זאת אתה בתמונה? חיחי
M m u s h o n New member 29/6/05 #21 אם התכוונת אלי אז לא... זאת תמונה ממוחשבת... קלטתי שלא החלטת אם אני בת או בן אז רשמת זאת אתה... מבדר ואני בת
אם התכוונת אלי אז לא... זאת תמונה ממוחשבת... קלטתי שלא החלטת אם אני בת או בן אז רשמת זאת אתה... מבדר ואני בת
J Just TalTi New member 29/6/05 #24 חחחחח אני יודעת שאת בת.. זה יצא לי בטעות ולא שמתי לב =\ אני טיפשה, מצטערת
ק קרניjack New member 29/6/05 #7 חה חה../images/Emo104.gif יש לי בגרות למחרת. אבל באותו יום אני נוסעת לאילת. חה חה.
ל לינקנית New member 29/6/05 #16 ../images/Emo12.gif איזה מאמי אתה חח אנלא יודעת למה פשוט אתה כזזה מאמי... חח תאשר אותי באייסי.... ממ אני ערה 28 שעות רצוף ואני עירנית הצינון לא נותן לי לישון אבל כיף לי....
../images/Emo12.gif איזה מאמי אתה חח אנלא יודעת למה פשוט אתה כזזה מאמי... חח תאשר אותי באייסי.... ממ אני ערה 28 שעות רצוף ואני עירנית הצינון לא נותן לי לישון אבל כיף לי....
ק קרניjack New member 29/6/05 #18 ../images/Emo41.gif היום בערב אני מעלה את../images/Emo41.gif החוקים לתחרות "צבירת הנקודות"
M mirrra New member 29/6/05 #29 תנשמי..פו פו פו בעצם...... תפסיקי לנשום!!! מתחרה אחת פחות מועחחהחהחחהחהחחה.
E EveryoneMustSuffer New member 29/6/05 #33 אבל../images/Emo12.gif פרסים זה הכי טוב ו...ממחר אני באילת אז תתחשבי
® ®NuLy® New member 29/6/05 #26 יוזלס../images/Emo99.gif ת"א לא יכולה להגיע!אבל ראיתי אותם בפסטיבל בשקל התחרפנתי לגמרי