(סוף) הדרך לאירווזיון ../images/Emo66.gif

הערב ב-20:00 שידור חי נוסף מחדר העיתונאים של האירוויזיון באוקראינה. שי ברק יעדכן מה עבר היום על שירי מימון, נציגתנו לאירוויזיון ויארח אנשים באולפן.
ב-22:00 מיד אחרי סיום פרק בסדרה "סוף הדרך 2", נארח live את המתמודדים שיעזבו את התוכנית

BabyBoy1

New member
יודי אני רואה שיש ביקוש לסיפורים

שלך. אולי תפתח בלוג וזהו?

יודיX3

New member
במקרה אני מנהל פורום

צבא וגאוה (התמניתי ממש לא מזמן). אבל זה לא רעיון. אקרא לפורום "יוד- האיש והאגדה"

יודיX3

New member
אני לא חושב שהבנת את מהות הפורומים

אמנם ניתן להכיר פה אנשים וללמוד מנסיונם, להקשיב לסיפורים שלהם, לשמוע לעצתם, לתמוך, ומתוך כך להכיר מקרוב בני אדם ולא אנשים וירטואליים על אף המדיה שמטעה. אבל בסופו של דבר זהו פורום ולא אתר היכרות. לשם כך אתה מוזמן לשלוח לי מסרים אישיים, אפילו האי מייל שלי אני חושב שחשוף לכל מי שרוצה לכתוב לי. מעבר לכך אני חשפתי המון על עצמי- בחירה שלי. ניסיתי בדרכים שונות להעביר את המסר הזה- אני מקווה שהבנת.

אבל..

המטרה של השאולות ששאלתי הן כדי להבין את הרקע שלך,את מה שבאופן לא מודע בנה אותך ועיצב את האופי והתכונות שלך.כשאני שואל מאיזה איזור אתה זה כדי להבין את פתיחות האוכלוסיה כלפי הגייז והשכיחות של הגייז במקום.כשאני שואל איפה למדת,זה כדי להבין איך החינוך שבמקום התייחס לנטיותיך ומה הייתה עמדתם בנושא.וכן שאר השאלות ה"פרטיות" הן כדי להבין.אני מקווה שהבנת אותי

יודיX3

New member
אני חושב

שאפילו פסיכולוג יתקשה להבין כיצד נבנה האופי שלי. אכן שאלה גדולה- כיצד הוא נבנה, האם הבסיס תורשתי? כיצד דרך גידול הילד משפיע עליו, האם החברה בונה אותנו? ומה לגבי נשמה?... אני בטוח שאלה שאלות שרצים בראש של הורי מכיוון שהם בטח מאשימים את עצמם שאני הומו. גם אני עברתי האשמות עצמיות. בסופו של דבר ובשורה התחתונה של לא אשמתו של אף אחד, אפילו לא של אלוהים. למה להאשים? זה יפה טוב לי עם זה וטוב לי עם הבן זוג שלי! :)

בכל זאת

הכוונה היא להבין את האישיות שלך וההשלכות שלהם על התגובות שלך והדברים שאתה כותב.וכן גם אם היה משהו ברקע שלך שגרם לך לעזוב את הדת.ואני לא מתכוון להאשים אף אחד בהיותו הומו,או למצוא משהו ברקע שלך שגרם לך להיות כזה.אני מאמין שכך אלוהים ברא אותנו,ואנחנו צריכים להמשיך את דרכנו מכאן.מקווה שהפעם הבנת.

למעלה