mariaru

New member
שלחתי להילארי מכתב והיא התקשרה אלי!

יואווווו איך נבהלתם נכון?? סתם..סורי אם אלחצתי ועצבנתי אתכם...פשוט כנסו בבקשה בבקשה בבקשה לאתר שלי ותביעו ותירשמו לרשימת החברים!!!!!!!!!!!

hilaryduff18

New member
כנסו לאתר שלי!! אתר מהמם!

יש לי אתר על הילארי דאף.. אני מצטערת שהוא בטיפו אם אתם לא אוהבים.. אבל תיכנסו ותירשמו!! ולא יודעת מה תעשו!! ויש גם עיר וירטואלית.. אז תיכנסו... www.hilaryduff2005.tipo.co.il www.virtuali2.tipo.co.il האתר הראשון הוא הראשי והאתר השני הוא העיר וירטואלית.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo106.gif

שידור חי ב- blogtv ממסיבת העיתונאים במלון דן תל אביב של שחקני הפועל תל אביב- לקראת פתיחת העונה. השידור יחל בשעה 16:00. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
איריס יוטבת, המורה הותיקה בארץ לטנטרה, העוסקת בליווי נשים וזוגות בתהליך ההריון, הלידה וההורות הראשונית תתארח הערב בשעה 19:00 בפורום הריון ולידה ותענה לשאלות הגולשים
קרב הלהקות הגדול של פורום אגדות רוק מתקרב לשלבים המכרעים ואתם מוזמנים לבחור את העולים לחצי הגמר בין פינק פלויד ללד זפלין, וובין הביטלס לקינג קרימזון.

popkoren

New member
עכשיו פרנציפ לא ניכנס!

זה מעצבן. חחח סתם, אתר נחמד, אבל יש דרכים לפרסם, וגם בלי לצוות עלינו להכנס, ("כנסו ע-כ-ש-י-ו לאתר שלי!") כי זה גורם לבן אדם לא לרצות להכנס. לתשומת
.

popkoren

New member
כי זו המערכת הכי פשוטה שיש

לבוני אתרים מתחילים, כלומר - שלא מבינים ב-HTML.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo39.gif

דב הכהן, סגן מנהל הספריה במכון "יד בן צבי" בירושלים מתארח הערב בשעה 21:00 בפורום שורשים משפחתיים. האירוח יעסוק במקורות למחקר יהודי המזרח בספרית המכון.
מחר בשעה 9:00 בבוקר יתארח בפורום הריון ולידה גיל עדני מחברת מדיסל המתמחה בשימור דם טבורי ויענה לשאלות הגולשים בנושא
פורום למען הקהילה בתפוז שוב נחלץ לסייע, ואנו זקוקים לעזרתכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=56349335

batelohs

New member
שאאלוםם

מישהו רואה את הסידרה"מגרש ביתי"? אני כן! השחקן שמה הוא צ'אד החתיייךךךךךךךךךךך הורסססססס חח למישהו יש תמונות שלו עם כןןןןן תביאו ליי תודה מראש

batelohs

New member
הקשר הואאאאא

שהוא שחק בסיפור סינדרלההה זה הקשררר

אז? כתוב במפורש,

ואני מצוטטת לך למקרה שאת לא יודעת לקרוא טוב: פורום הילארי דאף. ומדברים עלייה ועל התפקידים שלה בסרטים, לא על השחקנים האחרים והתמונות שלהם. תפני לפורום "מגרש ביתי".

batelohs

New member
ראיתיי

ראיתי וניכנסתי וכבר אמרו לי את זה ואני יודעת ליקרוא טוב מאוד אני טיפשה. בייי

למעלה