kittycatbone

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

יש לי מחרתיים מתכונת בהיסטוריה ואני לא יודעת כלום..
אוף עם הברון רוטשילד הזה וארתור רופין!! למה הם לא נכנסים לי לראש!?!?!?!?

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifבהצלחה בובע../images/Emo24.gif

אכן היסטוריה היא השטן בהתגלמותו

בהצלחה!!../images/Emo13.gif

גמלי זה לא נכנס לראש...פאק מה מעניין אותי שנות ה-30 -ה-20 המשעממות האלה בא"י?כאילו פאק לא היה פה כלום אז מה אתם חופרים על זה..כולה כמה אוהלים ו500 אירגונים מסריחים שצריך לזכור אתכ ולם..אינעללל...
..אופפפפ...יש לי מתכונת ביום חמישי והתחלתי להתכונן כבר מוים שבתחחח אם אני התחלתי להתכונן כמה ימים לפני המתכונת ולא יום לפני אז זה אומר משהו..

kittycatbone

New member
תודה כולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הממ, היה לי עוד משו להגיד אבל ההודעה נמחקה. אניוואי, תודה כולם!! הלוואי וילך טוב (כה בטח
) ווזהו..
איילאביו!

מה עובר על MTV?!../images/Emo4.gif

הם אמרו שהם יתנו היום ב-22:00 את ההופעה של קולדפליי בלייב ובמקום זה אני נאלצת לשמוע את הולבאק גירל המזעזע של זאתי נו ;[

אבל גם בMTV2../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

ויש גם ביום שלישי בשעות יותר נורמליות...

kittycatbone

New member
אוי פאק../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

שכחתי באמת שהיה אמור להיות את זה אז!!
וכן, בMTV, ראיתי את הפרסוממממת.. באסה שפספסתי..
אני מתה על קולדפליי!!@!!!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo87.gif

הערב ב-20:00 במסגרת רצועת הספורט של Blog TV ואתר ספורט 5 נארח את פרשן הכדורסל שימי ריגר, שיענה לשאלותיכם בנושא ליגת ה-NBA ועוד. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום כדורסל.
ב-21:00 תגיע לכאן שרית וינו אלעד, כוכבת הטלוויזיה שבימים אלו מנחה את התוכנית "בעל בעל בית". שרית תענה לשאלותיכם live ב- Blogtv, אולם רצוי להכין שאלות מראש ולהשאירן בפורום שיפוץ ובניה. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
בסוף השבוע הקרוב יתקיים ב- BlogTV סופשבוע עברי לידר: שידור מחזורי רציף של קטעי וידאו של עברי לידר מארכיון תפוז אנשים. לרגל סוף השבוע, וסיבוב ההופעות החדש והמדהים של עברי, נצלם ראיון מיוחד, שבו נשאל את השאלות שלכם. ניתן להכנס כבר עכשיו לפורום עברי לידר כדי לשאול שאלה ולהשתתף בחידונים נושאי פרסים (כרטיסים להופעה וסינגלים)
מחר, יום שלישי בשעה 9:00 יתארח בפורום הורים לתינוקות יהודה מלול, מורה לפלדנקרייז ומדריך בכיר בשיטת Child´Space , אשר יענה על שאלות בנושאי מוטוריקה והתפתחות. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.

למעלה