למעשה, אם הבנאדם מליונר והוא ישקיע 200 מליון דולר, אז זה אומר שהוא מליארדר, כיוון שהיום שער הדולר עומד בערך על 4.3 שקלים. כלומר, 860 מליון שקלים הוא תורם, וזה אומר שכנראה יש לו עוד 200 מליון שקלים בחשבון הפרטי לפחות. מכאן שהוא מליארדר. דני קליין יכול כבר לקמבן להם משהו
היום ב 18:00 בספורט 5 + תראו WWE. משהו באמת יפה. מומלץ מאוד. הפרקים שמשודרים בארץ כבר שודרו בארה"ב לפני כשלושה שבועות אז התוצאות ידועות למי שעוקב (כמוני למשל וכמו רבים בפורום היאבקות). אז אני ממליץ לכם אם אין לכם משהו מיוחד לעשות. לנושא אחר לגמרי - רדו לתחתית ההודעה. עוד עוד עוד עוד יש עוד הרבה עוד, מה אתם נעצרים פה?? עוד עוד עוד פה! משה, מה עם איש השבוע?
RAW ו SMACKDOWN אלה שני בראנדים בתוך ה WWE. ממליץ לכם לראות היום ב 18:00 אם אני לא טועה היה קרב טוב מאוד בין שלטון בנג'מין לשון מייקלס. זה שודר בעבר בהוט אקשן, עכשיו זה משודר ב 5 +. אני אישית (ועוד רבים בפורום היאבקות) כבר ראינו את הפרקים
מה שלום כולם ? ראיתי שכתוב פה על שון מייקלס והרגשתי שאני חייב לכתוב ... איך אהבתי אותו שהייתי קטן , זוכרים איך הוא זכה ברויאל רמבו ב - wwf ? ראיתם אתמול את הקרב שלו בערוץ 5+ ? היה גדול , למרות שהוא הפסיד ...