morini77

New member
תודה על העידוד../images/Emo9.gif

אבל לא
הדברים שלנו דפוקים כ"כ. נראה לי אנחנו בעצמנו לא נבוא למסיבת סיום שלנו.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

שיכבתית כבר הייתה והלכתי.. כיתתית, אם אני לא אבוא המחנכת שלי באה אלי הביתה ומושכת אותי מהאוזניים! נשבעת!
היא כמעט בכתה בניסיון למצוא תאריך שכולם יכולים לבוא..ואז כשמישהו בא ואמר לה שהוא לא בא כי אין לו כוח..בלה. ואוו דמעות בעיניים, נשבעת!
נראה לי כולם יבואו..XDXD

חחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

גם לי זה קרה שאח שלי הבהיל אותי. ובאתי עם מברג!
כמעט תקפתי אותו ואת חברים שלו
וחוצמזה, איפה המסיבה הייתה? בסטייג' או משהו?
(זה המועדון היחיד שאני מכירה שנמצא ליד אבולעפיה...

o0Invisible0o

New member
מועדון התאטרון..

ויש אבולעפיה בת"א ויש ביפו..אנחנו הלכנו לזה שביפו..

Girl From Mars

New member
הלכת לנשף!XDXD

האהא.
אמרתי לך שתהני בסוף והכל.
וממש הצחקת אותי עם הקטע שאבא שלך הבהיל אותך ולהפך...XD

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

זה היה ממש מצחיק..
ואכן, אמרת..
בלה. כמה אנשים קראו..

Girl From Mars

New member
הצילו.

הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההההההההההה
קמתי בבוקר אחרי שהרבה פעמים התעוררתי מהטלפונים שהיו בבית. קיצר נזכרתי שיש כזה דבר משיבון ושההורים שלי בחו"ל ואפחד לא האזין להודעות במשיבון מאז שהם טסו וזה אומר... הרבה זמן. אז הקשבתי להודעות במשיבון. (אוקיי. אממ. שכחתי כאן פרט טן למדי - אני במגמת פיזיקה, ומסתבר שיש כזה דבר, מאוד מטומטם, שנקרא אולימפיאדת פיזיקה. כןכן, אני גם לא ידעתי על זה עד שהתקשרו אלי מהביצפר ואמרו "כן, יש מחר אולימפיאדת פיזיקה שלב ראשוון תבואי על הישעור הראשון" - השיעור הראשון היה ספרות, מי אני שאתווכח?
קיצר אז כן. יש כמה שלבים. עברתי את השלב הראשון עם עוד 3 ילדים מהביצפר. קיצר בכלל לא רציתי ללכת לשלב השני, ורק בערב לפני השלב השני אמרתי שזאת חוויה וזה יהיה ממש משעשע ואין לי מה להפסיק, אז הלכתי.) פתאום אני שומעת "מדברים מהאולימפיאדת פיזיקה בלה בלה בלה מזל טוב! עברת את השלב השני..." את השאר אני כבר לא ממש זוכרת בגלל שמרגע ששמעתי את זה הייתי ככה *_* (חחחח הכי מצחיק זה שהתקשרתי להורים שלי בחו"ל להודיע להם, והתגובה הראשונה שלהם היתה שהם התפוצצו מצחוקXDXD אח"כ אמא שלי שאלה "את בטוחה שזה לא ילד שעובד עליך???" חחחחחחחח
) קיצר הייתי ממש ממש בשוק ואז שוב פעם הקשבתי להודעה כדי לשמוע מה אומרים שם אחרי השוק הראשוני... שניה אחרי שאני שומעת את ההודעה יש טלפון.
(נו זאת אני): "הלו?"
: "כרמל?"
: "כן?"
: "שלום, מדבר המורה שלך לפיזיקה..."
: |חבולקשות| "כן הרבה שמעתי את ההודעה מהדבר..."
: "כן כל הביצפר גאה בך המנהלת (wtf?o_O) את הראשונה מהביצפר שעברת את השלב השני..."
: "מה
האחרים שהיו בשלב השני לא עברו????" (ממש צעקתי מהיסטריהXD)
: "לא"
: "מה?! אבל זה לא הגיוני! יש כאן טעות!" קיצר השיחה המשיכה ולא הצלחתי לשכנע אותו שאין כאן טעות. אבל זה לא הגיוני!!! בשלב השני היו שני פרקים - שאלות סגורות ושאלות פותחות. השאלות הסגורות הלך לי סביר אבל בשאלות הפתוחות היו איזה 10 סעיפים לפחות וניסיתי לעשות 4 מתוכם וגם זה לא הצליח, נניח ביקשו עוצמת פגיעה של גוף בקיר אני בכלל מצאתי תאוצה שזה ממש לא אותו הדבר. ועזבו את זה, יש איזה ילד אצלי בכיתה שיודע כבר פיזיקה מאין לי מושג מתי אבל הוא בקושי נמצא בשיעורים והכל ולמד לבד פיזיקה ואין לי מושג וגם הוא לא עבר! WTF?????????

morini77

New member
אני הולכת לאולימפיאדת כימיה!../images/Emo6.gif

סולמייטס!! כל הכבוד לך! פיזיקה זה קשה

למעלה