wizibusy

New member
ארגון התלמידים../images/Emo32.gif

דרושים מתנדבים לארגון התלמידים. http://www.israelstudentbody.up.co.il ארגון חדש בשם "ארגון התלמידים" קם, הוא קורא לשיפור מצבם של בני הנוער בישראל, ארגון זה נובע מהתלמידים והוא למען התלמידים. דרושים לארגון : כתבים,אחראי מחלקות,אחראי מחקרים,אחראי "קשר עם הנוער",אנשים בעלי חזון. ובכלל כול אדם שרוצה לתרום ו\או יש לו רעיון לאתר\ארגון\פורום שיפנה וישתף. אנשים הרואים עצמם אחראים, אשר רוצים לתרום לחברה שלהם,לחינוך,להשכלה ולזכויות הבסיסיות שלהם מוזמנים לפנות אליי במייל [email protected] ים. נ.ב האתר והפורום עדין בתהליכי בנייה.

osher O

New member
"עם שאינו זוכר את עברו...

.. ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל." (יגאל אלון) כחלק מקורס הקצינים שאני עוברת אנחנו עוברים סדרת חינוך שעוסקת בנושא זהות יהודית, ציונית וישראלית. מטרות הסד"ח הן לחשוף את הצוערים למרכיבי הזהות השונים- אישיים, יהודים, ציוניים וישראליים, לבחון את השפעת הזהות היהודית-ציונית-ישראלית על תפקידנו בצה"ל ולחזק את הזיקה והמחוייבות לעם היהודי, לארץ ישראל ולתפיסה הציונית. לשמחתי, קיבלתי להעביר את הסיור הפותח את סדרת החינוך והוא סיור בהר הרצל. עליי לארגן ולתכנן הכל בעצמי תוך שימת דגש על מטרות הסיור הנ"ל. משך הסיור הוא שעתיים וחצי כאשר ישנן שלוש נקודות עצירה- חובה (קבר הרצל, קבר ז'בוטינסקי וקבר רבין) ושלוש נוספות שעליי לבחור בעצמי. בכל אופן, במהלך הסיור אצטרך להציג פחות עובדות יבשות ויותר שאלות למחשבה וכאן אתם נכנסים. אשמח אם תוכלו להעלות לכאן מחשבות שעולות לכם כשאתם מבקרים במקום כמו זה, סוגיות, דילמות, שאלות שאתם מהרהרים עליהן,נושאים שנויים במחלוקות וכד'. על מנת להעביר את הסיור בצורה המיטבית עליי לדעת ולחקור כמה שיותר בנושא ולשמוע את מירב הדעות וכאן אתם יכולים לעזור לי מאד. תודה
.

tapr

New member
ובנוסף

מפלגת שינוי, שהיא גם ציונית באופן מובהק.

wizibusy

New member
הנה - ../images/Emo13.gif

כרגע אני רק אעתיק את "על הארגון" מתוך אתר הארגון(ראה למעלה), ואם יש לך עוד שאלות, כול שאלה שהיא, אני אשמח לענות עליה. על הארגון - ארגון התלמידים הוא ארגון א-פוליטי. הארגון הוקם בתחילתה של מהפכת תלמידים, מהפכה הקוראת לשינויים דרסטיים במערכת החינוך, שינויים למען התלמיד, למען ההשכלה. ארגון זה הוקם מכיוון שלא קיים ייצוג לתלמידים מול מוסדות החינוך,ומשרד החינוך בפרט. מועצת התלמידים אשר תפקידה היה לייצג את התלמידים כשלה, הפכה לבובה של משרד החינוך ופועלו. מועצה שכזו לא מתפקדת ולא מייצגת את תלמידי ישראל. ארגון התלמידים משמש כאלטרנטיבה למועצת התלמידים האימפוטנטית. הארגון אינו מתיימר להחליף את מועצות התלמידים הבית ספריות והמחוזיות, אלא דורש להציב כוח חזק שיפעל לטובת התלמידים ברמה הארצית. הארגון ייצג את תלמידי ישראל מול משרדי הממשלה ומול המערכת החינוכית בישראל. הארגון ידאג לטפל בפניות ובתלונות של תלמידים כנגד מוסדות החינוך בישראל. ארגון התלמידים ילחם למען עתיד מדינת ישראל – התלמידים.

shay or eli

New member
מה הכוונה

"ארגון התלמידים הוא ארגון א-פוליטי" ? מה לא פוליטי בייצוג האזרח הפשוט מול הממסד? כל התערבות בחיי הציבור היא פוליטיקה. לא הבנתי מה הכוונה באמירה הזאת.

croovy

New member
לא שייך למפלגה כלשהי

זה צורת ביטוי. שיכולים להצטרף אליו אנשים עם כל דעה מדינית\חברתית. חברתית אולי פחות.

wizibusy

New member
אני אבדוק

אני אבדוק את המשמעויות השונות של המילה. אני מבין את חלקם, אבל אני אבדוק זאת לעומק.

שלום ים הנני רוצה לדעת האם

אותו ארגון יוכל להשפיעה על מערכת החינוך המפגרת שיש לנו במדינה?!! האם הוא יוכל להשבית הלימודים? (מה שלא יכולה לעשות מועצת התלמידים הקיימת) יכול להיות שאני ארצה להצתרף לארגון בתודהמ ראש אסף

wizibusy

New member
אסף,

הארגון יכול להשפיע במקרה והתלמידים באמת יתחברו אליו, ויתארגנו בתוכו. לפי מה שאני רואה כרגע, יש הרבה בני נוער שאכפת להם - חלקם כבר שלחו לי אימיל בבקשה להצטרפות. השבתת הלימודים איננו צעד הכרחי, והוא כלי שצריך להשתמש בו רק לאחר שניסינו לפתור את העניין בלי זאת. אבל כן, במקרה והארגון יחליט שצריך לשבות, יהיה אפשרי להשבית את מקומות הלימוד שבו יש לנו נציגים. בתודה, ים.

זה משהו אחר, זה לא אומר כלום,

סתם השם "אסף" זה שם נחמד אולי אני יחליף את השם שלי ל"אסף" בעתיד.

למעלה