זה בהחלט מעשה נדיב מצידך מזל"ט
פ פונצית גירל האמיתית New member 24/5/05 #78 מזל טוב נדירוש. ../images/Emo9.gif 23 גות'ים קטנים. כמה מקסים!
M McBlack New member 26/5/05 #91 חחחחח נשמה../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif מאזלטוף
M McBlack New member 26/5/05 #95 בשבילך? אפילו תואר "כפרה"!../images/Emo9.gif את רואה איך את כל זכויות היוצרים אני גונבת לסבתות? את כל מילת המפתח!!!!!!
בשבילך? אפילו תואר "כפרה"!../images/Emo9.gif את רואה איך את כל זכויות היוצרים אני גונבת לסבתות? את כל מילת המפתח!!!!!!
H holy thunderforce New member 23/5/05 #7 יו איזו מגניבה!!../images/Emo168.gif וגם המחיר ממש מגניב... תאמת אחי נכנסת גם אתה לבעיה שלי... גם לי יש אהבה והיא עולה הרבה...
יו איזו מגניבה!!../images/Emo168.gif וגם המחיר ממש מגניב... תאמת אחי נכנסת גם אתה לבעיה שלי... גם לי יש אהבה והיא עולה הרבה...
מ מטאליקהזהרקקרח New member 23/5/05 #13 זה לא כזה נורא אני דיי בטוח שאחרי האונ' אני אעשה לעצמי אוסף נאה של גיטרות... (במהלך הדבר הזה שקוראים לו "חיים")
זה לא כזה נורא אני דיי בטוח שאחרי האונ' אני אעשה לעצמי אוסף נאה של גיטרות... (במהלך הדבר הזה שקוראים לו "חיים")
H holy thunderforce New member 24/5/05 #69 אממ לא עדיף להשקיע את הכסף הזה על דירה או משהו...? טוב.. תמיד יש את תוכנית החסכון של אמא שאפשר לשבור...
אממ לא עדיף להשקיע את הכסף הזה על דירה או משהו...? טוב.. תמיד יש את תוכנית החסכון של אמא שאפשר לשבור...
מ מטאליקהזהרקקרח New member 24/5/05 #76 איזה אהבה יש לך שעולה הרבה כסף אגב? הגיטרה כאילו? זה אפשרי אם עובדים בחופש"ג... לא?
H holy thunderforce New member 25/5/05 #88 כן... הגיטאר... מגניבה לא...? אםם אני לא בטוחה... איפה תגור בחופש? טוב כמו שאמרתי.. תמיד יש את ההורים... ההורים יבינו שליבנו נתון רק לאחת ויחידה (הגיטאר) ואנו צריכים את העזרה שלהם כדי להציע לה נישואין...
כן... הגיטאר... מגניבה לא...? אםם אני לא בטוחה... איפה תגור בחופש? טוב כמו שאמרתי.. תמיד יש את ההורים... ההורים יבינו שליבנו נתון רק לאחת ויחידה (הגיטאר) ואנו צריכים את העזרה שלהם כדי להציע לה נישואין...