../images/Emo32.gif

תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב!!!! אל תאכלו חלב אם אתם אלרגים אתם פשוט לא מבינים איך אני מרגישה עכשיו... ;[

אוי בובע :\

=
מה פתאום אכלת חלב? אני הרשתי לך?
לא אני לא
אם הייתי רעה הייתי אומרת "מגיע לך"
אבל אני לא רעה אז אני אומרת "תהיי בריאה"
תרגישי טוב

ס ו ל ר ו

New member
אלרגית באיזה מובן?

לי מוצרי חלב עושים כאבי בטן\+ אבל יש דברים שאני לא מוותרת עליהם((+ והאמיתי שגם לא על חג השבועות.

לאח שלי זה עושה סינוסים והכל ../images/Emo10.gif

אז לא ממש מותר לו. אבל הוא חולה על שוקלד וכאלה אז הוא אוכל ואח"כ סובל

Magi¢ Girl

New member
למה בכ"ז אכלת../images/Emo35.gif ../images/Emo128.gif../images/Emo173.gif../images/Emo128.gif

תרגישי טובבבב

../images/Emo32.gif לא פחות חשוב...

וגם לא בדיוק אוף טופיק מכירים את תמיר ברזילי? כן כן המתופף המדהים
של מוקי אז יש לו להקה חדשה ומגניבה- quixand למי שלא מכיר אותם, סביר להניח שכולכם אז פה תוכלו לטעום מהם. הם מופיעים ביום רביעי הקרוב 15.6.05 - ערב רוקנ'רול וגבינות, בקולטורה - ת"א בואו בהמוניכם, לא שווה לפספס. חג שמייייח

אוך :\

אני מיום שלישי בערב עד יום שישי בערב לא יכולה לזוז לשומקום, בגלל המסיבת סיום. ואני נורא רוצה לבוא. כשתהיה עוד הופעה בסביבה, תגידי. אני אהיה שם. בכל מקרה המון בהצלחה

אמ.... עידו יש לי משהו לספר לך

שימו לב לשיחה שלי עם עידו - פאנקי ג'ירף במסנג'ר Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: שמעת? mc Tikva אומר/ת: לא לא אני צריכה לקלח את הילדה שלי Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: הילדה שלך? mc Tikva אומר/ת: כן Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: מה? mc Tikva אומר/ת: מה מה? Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: יש לך ילדה? mc Tikva אומר/ת: כן! Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: OMG MA mc Tikva אומר/ת: לא ידעת? Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: נו חלאס הסתלבטות mc Tikva אומר/ת: אני לא מסתלבטת! Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע mc Tikva אומר/ת: לא צוחקים על זה Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: מי האבא? mc Tikva אומר/ת: somebody Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: אאאאאא בת כמה mc Tikva אומר/ת: 4 Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: את בטוחה שיש לך ילדה? mc Tikva אומר/ת: כן mc Tikva אומר/ת: מן הסתם אני לא אדמיין את זה Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: אמא |: Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: זה מפחיד |: mc Tikva אומר/ת: כן אני אמא mc Tikva אומר/ת: למה? Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: איך קוראים לה? Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: לא יודע Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: בגיל כזה Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: ועוד בת 4 mc Tikva אומר/ת: רוני Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: וואי ומי טיפל בה כשהיית בצבא? mc Tikva אומר/ת: אמא שלי Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: זה מפחיד mc Tikva אומר/ת: למה? Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: לא יודע Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: מה נסגר עם האבא שלה? mc Tikva אומר/ת: מה נסגר איתו? mc Tikva אומר/ת: אנחנו בקשר טוב mc Tikva אומר/ת: הוא גר ברוסיה Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: 1423?@!#$<!@$# Turn that shit up - Play It Again אומר/ת: ברוסייה<?@!#$ mc Tikva אומר/ת: כן רוני = הכלבה שלי רסטה!!!
אתה פתי טיפש

FunkyGiraffe

New member
ואני עוד האמנתי לכי לכי

כשאני אומר "לא צוחקים על דברים כאלה" אני באמת מתכוון לזה והמבינה תבין..

ואתה ממשיך זה מהשיחה שלך עם ערן

Turn that shit up - Play It Again says: לך תדע אם זה נכון או לא Turn that shit up - Play It Again says: כי זאת עיר כזאת Turn that shit up - Play It Again says: של מקרים כאלה מה אנחנו עיר פוריה... ;[

למעלה