tali_le

New member
../images/Emo41.gif פאנק למען זכויות בעלי חיים

הופעת גיוס כספים ל- Veggieבר, הבר הטבעוני החדש של סלון מזל! אין דבר כזה "מוזיקה אלטרנטיבית", יש רק גישה אלטרנטיבית. אנחנו קוראים למרד נגד החברה שמגיל אפס דוחפת לנו גופות לתוך הפה ושקרים לתוך המוח. בואו להופעה ותרמו ל- Veggieבר! יופיעו: the girls uselessID סמרטוט כחול לבן PHONY PONY בסיום ההופעות מסיבה חייתית יום שבת ה- 23.7, מועדון הקולטורה, הרצל 154, 21:00 תשלום - 30 ₪ ** כל ההכנסות מהמופע יופנו לקיום הבר הטבעוני המשמש להסברה למען זכויות בעלי חיים **

noamgk

New member
תמונה יפה שקיבלתי באימייל.

הגדרות לא יפרידו בינינו!
[- צולם באמצע תפילת מנחה בכפר מימון.]

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

דואגים לבריאות הנפש של האשה בפורום חדש של קהילות המרכז הרפואי איכילוב
כבר הספקתם להתמכר? משחקים ללא הפסקה בפורום מפקד צבאות
ההתנתקות יוצאת לדרך. תחושות, דיעות, חוויות, הסכמות ואקטואליה בפורום ההתנתקות המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo176.gif

מלי לוי, זמרת וכוכבת "אהבה מעבר לפינה" ו"אקזיט" מגיעה לענות לשאלות הגולשים בפורום הרשמי של "אהבה מעבר לפינה" מיד לאחר שידור הפרק היומי (האירוח יחל ב-19:50)
דרור נובלמן תסריטאי הסדרה "טלנובלה בע"מ", מגיע לענות לשאלותיכם ב- blogtv ביום חמישי, 21.7.05 בשעה 20:50

יוו הפורום הזהה

נכנסים לכאן רק מתנחלים פאנטים שאוהבים לתקוף הרבה.. איך אתה מסתדר בניהול? וד"א, נראה לי שפעם היה לי את האיסיקיו שלך משום מה, אין לי מושג למה..

noamgk

New member
מתנחלים פנאטים?

את אומרת את זה כאילו... יש מתנחלים שהם לא פנאטים חלילה?

הנה עוד אחד מהם-רק בצד השני

בראבווווווווווווווווווו רק הם פנאטים-אתם לא נ ש מ ה

היום בתפוז אנשים ../images/Emo66.gif

הערב בשעה 19:00 יגיע עופר מאירי לפורום מטרופולין ויענה לשאלות לגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הפורום הרשמי של רוני סופרסטאר בתפוז מחלק לכם כרטיסי כניסה זוגיים למסיבת ההשקה לדיסק החדש של רוני- "לא עוצרת". לפרטים נוספים הקליקו.
בעקבות הטלנובלה האבודה- התחרות ממשיכה: בואו לקרוא את הפרק הראשון של הטלנובלה, להנות ולדרג את הפרקים הבאים

למעלה