angel 0f r0ck

New member
מי רוצה לעשות לי ילד?

ה-ת-ג-ע-ג-ת-י. איך אתן מבלות את החופש? ו..נתתי כמה שמיעות לאינקומפליט. האמת,שיר יפה. הקליפ בכלל יפה. מאוד מושקע בהתחלה חשבתי שהוא מעפן,אבל אחרי עוד שמיעות אהבתי. אז מה קורה?

MaiEgan

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif דחוף בנות כנסו!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

בנות, בנים, אהובותי, אהוביי! אתן\ם יודעות\עים שאני נורא אוהבת אתכן\כם ולכן: מחר השכם בבוקר בשעה 9:50 אתן קמות ונכנסות לאתר המצורף מטה מדובר באתר של גמר ששטוס ומצביעות קליק קליק קליק על כיתה ד מחצרים מדובר בכיתה מממממממקסימונת שעבדתי איתם במשך שנה {מי שלא יודע אני הייתי מחצרים עד לפני 3 חודשים} http://sheshtus.shesh.co.il/ אפשר להצביע כמה פעמים ע"י סגירת החלון ופתיחתו מחדש
בבקשה תגידו גם לכל האנשים מהרשימת איסיקיו\מסנג'ר או כל דבר אפשרי להצביע!!!
מי שאוהבת אותי כה מוזמנת גם לפתוח את ערוץ 6 ולהתקשר למספר שמפורסם להצבעה - ושוב להצביע לחצרים!!!!
המון המון תודה! אוהבת נוראאאאאאאאאאא! מיטל

Eti No Name

New member
רונייייייייייייייי../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

אמרתי לך שאני אעשה לך ילד נכון?
את באה למפגש נכון?

angel 0f r0ck

New member
אני אוהבת אותך ../images/Emo99.gif

תקבעו מתי ואיפה המפגש ואז אני אראה אם אני אוכל! ותתחדשי על הכינוי. אוי ג'וני ג'וני.

angel 0f r0ck

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gifהדרוש!

ישש יש לי כבר יש ילדים!

Shiri from the block

Active member
רונושששש!!!!../images/Emo99.gif מה נשמע??????? התגעגעתי גם!!!!! הכל טוב??? ידעתי שאם תתני לבקסטריט הזדמנות אז את תאהבי את השירים החדשים!!!../images/Emo9.gif וחסר לך שאת לא באה למפגש../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

angel 0f r0ck

New member
נעלבתי ממך שירן

את לא כתבת שאת רוצה לעשות לי ילד. תראי,אני עדיין לא מתלהבת מהם כמו פעם ואני גם לא אקנה את נוור גון אבל אינקומפליט זה שיר פשוט יפה.

Shiri from the block

Active member
חחח סורי זה בגלל שכתבתי את זה מהר אז שכחתי../images/Emo9.gif ואם חשבת שאינקומפליט זה שיר יפה, אז את בטח תחשבי שגם שירים אחרים יפים, אבל זה כבר בחירה שלך לא לרצות לשמוע.../images/Emo13.gif

angel 0f r0ck

New member
שירני,יש לי 12 אלבומים שאני מתכננת

לקנות עד החופש בגדול הבא והאלבום החדש של בקסטריט הוא לא בינהם. מה לעשות..

angel 0f r0ck

New member
זה יהיה ארוך!

קודם כל,זה היה 14 אבל 2 קניתי לפני שבוע והם ziggy stardust של דיוויד בואי מ-1972 ו-10 של פרל ג'אם מ-1991. עכשיו: אני רוצה לקנות עוד 2 אלבומים של דיוויד בואי- the man who sold the world מ-1970 ו-hunky dory מ-1971 בנוסף אני רוצה לקנות את האנגפלגד של נירוונה מ-1994. את האלבום superuknown של סאונדגאדן מ-1994, את dirt של אליס אין צ'יינס מ-1992. כמו כן,אני רוצה לקנות את use youre illusion 2 של רובים ושושנים מ-1991, את ledzepplin2 של לד זפלין מ-1969,את uplipet mofo party plan של רד הוט צ'ילי פפרז מ-1987. גם את to record only water in 10 days מ-2001 ו-Shadows Collide With People מ-2004 של ג'ון פרושיאנטה. אני גם רוצה לקנות את the return to seturn של נו דאוט מ-2000, garbage של גארבג' מ-1995,stupit former infactuation jankie של אלאניס מוריסט מ-1998. בעצם זה 13 דיסקים.

M a r i a n21

New member
אכן מוזיקה משובחת../images/Emo45.gif

אם את כבר בקטע של קניית אלבומים היסטוריים בעולם הרוק הייתי ממליצה לך להוסיף את האלבום השחור של מטליקה במידה ואין לך.וגם את דוקי של גרין דיי.חוצמזה אולי כדאי לך לנסות למצוא חנויות שמוכרות יד שנייה ככה הקנייה תצא לך יותר זולה.

angel 0f r0ck

New member
לא אוהבת את מטאליקה וגם לא את

גרין דיי. אני לא ממש אוהבת מטאל חוץ מבודדים. אני אוהבת רוק אלטרנטיבי..מאוד! רוק אלטרנטיבי זה חיי!

LadyMe

New member
אם ברוק אלטרנטיבי עסקינן..המלצה..

אני ממליצה בחום על כמה אלבומים: Incubus - Make Yourself Audiovent - Dirrty Sexy Knights In Paris Black Crowes - Greatest Hits

angel 0f r0ck

New member
חמודה,יש לי 12 שאני מתכננת לקנות!

כרגע אני לא ממש פתוחה להצעות של אלבומים חדשים. אבל תודה בכל מקרה

למעלה