חוויות../images/Emo70.gif
סליחה על פתיחת הודעה חדשה פשוט היום הייתי בהופעה של מויאל וכולם ואני מתה לספר לכם חוויות
: קודם כלללל אביחייי איך אתה נראה?!?!?! אני שעות מנסה לחפש אותך!! ונראה לי ראיתי את מורוש .. <מור היית עם חולצה לבנה?> <ואביחי היית עם חולצה אדומה?!> קיצרררר חוויות
וואי היה מה זה כיף!!! באתי איזה שעתיים או שלוש שעות לפני שהתחיל .. ולא היה ממש מלא רק תפסו שם את השורה הראשונה .. רעים!! אז נדחפתי והגעתי לשורה הראשונה!!
איפה שהברזלים!!! ועמדתי שם איזה שעתיםםםם בשביל שלא ייתפסו לי ת'מקום .. וואיייי איך הרגליים כאבו לי!! מוות!. ההופעה
דייי הלכתי לרצוח ת'איש הזה <למי שבא להופעה זה היה האיש הזקן עם הפס האפור בשיער הסקסי שלו חחחח סתם> הוא אמר שיש כמה הופעות של כל מיני רקדנים ורקגניות וזמרים וכ'ו! קיצר הוא הזמין להקות שלא שמעתי עליהם .. חעחע ואז אחרי שנגמרו שלושת הלהקות אז הוא עושה אני מתכבד להזמין .. ותזכרו ת'שם הזה טוב מאודד כי הוא מאשדוד!! <ולא היה לי מושג מיזה אבל קיוויתי למויאל או לירון!!> ואז הוא עושה.........: משה פרץ! <נראה לי>!! וואיייייי כמה שהלכתי לרצוח אותו!!!! אז בא הילד הזה ושר איזה שיר ואחרי שהלך אז הזקן עוד פעם בא <ועכשיו אני במצב שהאוזניים שלי נסתמו והרגליים שלי שבטו!!> ואז קיוויתי שסוף סוף יבוא מויאלללל ופתאום הוא אומר: הבא שישירו או יירקדווו אלוווו <וכולם ברקע מויאל מויאל חעחע>: הברקדנס!! <זה מין ריקוד כזה> וכעסתי עליו יותר כשהוא אמר שיש 2 קבוצות!!! דיייי נמאס לייייי נשבעת שהלכתי לרצוח אותו במקום!!! את הרגליים לא הרגשתי כברררר ועוד שניה הלכתי להטמוטט .. וכשהברקדנס האלו היו והם התחילו מהקבוצה של הקטנים אז היה שם איזה אחד בין 18 או 20!! חעחע עלק קטנים! ואז כשבאו הקבוצה "המקצועיית של הגדולים" היה שם איזה ילד צוציק בגודל הברך שלי!!! הוא בגן נראה לי!! והוא מקצועי?!?! קיצר רק נשפחתי שמה .. חחחחחח ואז הגיעה הרגע לו חיקיתי יובלותתתת!! <אבל לפני זה .... ראש העיר התחיל לנרום שם וואיי כמה זמןןןן נראה לי אמרו לו לעקב אותנו חעחע> ואזזזז הודיעו והינה הרגע שכולם חיכו לוווו: מויאלללללללללל אאאאאאאאאאאא איזה כוסוןןןןן!!!!! ולירון לב!!! דייי איזה מאמייייייי!!! ושירלילו <או שירי לילו אני כל הזמן מתבלבלת חח> בלי להעליב .. הקול שלה מה זה מעפן .. אבל נחזור למרכזיים <מויאל ולירונושששש> בהתחלה כשהם עלו .. חברה שלי אמרה שמויאל כמעט נפל!!! וואי מסכןן <אימת דברים אביחי?! מורוש?! מישו ממכם ראה את זה? כי אני לא ... קיצר הראשון שנכנס היה לירוןןןןןןןןן!! דייי איזה חמודדד הואאאאא איזה מאמייי צעקתי כמו איזה משוגעת!! ושרתי איתו ת'שירים וצילמתי מלאאאא תמונות!!! גם בפאלפון <חיחי רק שיצא תמונה אחת של לירון ואיזה 20 של מויאל חעחע> וואי הוא היה מה זה חמודדד ושר ת'שיר של השמנייה!! ואני הייתי הראשונה שעשתה לו שלום <כולם מה זה ביישניות> ואני קופצת כזה וצועקת לירוןןןןן ומנופפת לו לשלוםם חחחחח איזה פאדחנית .. ואז המאמי הזה הסתקל עלי וחייך ונופף לי גםםם
