טרול, זה בדרך כלל ילד/ה משועמם, שנהנה מלהציף פורומים, ולהציק סתם, בלי אפילו נסיון לשמור על כתיבה סבירה. הדרך הכי טובה להתייחס אליהם, היא פשוט להתעלם מהם ולתת למנהלים למחוק את הודעותיהם.
לפני כמה זמן (כמה שבועות) ראיתי באחת ההודעות קישור לאתר בו אני יכולה למצוא את השם שלי ביפאנית או משהו כזה .... חיפשתי אתמול את הקישור אבל לא מצאתי אז מישהו יכול לתת לי אותו
(חברה שלי מיתעקשת שאני אמצע לה איך אומרים את השם שלה ביפאנית
כי המשתמשת הנ"ל, טענה שאני תוקפת אותה כל הזמן. אני מנסה לבדוק, אם קרתה כאן אי-הבנה, או שהיא פשוט סתם החליטה ביום בהיר אחד להוציא על מישהו עצבים, ואני במקרה הייתי המשתמשת הראשונה שנקרתה בדרכה. אם זה באמת ככה- אני באמת לא רוצה להיות במקומה. שוב, תודה מראש.
א. אני לא צחקתי על זה, אני רק הערתי שאנשים לא יכולים להיות אובייקטיבים כלפי עצמם. זה היה לגמרי לא אישי. ב. זה לא היה בכוונה לצחוק עלייך, זה סתם נראה לי רעיון טוב ומשעשע לעברת את השם הזה. זה היה בכוונה לצחוק -איתך-, ולא עלייך. ג. כי זה ממש מעצבן שמישהו פתאום שולח לך מסר 'מה יש לך?!' ואין לך שום מושג על מה הוא מדבר, ואז הוא טוען שעל כל הודעה שלו אתה תוקף. זו הייתה הגזמה פראית, ואת לגמרי לא היית יכולה לצפות שאני לא יגיב בעצבים. כי לידיעתך, זה היה מאוד פוגע. בפעם הבאה, לפני שאת שולחת מסר עצבני וחסר פרופורציות, תעצרי לחשוב, ותטרחי לברר אם לא הייתה אי-הבנה. כי זה, כמו שוודאי הבנת בעצמך, פוגע בשני הצדדים. יומטוב