M o R a N i1
New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאא אמאלה עכשיו חזרתי מנהריה איזה הופעה מושלמתתתת הייתההההההההההה
(חחחחח היא נגמרה מזמן פשוט עשיתי על האש אצל דודה שילי
) דדדיייייייייי כפרההההה על הראלושששש הוא היה פשוט מושלםםםםםם
והוא התלבששששש מדהיםםםםםםםםםםם חולצה כזו משובצת עם ג'ינס וחוגורה כזוווו כפרה עליוווו חחח טוב אני אספר לכם את כל הסיפור
בבוקר, ככה ב12:00 אני ואניטוש הגענו לנהריה פגשנו שם את בתדודה, שילי וישר הלכנו לכיוון של ההופעה ותפסנו מקום בדיוק בגדר מול הבמה
קיצור הגיע הגיע ברכב שהביא אותם בהתחלה ירדה שירלילו המדהימה
אחרי זה הראלוש
ואחרי זה שמעון טפטה
חח איזה חמוד שמעון הוא זכר אותי מאתמול כבר אז הוא עשה לי שלום ושלח לי נשיקה וכל שניה אמר "כפרה עליכם" חחחחחח איזה חמוד הוא שירלילו היה מהמהמתת היא היתלבשה ורוד כזה טגם היא כל שניה אמרה שהיא אוהבת אותנו וזה.. והדובדבן שבקצפת הראלוששש כפרה עליווו היה מושלםםםםםםם מתמידדדד
קיצר התחילה ההופעה שירלי עלתה לבמה ושרה את "לך איתה"
,אחריה עלה שמעון לבמה ושר איזהו שיר לא מוכר
חחחח איזה פדיחה היתה לו הוא אמר "שלום רעננה" במקום שלום נהריה חחח אבל אחרי זה הוא תיקן את עצמו...
ואז הראלוש עלה לבמה ושר את "חופשי ומאושר" המדהיםם
ואיזה ילדה אחת בכתה אז הוא סימן לה עם הידים לא לבכות איזה חמודדדדדדדדדדדד
אחרי זה עלו השלישיה לבמה אז שירלי
אומרת להראל
שהיא הביאה מים והוא צחק
איזה חמודד אז הם שרו את "שער הרחמים" ואת "התחלה חדשה"
קיצר אחרי זה הראלוש
ושמעון
ירדו ורק שירלי
הייתה על הבמה ושרה את "מוזיקה"(שהיא שרה בספישל שנות ה-70
) וכשהיא גמרה לשיר היא קראה לשמעון והם שרה ביחד איזה שיר..
אני בנתיים צעקתי לאיזה אחת שהייתה ליד הבמה שתביא לי חתימה מהראל, אז היא אמרה לי שאני אביא לה דף, ועד שהוצאתי את הפנקס מהתיק היא הלכה כבר אז מזה התעצבנתי
.. ואז היא חזרה כזה לאיפה שהבמה ואז שוב צעקתי לה שתביא לי חתימה והיא אמרה לי רגע
, ואיזה אחת שעמדה לידי גם רצתה חתימה אז היא גם אמרה לה אז אותה אישה הביאה איזה 8 חתימות של הראל
שהוא חתם אני לקחתי לי אחת
ואז אניטוש אמרה לי להביא לה גם אחת אז הבאתי לאניטוש ולאחותה
בקיצור אחרי ששירלילו
ושמעון
ירדו, אז הראלוש עלה
עם איזה ילד קטן חמוד כזה
ושהוא ביקש מהראל שישיר את "זורו"
אז הראל המושלם הזה ,שר את "זורו" ביחד עם הילד הזה, קיצור אחרי שהמלך
גמר לשיר אז עלה הראש עיר של נהריה ודיבר באותו זמן איזה אחת זרקה לו לבמה מכתב
אז ראש העיר דיבר ואני ניצלתי את זה שאין מוזיקה, וצעקתי להראל אז הוא הסתובב אליי והוא ראה שאני עם מצלמה, אז הוא חייך כזה חיוך מושלם
אז אני צילמתי אותו(ברור
), אז שלחתי לו נשיקה והוא החזיר לי גם נשיקה
כפרה עליוו
אז אחרי שהראש עיר דיבר עלו לבמה שירלי
ושמעון, אז הם שרו ביחד את הראל את "נר על החלון" המושלםםםםםם
,חחחח ואז נכון ב"נר על החלון" יש את הקטע הזה שהראל צועק "רק שימי נר על החלון" בקצור הוא אמר לקהל לשיר את הקטע הזה, אז הקהל שר ,וכולםםםם שרוווו ממש זה היה חזק, אז הראל שם כזה את הידים שלו על הפנים כאילו הוא בשוק, איזה חמודדדד
חחחחחובזמן שהם שרו את "נר על החלון"אז ביקשתי מהמנחה שם שיצלם לי את הראל מקרוב אז הוא לקח לי את המצלמה וצילם לי אותו ממש ממש קרוב איזה 3 תמונותתת
איזה כיףףףףףףף
ואז הם סיימו לשיר והם ירדו מהבמה חחחחחחח ואז הראלוש עבר כזה איפה שאנחנו היינו אז כולם קפצו עליוו ונפל הגדררחחחחח וכולם מנפלו איתו (כולל אני
) חחחח איזה מצחיק זה היה
, חח אז הראל אומר כזה "תזהרו ליפולל" חחחח
כפרה עליו הוא מזה דאג
טוב אז אחרי זה הלכנו אני ואניטוש לכיוון המיניבוס שלהם וכולםםםם היו שםם, אז העבירו אותו ואני כזה נתתי לו יד אז הוא לחץ לי אותה כזה, חחח מסכן שלי מחצו אותו שם
עד שהוא לא ניכנס לאוטו הוא לא היה בטוח
בקיצוררר היה יוםםם מושלםםםםםםםםם ואין הראל הוא הבנדם הכי מושלםם בעולםםםם
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאא אמאלה עכשיו חזרתי מנהריה איזה הופעה מושלמתתתת הייתההההההההההה