בהפרש של יומיים, יש לנו כמעט אותה תגובה
פ פונצית גירל האמיתית New member 23/5/05 #8 מדהימה! ../images/Emo99.gif גם אני רוצה אחת כזאת. טוב לפחות יש לי את מל. *שולחת נשיקה לכיוונה* גם היא כוסית.
מדהימה! ../images/Emo99.gif גם אני רוצה אחת כזאת. טוב לפחות יש לי את מל. *שולחת נשיקה לכיוונה* גם היא כוסית.
P powermetal1 New member 23/5/05 #9 אף פעם לא הבנתי את הקטע של לתת שם לגיטרה ?? לקלאסית שלי בחיים לא נתתי שם, לגיטרה החשמלית הראשונה שלי לא נתתי שם וגם לחשמלית שקניתי אחריה לא נתתי שם. בתמונה- לאס פול
אף פעם לא הבנתי את הקטע של לתת שם לגיטרה ?? לקלאסית שלי בחיים לא נתתי שם, לגיטרה החשמלית הראשונה שלי לא נתתי שם וגם לחשמלית שקניתי אחריה לא נתתי שם. בתמונה- לאס פול
פ פונצית גירל האמיתית New member 23/5/05 #11 חחחחח תמונה מגניבה. ../images/Emo13.gif ולתת שם לגיטרה? זה כמו הבנים האובססיבים שנותנים שמות למכוניות. אנחנו אוהבים את הגיטרות שלנו, מתייחסים אליהן כאל בני אדם, זה רק טבעי שגם נתן להם שם.
חחחחח תמונה מגניבה. ../images/Emo13.gif ולתת שם לגיטרה? זה כמו הבנים האובססיבים שנותנים שמות למכוניות. אנחנו אוהבים את הגיטרות שלנו, מתייחסים אליהן כאל בני אדם, זה רק טבעי שגם נתן להם שם.
P powermetal1 New member 23/5/05 #12 אז אם אנחנו מתייחסים לגיטרה כאל בן אדם אז זה אומר שאני אונס את הגיטרות שלי ?? .
B Blade Of Fire New member 23/5/05 #15 או כמו ידידה שלי שמעהל את הגיטרה שלה כל פעם במגיע לה בדרגה... בעיקרון הגיטרה התחילה בלי שם ולאט לאט הגיטרה משיגה אותיות למילה GUITAR... נדמה לי שהיום היא הגיעה כבר ל GUI.. כן... היא קוראת לה כל פעם לפי הדרגה שלה... משעוממים? בהחלט!
או כמו ידידה שלי שמעהל את הגיטרה שלה כל פעם במגיע לה בדרגה... בעיקרון הגיטרה התחילה בלי שם ולאט לאט הגיטרה משיגה אותיות למילה GUITAR... נדמה לי שהיום היא הגיעה כבר ל GUI.. כן... היא קוראת לה כל פעם לפי הדרגה שלה... משעוממים? בהחלט!
פ פונצית גירל האמיתית New member 23/5/05 #18 אתה פשוט אוהב את הסיפור הזה אה? נראה לי שזאת כבר הפעם השלישית שאני שומעת את זה...
פ פונצית גירל האמיתית New member 23/5/05 #33 לא. שמעתי את זה מהמשיח. ממי עוד יכולתי לשמוע על ידידות שלך חוץ ממך?
B Blade Of Fire New member 23/5/05 #41 לא יודע ומסיק להיות אגואיסטית! סיפרתי לפורום לא לך!! ותתחברי לאייסי