אני לא מבינה. בהתחלה היינו בארה"ב... אנגליה... מצרים?!?!?! (ואני בכלל לא מתחילה אפילו לדבר על ישראל).... מה עובר על אנשים בימינו...
מלחמת עולם 3 הם מתחילים פה.

מיטל101

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך

ומצטערת-אבל אני לא חושבת שזה ייגמר בקרוב

יהי זכרם ברוך!../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif

והחלמה מהירה לכל הפצועים.. בהחלט מלחמת עולם..
זה מה שיהיה בסופו של דבר..
..עדאז זה לא ייפסק..ואולי זה לעולם לא ייפסק
כל שנותר לנו הוא רק לקוות שיהיה טוב יותר..

../images/Emo32.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

סעמעמעמעמעמעמעק, טוב?! לא יודעת מה אני רוצה ממנו, לא יודעת מה הוא רוצה ממני, ובינתיים כל מה שיוצא זה שאני כועסת כל היום וזה סתם כואב
[קצת רקע? הממ. החבר הכיהכיהכייי טוב שלי. שאני כבר לא יודעת אם הוא כזה טוב. או אם הוא בכלל חבר
] מאז ה-26.6 עד אתמול לא ראיתי אותו. ואחרי המחנ"ק [מחנ"ק = לא מדברים 9 ימים בערך], הכל נהיה כלכך.. מוזר. לא יודעת. הוא טוען שאני רעה ומגעילה וכלמיניכאלה. ואני? מבחינתי זה בערך אותו דבר. ממתי כלכך אכפת לו?! זה מעצבן. ואתמול.. הלכתי למעיין [חברה. היתה פעם ממשממשממש טובה. עכשיו קצת פחות. אבל זה לא קשור
]. כי הוא היה שם ולירון [עוד חברה שלא ראיתי חודש] ודני [כפרעליו. הוא כזה מותק. ואם הוא קורא את זה אז הממ. שקט :X] ועוד ילדה מהצופים. ולמה באתי? כי הוא ולירון התחננו שאני אבוא. ובכלל לא רציתי כי לא היה לי מצברוח והוא עיצבן אותי שלשום ממש. ובסוף הלכתי. אף אחד לא שם לב אלי, במיוחד לא הוא [טוב. די לקרוא לו הוא. זה אביעד.] ולאיודעת. אני לא חושבת שאני מאוהבת בו או משהו ובגלל זה אני כלכך צריכה יחס [כבר עברתי את השלב הזה. הייתי שם
]. זה פשוט.. הם ראו כלמיני מסיבות סיום ודברים של הצופים. ולירון ודני [שהם זוג
בזכותי!] ישבו ביחד, ואביעד ומעיין והעוד ילדה ישבו ביחד. ואני הייתי בצד ורק חיכיתי שאור [אחי
שמתגייס ביום חמישי
] יבוא לקחת אותי כבר. לא דיברתי איתו בכלל. חוץ מכשהלכתי לשים את הפלאפון בתיק והוא בא אחרי ושאל מה יש לי. ואז [אחרי שהוא אמר לי כמה אני רעה ומתעלמת ממנו, כמובן] הוא הלך. וכוסאמק, טוב?! נמאס לי כבר. לא מגיע לי להפגע ככה. לא עשיתי כלום. למה לעזאזל אני נקשרת לאנשים ככה ואז נשברת?

מיטל101

New member
אוי...../images/Emo10.gif

כאילו הוא היה החבר הכי טוב שלך עד שיצאת למחנ"ק ואז שחזרת הוא אמר לך שהשתנת ואת מגעילה וכל זה? אז שימי עליו ***ותמצאי חבר חדש...זה אומר שהוא לא באמת חבר טוב... אבל ניסית לדבר איתו ולשאול אותו למה הוא מתייחס אלייך ככה? בכל אופן שיברון לב זה דבר לא כיפי.... אני זוכרת בפורים שהיתה לי מריבה ענקית ושאני אומרת ענקית אני מתכוונת ענקית עם 2 החברות הכי טובות שלי... אבל אנחנו באמת חברות טובות ואוהבות אחת את השניה מאוד וזה הסתדר בסופו של דבר...דיברנו על הכל והוצאנו את כל "הכביסה המלוכלכת" כמו שאומרים. תנסי...תדברי איתו...אולי זה יעזור קצת... ועדיין-אל תקחי את זה כל כך קשה..

../images/Emo4.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

זה הוא שיצא למחנה. והאמת? כל הזמן הזה שהם [הם = מעיין, יסמין והוא] היה במחנה הייתי ממש לבד. ואולי למדתי להסתדר בלעדיו. אבל אולי גם לא
אחרת למה כלכך אכפת לי

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifאוי מתוקה....

אני לא יודעת ממש מה להגיד לך... אולי זה בגלל שאני לא יודעת את כל הסיפור ולא מכירה אותו ובלה...
אבל תראי, לדעתי הדבר הטוב ביותר שאת יכולה לעשות זה לדבר איתו ולהסביר לו מה קורה, לגרום לו להבין מה עובר עלייך ולנסות להבין מה went wrong....
ואת צודקת, באמת לא מגיע לך להפגע ככה בובע
תרגישי טוב?

אויייי...

אני גם לא ממש מכירה את כל הסיפור אבל לפי מה שמשתמע הוא ה-לא בסדר בסיפור(תקני אותי אם אני טועה) ואת נפגעת ממנו מאוד.. אני תמיד אומרת שאם משהו מציק לך-דברי על זה,שפכי החוצה,לכי ותתמודי עם הדברים,אין לך ממה לפחד,מה שיהיה יהיה,לכי ודברי איתו,תגידי לו מה מפריע לך,אל תעשי חשבון כי חבל שסתם תאכלי ת'עצמך וחבל שתישארי פגועה,לא מגיע לך...הכי טוב זה לדבר,לראות מה קרה,איפה הדברים השתבשו..ואם הוא לא ירצה לדבר איתך על זה אז תדעי שהוא סתם תינוק ולא שווה דקה מזמנך...

למעלה