נמ.../images/Emo174.gif

טרול, זה בדרך כלל ילד/ה משועמם, שנהנה מלהציף פורומים, ולהציק סתם, בלי אפילו נסיון לשמור על כתיבה סבירה. הדרך הכי טובה להתייחס אליהם, היא פשוט להתעלם מהם ולתת למנהלים למחוק את הודעותיהם.

MeAvosh2005

New member
אוווו...

אמ אמ......*חושבת* *חושבת* *מפסיקה לחשוב כי זה עושה כאב ראש דאמיט!* מיאו?

ולן

New member
יש לי שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

לפני כמה זמן (כמה שבועות) ראיתי באחת ההודעות קישור לאתר בו אני יכולה למצוא את השם שלי ביפאנית או משהו כזה .... חיפשתי אתמול את הקישור אבל לא מצאתי אז מישהו יכול לתת לי אותו
(חברה שלי מיתעקשת שאני אמצע לה איך אומרים את השם שלה ביפאנית
) תודה מראש

נצל"ש- שאלה.../images/Emo174.gif

נראה לי שפספסתי משהו. האם אי פעם, כתבתי הודעה שבה תקפתי את המשתמשת 'Freaky Angel'? ואם כן, אפשר קישור להודעה הנ"ל? תודה מראש.

וזה באמת חשוב לי-../images/Emo174.gif

כי המשתמשת הנ"ל, טענה שאני תוקפת אותה כל הזמן. אני מנסה לבדוק, אם קרתה כאן אי-הבנה, או שהיא פשוט סתם החליטה ביום בהיר אחד להוציא על מישהו עצבים, ואני במקרה הייתי המשתמשת הראשונה שנקרתה בדרכה. אם זה באמת ככה- אני באמת לא רוצה להיות במקומה. שוב, תודה מראש.

Freaky Angel

New member
אוקיי אני אגיד לך

קודם כל את צחקת על כך שאנשים הגיבו לשרשור שלי אחרכך צחקת שהתבלבלתי בין השם אייאמה לפירוש אייריס ואחרכך אמרתי לי במסר ללכת לפסיכיאטר

Freaky Angel

New member
אוקיי אני אגיד לך

קודם כל את צחקת על כך שאנשים הגיבו לשרשור שלי אחרכך צחקת שהתבלבלתי בין השם אייאמה לפירוש אייריס ואחרכך אמרתי לי במסר ללכת לפסיכיאטר

תשובה.../images/Emo174.gif

א. אני לא צחקתי על זה, אני רק הערתי שאנשים לא יכולים להיות אובייקטיבים כלפי עצמם. זה היה לגמרי לא אישי. ב. זה לא היה בכוונה לצחוק עלייך, זה סתם נראה לי רעיון טוב ומשעשע לעברת את השם הזה. זה היה בכוונה לצחוק -איתך-, ולא עלייך. ג. כי זה ממש מעצבן שמישהו פתאום שולח לך מסר 'מה יש לך?!' ואין לך שום מושג על מה הוא מדבר, ואז הוא טוען שעל כל הודעה שלו אתה תוקף. זו הייתה הגזמה פראית, ואת לגמרי לא היית יכולה לצפות שאני לא יגיב בעצבים. כי לידיעתך, זה היה מאוד פוגע. בפעם הבאה, לפני שאת שולחת מסר עצבני וחסר פרופורציות, תעצרי לחשוב, ותטרחי לברר אם לא הייתה אי-הבנה. כי זה, כמו שוודאי הבנת בעצמך, פוגע בשני הצדדים. יומטוב

J e i n

New member
היא נעלבה ממה שאמרת לה בשירשור

שלה ובמסרים... אולי התכוונת לזה בצחוק, אבל זה לא מה שהיא הבינה מכך....

karyn

New member
מי לא ואהב את קוגה? ../images/Emo55.gif

הוא החתיך של הסידרה!!! אבל אין קומנה למנו שמישהי תיפתח... פליז!!!

karyn

New member
ביקשתם ספאמים הנה!!!

אני לא מפסיקה לפרסם את האתר שלי בסך הכול זה מה שכול מנהל טוב ומסור היה עושה לא?:-}

ולן

New member
שלחתי עכשיו מכתב מחאה../images/Emo45.gif

איזה כלבים מיסכנים מה באמת הולכים להרוג אותם
לא!!!!! אני לא אתן אסור להרוג אותם, מה אין להם נשמה אסור להרוג. נקודה.

למעלה