naveh5145

New member
מסיבת סיום שנת השרות הארצית!../images/Emo72.gif

ביום חמישי ה-7.7.05 כל הש"שים חוגגים את סיום השנה במועדון ה-"רוץ" (אתר הקיץ של מועדון ה-"לכת") רחבה פרטית!!! שתיה חופשית, אוכל ועוד הרבה פינוקים... לפרטים: נוה 054-5-740-234

dikla528

New member
בוקר ט..טו...טוב=/ מתכונת בלשון אחח

איזה יום נפלא בעעעע אחרי לילה נטול שינה(שעה אחת~!)קמתי להתכונן טיפה ללשון ואין לי כח וגם לארגן תתיק ליום ירושלים... עכשיו אני לא ממש בטוחה אם ללכת.. זה הולך להיות ממש מעיף ואין לי מושג אם יהיה לי כח לזה... חוצמזה שכבר כמה ימים (אני במצב איום..)יש לי בחילות מטורפות ואני מרגישה כמו אישה בהריון ואיכסה ופיכסה לי =] בהצלחה לי במתכונת בלשון - אחרי שרק אתמול למדתי יותר מחצי מהספר של המיקוד ואת כל השאר אני בכלל אל יודעת=/ (וגם לכל השאר בכל המבחנים למיניהם...=/) עכשיו שיהיה לכם יום נפלא! ותהנו בצעדת ירושלים (איתי ואם אני לא יהיה אז בלעדי
)
דיקלה =]

shani ben zeev

New member
איפה יפעת שושני

אם משהו יודע איפה היא אנא הודיעו יש שמועות שהיא עדיין בחממה!!!

s h e e p i t

New member
בוקר...../images/Emo122.gif

אני מניחה שזה לא היה רעיון טוב לישון בלילה 3 שעות
יום טוב
אני אחזור בקרוב

שקסי

New member
חברים אם אתם מסכימים-תחתמו!

זה מאוד מאוד חשוב! וזהו רעיון נהדר!

ASHY

New member
חבל...

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זאת" – ויליאם ראלף אינג'. צריך את העצומה הזו, או אחרת באותו הרעיון להביא לבתי הספר, שם להסביר לכיתות הקשות יותר ולבקש מהם לחתום! אף נער אלים לא יפסיק להיות אלים כי חתם על "עצומה" באינטרנאט. גם עצומה אינטרנאטית לא תצליח הרבה, אלא אם יהיה לה הרבה יותר פרסום. אני אשלח לרשימת התפוצה שלי אבל אם כבר אז צריך יותר פרסום.

fleaboy

New member
מה הקטע של העצומה?!

היא לא דורשת כלום... אין לה טעם אם אני אחתום שתיהיה פחות אלימות אז תיהיה פחות אלימות?! לא... כי מי שיחתום גם ככה לא יהיה אלים ומי שיהיה אלים גם ככה לא יחתום, ולא יתחשב בעצומה... גם אם מיליון ילדים יהיו חתומים עליה מה שכן... אני בעד לנסח עצומה שמבקשת מהמשטרה וממערכת החינוך לאכוף בצורה הרבה יותר נרחבת את האלימות ולדבר על זה בבתי הספר ולעזור ולתקצב עצומה כזאת בהחלט יכולה לעזור במשהו

fate spinner

New member
זאת עצונה קצת טיפשית לדעתי

במשפט אחד האמירה שלה היא "אלימות זה רע" וואו. עמוק. פשוט חשבנו להפך. אין לדעתי משהו רע בלעשות עצומות ולקרוא למחאה. אבל צריך להציע משהו בעצומה. אף אחד לא קם בבוקר ואומר "וואו איזה כיף זה שיש אלימות ברחובות, גם אני רוצה". רובנו ככולנו מבינים שאלימות זה לא דבר טוב.

שקסי

New member
מזל שהם מפרסמים את זה לש"ש...

מצחיק לקרוא את זה פה... אפילו דיי מוזר... טוב לא חשוב... אנחנו בהכנה למסע חוף לדעתי אבל נראה...

למעלה