נעליים למכירה
מ מטאליקהזהרקקרח New member 23/5/05 #2 אנשים היום התאהבתי בפעם הראשונה! אף פעם לא הרגשתי ככה... http://www.espguitars.com/guitars_ax.htm
L Lady of Gondolin New member 23/5/05 #6 ../images/Emo32.gif כי על הכפתור של "הוספת תגובה" קל ללחוץ לא פחות מעל זה של "הוספת הודעה חדשה".
T TarwenR New member 23/5/05 #46 הממ תגידו לי מזל טוב קשוחים ../images/Emo9.gif אימצתי היום 23 ילדימניקים :]
T TarwenR New member 24/5/05 #60 זה מרכז קליטה/רוסים. מקום שאני מתנדבת בו במסגרת המחויבות האישית בימי חמישי
פ פונצית גירל האמיתית New member 24/5/05 #56 אה זה... *נאנחת בהקלה* מזל טוב נדיר! *גאה בפינית הקטנה שלי*
T TarwenR New member 24/5/05 #61 נועית אני מעדיפה לאכול את צאצאי מאשר לאמץ את הנצאי הזה משם *מבועתת מממחשבה על עצמי משופדת ע"י נוצה ונזרקת בקור רוח לפח אשפה בכרמיאל*
נועית אני מעדיפה לאכול את צאצאי מאשר לאמץ את הנצאי הזה משם *מבועתת מממחשבה על עצמי משופדת ע"י נוצה ונזרקת בקור רוח לפח אשפה בכרמיאל*
פ פונצית גירל האמיתית New member 24/5/05 #77 אה... טוב לפחות עכשיו התאומים שלנו לא יהיו לבד... אבל רגע, עכשיו את חייבת להתחתן איתי נדיר! את לא רוצה שהילדים שלנו יהיו ממזרים ויסקלו באבנים, לא? :S
אה... טוב לפחות עכשיו התאומים שלנו לא יהיו לבד... אבל רגע, עכשיו את חייבת להתחתן איתי נדיר! את לא רוצה שהילדים שלנו יהיו ממזרים ויסקלו באבנים, לא? :S
פ פונצית גירל האמיתית New member 24/5/05 #83 ברור! ../images/Emo99.gif אתה תמיד מוזמן. ../images/Emo13.gif