hilaryduff18

New member
Kמה???

למה אסור לפרסם פה אתרים טיפו? www.hilaryduff2005.tipo.co.il האתר http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=142797 הבלוג

hilaryduff18

New member
שאלתי למה??!!

תענו... למה אי אפשר לשים אתרי טיפו בתפוז.. כאילו שאני שואלת אותם. www.hilaryduff2005.tipo.co.il

M o T e K1

New member
תשובה משוערת...../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

פשוט שמעתי שאסור.....אני לא יודעת למה.....אולי מכיוון שזה מפריחע ומציק לאנשים ווגם אולי לא קשור לפורום..... ואגב,אני לא חחושבת /שהיה כדאי לעשות את זה ללינ זדי..נכון את לא אוהבת אותה,אבל זה בדיוק מה שהבנות באתר אנטי דאף (ייימח שמו111) עשו לתמנות של הילארי...לא כדאיי... מקווה שהתשובה מספקת!!!

M o T e K1

New member
טוב עכשיו גמאני נקרעת!!!../images/Emo6.gif

בזה כבר לא יכלתי להתאפק...סורי לכל מעריצי לינזדי לוהאן..אבל..חח....פפפפחחח.....זה פשוט ק=ו=ר=עעעעעעעעעעעעע!!!!!!! חה חה חהההההההה!!!!!!!! אויי....נשפכתי!!! חדש משמעיתתתת!!! זה ממש טוב....איט איס סואוו גודדדדדד!!!! אהבתי..באמת... חח...

hilaryduff18

New member
חחח

חחחחח תודה אני ישים עוד.. אני עכשיו יצייר עוד.. זה כיף!! חח ובבקשה

M o T e K1

New member
דיי דיי אני נשפכתתתתת!!!

מספיקקקק אני לא יכולה...קשה לי לנשום!!!!!! זה פשוט..פשוט...כל כך אבל כל כך מצחיק בטירוףףףף!!!!

hilaryduff18

New member
Nה יש לך?

מה הקטע? סתם צוחקים! וחוץ מזה המנהלות של אנטי דאף לא מכירות את הפורום הזה! וכיף לצחוק על לינדזי! אZ תירגעי קצת

Sim§ MaN

New member
לינדזי-עיוותים../images/Emo41.gif

אני חייבת לשתף אותכם בכמה עיוותים קורעים שעשיתי בפוטושופ! אני יודע שזה לא יפה אבל זה פשוט כ"כ מצחיק

למעלה