../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

הוא הגיע למקום השני בקדם האירוויזיון ומוציא בקרוב את הדיסק השני - יוסי אזולאי
חוקרים ודנים בסמלי הר‏ונים‏‏ העתיקים בפורום רונים המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

יודיX3

New member
שבת שלום לכולם

החזיקו חזק ברגעי קסם שיש רק בשבת וזכרו אותם. אין ספק שיש "משהו" באוויר. :)

../images/Emo32.gifמחר 20:30 קבוצת הבנים

בכל יום א' נפגשת קבוצת הבנים עבור בני 22 עד 28. המפגשים מתקיימים בסניף האגודה בתל אביב, רח' נחמני 28 בקומת המרתף. ניתן להצטרף לקבוצה בכל עת. המפגשים לרוב עוסקים בנושאי קהילה, חברה וכל מה שמעניין בגילאי האחרי-צבא. בין אם בשיחה, אירוח אישי ציבור או פעילות חברתית, תמיד באווירה פתוחה ונוחה, גם עבור מי שרק רוצה לבוא לפגישת התרשמות. מנחים: רן ואיתי ניתן ליצור קשר עימם באמצעות הדוא"ל בכתובת: [email protected] הכניסה בעלות סמלית של 5 שקלים עבור כיבוד ושתיה קלה. מקווים לראותכם!

3ba5bun

New member
לצעירים הבנתי. למה במרתף?

לא מצאתם מקום עמוק יותר?

תודה על התגובה

לגבי מיקומו של סניף האגודה והצעות לשיפור אתה מוזמן לפנות ליו"ר האגודה מייק המל או לכל אחד אחר שאחראי על כך.

35babun

New member
סתם היה בצחוק...

מה-כל דבר שאני אגיד יקפצו עלי? איזה רגישות...

../images/Emo43.gif עסקים קטנים ועבודה מהבית

היום ב-18:00 יתארחו בפורום עבודה ועסקים מהבית נציגי הקרן לעסקים קטנים שי קורן ורינה ברנר שיענו לשאלות הגולשים בנוגע לפעילות הקרן. הגולשים מוזמנים לצרף את שאלותיהם כבר עכשיו.
מנציחים את הנופלים לקראת יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנרצחים בפעולות הטרור, אנו מזמינים אתכם להנציח את זכרם של האנשים הקרובים אליכם, שנהרגו במערכות ישראל או נרצחו בפיגועי תופת. את הסיפורים, הזכרונות , השירים והתמונות שנאסוף מהפורומים, הבלוגים והקומונות אנו נציג בדף הבית של תפוז אנשים החל מערב יום הזכרון ועד צאתו.

מישהו להכיר

אני ממש מבולבל ,ורוצה לדעת עוד על היחס של התורה להומאים.אני אשמח לכל עזרה.אני גם מחפש גבר דתי והומו בגיל 17 ומעלה,כדי להרגיש לא לבד בעולם,אז אם אתה מעוניין תכתוב גיל ואזור

יום א' 20:30 פיקניק קבוצת הבנים

ביום ראשון הקרוב, ה-15 במאי, קבוצת הבנים נפגשת בגן מאיר לפיקניק. המפגש פתוח לבני 22-28 פלוס מינוס. מוזמנים גם מי שלא היה בשום מפגש קודם. פשוט תביאו משהו ממש טעים ואז בטוח תתקבלו בברכה. כל הבאים צריכים להביא משהו תחת אחת הקטגוריות הבאות: אוכל, שתייה, סכו"ם או צלחות מפלסטיק. כמו כן תביאו שמיכה או כרית לשבת עליהן. נפגשים בשעה 20:30 בגן מאיר (רחוב קינג ג'ורג' תל אביב). נא להודיע מה אתם מתכוונים להביא בדוא"ל [email protected] חג עצמאות שמח ונתראה ביום ראשון!

למעלה