איזה כוסוןןןןן ואזזזז מויאללללללל!!! ישש סוף סוף!!! איזה כוסון הואאאאא <הוא בא עם חברה שלו למי שראה ..> ישר כשהוא עלה לבמה צילמתי מליון ושתיים תמונות!!!! גם במצלמה וגם בפאלפוןןן!! וגם הקלטתי בפאלפון ת'שיר הראשון שלוווו!! יש לי מזכרתתתת!!! וואי איזה כוסון הואאאאא!!! וכשנופפתי לו לשלום <נכון יותר להגיד צרחתי כמו משוגעת וקפצתי על הברזלים חעחע> אז הוא גם הסתקל עלי המאמי ושלח לי נשיקה באוויר!!!! דיייייייי באותו רגע לא זכרתי ת'רגליים הכואבות או כלוםםםם!!! צרחתי כמו משוגעתתתתתת חחחח ומויאל במציאות מה זה נמוך! <חח מוזר> ואז באה שירלי .. נראה לי צילמתי תמונה אחת שלה כי אני לא ממש מעריצה אותה .. וואי איזה צחוקיםםםכשמויאל החליף עם שירלי הוא חייב לתת לה נשיקההה ואז ילדה אחת מאחורי צועקת לו: גם אני רוצה נשיקה!! חחחחחח וכששירלי עלתה ואמרה כולם ידיים למעלה <כאילו בשיר> אז ילדה אחת צועקת לה: הבית שחיייי הבית שחייי <לא הבנתי מה היא רוצה מהבית שחי שלה והסתקלתי לשם והוא היה לא מגולח או קצת חעחע ואני רק נקרעת שםםם!!> וגם לשירלי נופפתי והיא תמיד הסתקלה אלייי!! וחייכה ונופפה לי גםםם!!!
יום מושלםםםם!!! ואז עוד פעם לירונושששש נכנסססס דיי איזה כוסוןןןןןן!! ואיזה מאמי הוא כשהוא נכנס היה מעליו ומאחוריו כמה מרפסות על ילדים קטנים אז הוא עושה להם כזה שלוםםםם איזה מאמייייייייי ואז הוא שר 2 שירים ואחד מהם היה עם גיטרה <"כי אניייייי נבראתי לךךךךךך"> דייי איזה כוסוןןןןןן!!!! ואז שירלי עוד פעם .. ואז מויאללללללללל וצרחתי כמו משוגעתתת ושרתי איתו ת'שירים וצילמתי אותו מלאאאאא!!! וכשזה נגמר הוא אמר שאנחנו מה זה חמודים ושהוא רוצה עוד פעם חעחע איזה מאמייייי ואז גם לירון ושירלי נכנסו ומויאל הודה לכל מי שבא לראות ת'הופעה והזכיר שיש עוד הופעה שלו ב10/8 בלב אשדוד <קניון> והודה לפורום שלו שהוא כל כך אוהב!! וואי איזה כוסוןןןןןןןן!! ולא הצלחתי לקבל חתימה ..
לכל מי שנכנס היה פרוטקציות!! חוצפה! ואז באמצע המופע הכניסו סתם ילדים אבל זה לא שווה כי אז הייתי מפספסת ת'מופע .. וקיצר כשהם הלכו כולם צעקו מויאל מויאל מויאל דייי היה אדיררר!!! וכשהם נכנסו למכונית עקבתי אחריהם עד שהם הגיעו לכביש!! חעחע וכל שניה מויאל פתח ת'ווילון <שבחלון> ואני ועוד מלא ילדות צורחותתתתתתת!! והוא ראה אותי מלאאאאא הייתי 2 ס"מ מהאוטו!!! עד שמאבטח אחד עושה יאאלה עופו כבר <לנו> והרחיק אותנו אוףףףף מויאל המאמי הזהההההה!!!! אחרי זה לא יכולתי לנשום שראיתי ת'מושלם הזההההה!! ואז נרגעתי קצת חיחי ..וואי למי שבא להופעה ב10/8 אז שיודיע כי גם אני באה!! ומי שמכיר את צחי מוסא .. הוא התמודד לכוכב נולד בשנה שעברה והשנה ובשתי הפעמים הוא לא הצליח <זייפן> איזה חששששש כשהיה תלהקות אז הוא היה אחד הזמרים וכשהוא נכנס וכזה אמרו קבלו את צחי מוסאא והוא עושה פוזה כאילו הוא מסדר ת'גבות ונכנס דיייי איזה חששש!! חש שהוא איזה כוכב חעחע אני מכירה אותו אישית הוא לומד איתי בבצפר ויש לו מלא פרוטקציות!! פעם שעברה כשהיה מופע של סקעת מויאל ועדי בסי מול הוא צילם לי את סקעת מקרוב!! <אפילו שהייתי שורה ראשונה> קיצררר סורי שכתבתי כל כך ארוךךך אבל הייתי חייבת לשתף אותכם!!! אביחי ומור אם יש לכם תמונות או חתימות תעלו את זה לפורום!!! זהווו חולה על כולכם ועכשיו הולכת לישוןןןן!!
אורוש