m u s h o n

New member
ההופעה הבאה של יוסלס

13.7 בבארבי בתל אביב למי שיש לו ברגות יום למחרת- חה! נדפקת!!!

sapirush1

New member
אני רוצה לבוא

זה תלוי אם יהיה לי איך לנסוע אז אני יגיע ותיפגשו איתי שם כדי שאני לא יהיה לבד טוף? אז איך משיגים כרטיסים?

קרן54321

New member
עזרה

שלום, רציתי לדעת אם לסימפל פלאן יצא דיסק חדש, ואם כן מה השירים. חוצמזה, איזה שירים אתם אוהבים? =)

סליחה מראש על הפתיחת שירשור

אבל זה רק אצלי או שגם אצלכם קופצת ומציצה הילדה ההיא מהשמינייה בצד שמאל של העמוד?
כי זה קצת.. מעצבן (?!)

Satla ruleS

New member
נצל"ש + שאלה לאוגוסט;]

אמ..לא כדאי כבר להתחיל לדבר על המפגש?
ו..בן..סתאם פתאום שאלה שמעניינת אותי
למה קוראים לך אוגוסט2003? אמ
זייהו.

mirrra

New member
באמת מה עם המפגש? ../images/Emo12.gif

אבל לי תהיה בעיה כי אני עובדת ואין לי מושג מי! שיתקשרו כבר! זנות! עהאהעהע

אוו אופס,

עכשיו ראיתי.. אז\ אני אענה גם לך אישית. בגלל שבחרתי כיונוי והוא היה תפוס, ואז עוד אחד ועוד אחד ועו אחד.. ועוד ועוד.. עד שנמאס לי.. והתייאשתי וראיתי מודעה מאוגוסט2002.. זהו.

לינקנית

New member
ולי סרט לכל המשפחה

חח איזה פינוק נתנה לי אמא שילשום הלכנו לקיניון לסרט למסעדה היא קנתה לי בגדים אני מקבלת השבוע פלאפון!! רק עוד לא החלטתי איזה חחחח כיף לי

m u s h o n

New member
זה נורא טיפשי

לבקש סליחה על זה שפתחת שירשור כאילו, בשביל זה הפורום קיים, כדי שיכתבו ויפתחו שירשורים.

קרניjack

New member
לא......

הפורום הזה קיים כשי שיפתחו שירשורים על סימפל פלאן. הוא פתח שירשור חדש על ההודעה הזאת (שלא קשורה לסימפל), לא שזה אסור.... זאת הכוונה.

m u s h o n

New member
עדיין זה טיפשי

כי זה לא צריך להיות רק על סימפל וזה ממש מציק שכל שירשור מתחיל ב''סליחה שפתחתי שירשור...'' מי ישמע, איזה דבר נורא זה לעשות לפתוח שירשור!

Just TalTi

New member
יצא יצא..

כבר די מזמן =\ קוראים לו Still Not Getting Any והשירים שבו [אפילו לפי הסדר]: Shut Up Welcome To My Life Perfect World Thank You Me Againts The World Crazy Jump Everytime Promise One Untitled וזהו.. וכמובן שאני אוהבת את כל השירים =]

mirrra

New member
../images/Emo45.gif אני באה בטוח ../images/Emo13.gif

ראסמי אפשר לעשות שם מיני-מפגש..חחח אנשים איך אתם מגיעים? אין שום דרך אחרת חוץ ממונית, נכון? בעע

Satla ruleS

New member
../images/Emo45.gif אני גם מגיעה

כל מי שמגיע שיכתוב;] שנדע למצוא אחד את השני!

למעלה