yoav81

New member
The Homesicks+Caveman Live

הופעה לתושבי הצפון! יום חמישי 19/05 ב"סיטי הול" חיפה ב23.00. הופעה משותפת של שתים מלהקות האינדי רוק המשובחות בארץ.

השליחים בפאב קיוג'ה 20.5.05

השליחים בליל 4 אגדות הרוק יצדיעו ללהקות: PINK FLOYD LED ZEPPELIN DEEP PURPLE THE DOORS בפאב קיוג'ה בכפר ויתקין ביום שישי 20.5.05 שעה 22.00. פרטים נוספים באתר שלנו.

kampus106

New member
חגיגות העשור לקול הקמפוס 106fm

בקרוב > קול הקמפוס 106fm חוגגת עשור >> ערב שבועות יום ראשון 12.6.05 >>> בגת רימון. 3 רחבות עם שדרני התחנה >> רחבה מנענעת רדיו טריפ >> תת-מודאב >>> יניב צדיק [בומי] >>>> איתמר שפריר >>>>> Dj scruff [אינפיוז] רחבת מרגוע > אלון עוזיאל >> דידי דוקסין >>> ברק חיימוביץ' רחבה חשמלית > טל ארגמן >> צח זמרוני >>> תמי ביברינג >>>> ברק חיון >>>>> גיא שנטי/ quantum

JuicyJew

New member
The Riders - הופעה בחמישי בבלום-בר

הגיעו בהמוניכם! הפיצו את השמשות! הכינו את השמשיות! The Riders - אינדי-אלט'-סופרן רוק באנגלית, מזמין אתכם להופעה ב- Bloom-Bar (קינג ג'ורג' פינת אלנבי, ת"א) ביום חמישי ה- 19/05/05 ב-22:00 - הכניסה חופשית! אסף A Permanent Rider

i suffer rock

New member
ואני אהיה שם... כן כן.

ועוד חבר פורום אבל אסור להלשין! לא שזה צריך לשנות לכם כי זו אחלה בחלה להקה בכל מקרה :) קבלו המלצה... ממני... נו - פתאום לא סומכים עליי? בחייאת, זה בחינם.

Tragedy

New member
היי יש לי שאלה

David Bowie - Ashes to Ashes פעמיים רבות שמעתי שהקליפ והשיר שינוים במחלוקת אך לא ההבנתי למה רציתי לדעת אם תוכלו להסביר לי מה משמעותו. אגב אם אני זוכר נכון בתוכנית אמרו של מרלין מונסון היה מושפע מהקליפ נורא מדוע גם? תודה, Tragedy

אורן שץ

New member
די Straight Forward השיר הזה, לא?

בקצרה, בואי עוטף במשמעות חדשה את השיר שפרסם אותו לראשונה - Space Oddity - ובעצם מתוודה שהוא-עצמו ה'אסטרונאוט', הג'אנקי ששט רחוק מעל העולם בחלל העמוק, מסומם לחלוטין ולא מצליח לחזור למציאות. "Want an Axe to Break the Ice" - מצמרר גם בשמיעות חוזרות. מה שנוי במחלוקת, אגב? בנוגע לקליפ, גרוסטקה במיטבה.

goldoolins

New member
גולדולינס בסולם יעקב, חיפה ובית לחם

שלום כולם, שבוע הבא אנו עולים צפונה לשלוש הופעות שבת ה21 לחודש בשעה אחת בצהריים בפסטיבל סולם יעקב, נוף גנוסר על הכנרת רביעי ה25 לחודש ב21:30 בבוסתן הכרמל, דרך אבא חושי חיפה חמישי ה26 לחודש ב21:30 בדרך חוות התבלינים, בית לחם הגלילית כל הפרטים באתרנו נשמח לראותכם

למעלה