אם מישהו פה שיכנס לצ'אט טי וי משעמם ליייי
ע עוקפת מלמעלה New member 13/6/05 #2 כשלי משעמם אני נכנסת לפורום מוקי [ ] ומפציצה בהודעות ואז כל יום יורדים איזה 2-3 דפים אז את יכולה להגיב עכשיו לכל העולם וממ. הייתי נכנסת אבל אני בדיוק הולכת כי אח שלי עושה פה טרור. אז ביי.
כשלי משעמם אני נכנסת לפורום מוקי [ ] ומפציצה בהודעות ואז כל יום יורדים איזה 2-3 דפים אז את יכולה להגיב עכשיו לכל העולם וממ. הייתי נכנסת אבל אני בדיוק הולכת כי אח שלי עושה פה טרור. אז ביי.
H Hypnotic Poi§on New member 14/6/05 #4 כולכן כבר הצביעו בסקר? שאני אדע מתי לשנות אותו... ד"א מי שתוהה מי הצביע לג'יימס - זאת אני
° ° w a v e ° New member 15/6/05 #11 זאת הייתה אחת ההתלבטויות היותר קשות שהיו לי, בין חמי'לה לנימי... ובסוף בחרתי את נימי איי סטיל לוב יו חמי! ;[ [אני ממש לא בסדר עכשיו, באמת, אז אל תתייחסו אליי ] אה ועוד משו! מי הצביעה לדוידי?
זאת הייתה אחת ההתלבטויות היותר קשות שהיו לי, בין חמי'לה לנימי... ובסוף בחרתי את נימי איי סטיל לוב יו חמי! ;[ [אני ממש לא בסדר עכשיו, באמת, אז אל תתייחסו אליי ] אה ועוד משו! מי הצביעה לדוידי?
° ° w a v e ° New member 15/6/05 #15 עכשיו אתה עושה לי רגשות אשם שלא בחרתי במירו. אוף נו מה. ;[ <זה הזמן שלי ללכת נומי נומי >
M Magi¢ Girl New member 15/6/05 #9 אוףףףףףףף ../images/Emo180.gif../images/Emo178.gif הייתי בהופעה של ורטיגו-לידת הפניקס... ו(תקראו לי אובססיבית אבל) היה שם מישהו שדומה למוקי בטירוף!! ואחרי ההופעה אז הם נשארו סתם לשבת ודיברנו אותו והוא היה ממש נחמד! (כמו מוקי) -סותמת-
אוףףףףףףף ../images/Emo180.gif../images/Emo178.gif הייתי בהופעה של ורטיגו-לידת הפניקס... ו(תקראו לי אובססיבית אבל) היה שם מישהו שדומה למוקי בטירוף!! ואחרי ההופעה אז הם נשארו סתם לשבת ודיברנו אותו והוא היה ממש נחמד! (כמו מוקי) -סותמת-