elivnat

New member
שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif

בטח שמעתם על זה בחדשות או באינטרנט, על הנערים שטבעו בקיסריה, אז הם לומדים בבית ספר שנמצא לא רחוק ממני... למי שלא שמע---> "זוהי הודעה שרשרת שנכתבה במיוחד למען ליאור דהן! ליאור, נער בן שבע עשרה שיצא יחד עם חבריו לבלות ולחגוג את סיום הלימודים ולא חזר. החבורה הלכה לים בסביבות השעה 14:30, בחוף לא היה מציל והים היה סוער אך בכל זאת הם החליטו להיכנס. כעת ארבעת התלמידים משלמים ביוקר על ההחלטה הפזיזה שלקחו אך עדיין אי אפשר לשפוט אותם כי כולנו יודעים שבמקומם גם אנחנו היינו נכנסים... אז לעצור אותם?! אי אפשר משום שהמקרה כבר קרה.. מה שנותר לנו, לבני הנוער לעשות הוא להעביר הודעה זו ולציין שכולנו בתוכנו ובלבנו מתפללים שגופתו של ליאור דהן תימצא כמה שיותר מהר...... אז ליאור רק שתדע שכולנו בתפילה למען גופתך, למען נשמתך ולמענך! מאיתנו כל בני הנוער... אז מי שלא מעביר את ההודעה שידע שהלב שלו עשוי מאבן, והוא חרא של בן אדם.. אנחנו לא יכולים להכריח אותכם לשלוח... אתם תחליטו לבד! אבל רק שתדעו מי ששולח הוא בן אדם עם לב טוב ומי שלא שיחנק! תעבירו לכל המחוברים שלכם... תודה רבה ואנחנו בטוחים שליאור מודה" בבקשה, תתפללו, או שלפחות תגידו פרק תהילים, זה ממש דחוף!!!!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo176.gif

בשעה 17:00 הסופרת שלומית כהן אסיף תתארח בפורום ספרות ילדים ונוער במסגרת אירוחי שבוע הספר.
בשעה 20:50 שרון מלכי שמש, הלא היא טליה מ"טלנובלה בע"מ" מגיעה להתארח live ב- blogtv של האתר הרשמי של הסדרה. אתם מוזמנים להוסיף את שאלותיכם לשרשור.
עוד הערב הרצאה ללא תשלום בת.ל.מ: שינויים בתפקוד המשפחתי בעקבות ארוע טראומתי http://www.telem.org.il/lectures_270605.html אקזיט מחפשת אתכם!
תמיד אמרו לכם שאתם מזכירים מפורסם כלשהו?
אתם מגדירים את עצמכם כמעריצים שרופים?
פרטים נוספים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=828&msgid=55662575

Miss Kitty

New member
בואנה!

מה זה צריך להיות "אז מי שלא מעביר את ההודעה שידע שהלב שלו עשוי מאבן, והוא חרא של בן אדם.." ?!?! איזה חוצפה.

elivnat

New member
אני לא חיברתי את זה..

אני רק מעבירה.. אבל זה ממש חשוב שתתפללו בשבילם.. שימצאו את הגופה של ליאור ושניצן יבריא..., כנ"ל לגבי שאר הפצועים..

Miss Kitty

New member
לא אמרתי שאת חיברת..

אמרתי שזאת חוצפה. בדיוק הדרך לדרבן אנשים. לקרוא להם חרא של אנשים.

Eti No Name

New member
נצל"ש ../images/Emo14.gif

הדר פתחה בלוג. לגראפיקה שלה. ואני מפרסמת אותו
כי..אני חמודה
וכדאי לכם מאוד להכנס
כי הדר שולטת
ואם לא תכנסו ותשמרו במועדפים הנאזגול של שירן ירדוף אחריכם
אז..הכנסו ותגיבו כי זה שווה מאוד והיא עושה המון על הבויז ועל עוד אמנים וזמרים

bhadar

New member
וועהההההההההההה../images/Emo99.gif

|גומרת| הדרררררררררררררררררררר
איזה דברים מדהימים @%$&%*%$^$#Q@%^$#^%#&*$&%^$# הוהו, מוכשרת שכמותך

זהבית 1

New member
נכנסתי

לשם ממש מוכשרת הילדה הדרוש המשיכי ככה תעשי משהו על ניק ותקדישי לי אותו בסדר?

sivanick

New member
הדר, זה מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

מוכשרת שכמותך
מאוהב|

efratushh

New member
מדהייייייייים!

רק לא הבנתי למה פאריס הייתה חייבת להיות שם..

תודה לכולן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ובקשר לפאריס... הכנתי את זה לתחרות.
והתמונות שנתנו היו של פאריס.

efratushh

New member
שיהיה..

סבלתי בשקט!
אבל אני חייבת לציין, שהפכת אנשים להרבה יותר יפים ממה שהם במציאות, כמו פאריס ולינזדי..

תמונה של קנדן (אח הקטן של ניק)

http://img160.echo.cx/my.php?image=untitled6yx.png איזה תינוק חמוד!!!
הוא ממש מתוק

למעלה