hells bells

New member
ההופעה הטובה בעיר!

הזדמנות נוספת למי שהחמיץ בפעם הקודמת לראות את "HELLS BELLS" במחווה ללהקת הרוק האגדית AC/DC ההופעה במועדון "בארבי" כפר סבא יום חמישי 21/7/05 בשעה 22:00 רונן דובניקוב - שירה כפיר אוחיון - גיטרה אסף ברק - גיטרה אורי דובניקוב - בס רפי ציגלוב - תופים הופעה מטורפת עם ביצועים נאמנים לשירים הגדולים של AC/DC מכל התקופות וכמובן אנרגיות מטורפות כמו בהופעות שלהם. חווית רוקנ'רול שמתאימה לא רק למעריצי הלהקה, אלא לכל מי שאוהב רוק שנותן בראש... קצת תגובות וביקורות על ההופעה הקודמת מתוך פורומים שונים ברשת: "כל אלו עשו את הערב הזה לחוויה אחת פשוט גדולה . להקת HELLS BELLS נתנו הופעת AC/DC פשוט מצוינת עם כל הנשמה, חיקו אותם בצורה מדהימה ." "בין ההופעות הכי טובות שיצא לי לראות " "ענק!!!!! זה היה פשוט ענק !!!!!! הסאונד היה מצויין הם נגנו מצויין ועם הייתי עוצם את העניים הייתי באמת יכול לדמיין שאני אשכרה בהופעה אמיתית של AC/DC !!!! " "אחת המחוות הכי טובות שראיתי !!!" 10 ש"ח הנחה למביאי קופון הנחה מאתר "בארבי" ! FOR THOSE ABOUT TO ROCK - WE SALUTE YOU

PaiNLeSS ShaDoW

New member
קוביאשי פורצלן - הופעה ב 23.7.05../images/Emo70.gif

במוצ"ש ה 23.7.05 יש הופעה של להקת הפ'אנק/רוקנרול - קוביאשי פורצלן. ההופעה במועדון הבננה בירושלים, רח' האומן 18 (כאילו, ממול האומן 17), בשעה 22:30. יהיה גם שיר קאוור ללינקין פארק!!! מחיר שווה לכל נפש - 20 ש"ח בלבד. להנאה מירבית, מומלץ להביא חברים.

למעלה