חחח אהבתי!!
B bRoken faiRy New member 4/5/05 #20 ../images/Emo32.gif משלי ... LOL עשיתי סיידליפרינג .. תנו שמות !!!!!
G G i N g N i T New member 5/5/05 #23 תתחדשייייי ../images/Emo110.gif יפה יפה יפה יפה!!! שנמצא על שקסית שקסית שקסית!!! תתחדשי!!!! תקראי לו.. סידי ! או .. ליפי!!! (כמה שאני מקורית..)
תתחדשייייי ../images/Emo110.gif יפה יפה יפה יפה!!! שנמצא על שקסית שקסית שקסית!!! תתחדשי!!!! תקראי לו.. סידי ! או .. ליפי!!! (כמה שאני מקורית..)
U Unaffected New member 5/5/05 #24 תחדשי! נמ..למה כולם עושים את מה שאני רוצה ? לא רוצה לחכות ל16 הורים זונות :| נמ..בכל מקרה ..שחר היא המומחית שלנו לשמות לי אין רעיונות 8-| מזל טוף ותתחדשי שוב :]
תחדשי! נמ..למה כולם עושים את מה שאני רוצה ? לא רוצה לחכות ל16 הורים זונות :| נמ..בכל מקרה ..שחר היא המומחית שלנו לשמות לי אין רעיונות 8-| מזל טוף ותתחדשי שוב :]
G GalushGalush New member 5/5/05 #25 ../images/Emo27.gifוואו!../images/Emo12.gif זה ממש יפה!! זו שאמרה שהיא לא רוצה לחכות עד גיל 16..תתנחמי! אני צריכה לחכות עד שאני לא אגור בבית גמני רוצה!
../images/Emo27.gifוואו!../images/Emo12.gif זה ממש יפה!! זו שאמרה שהיא לא רוצה לחכות עד גיל 16..תתנחמי! אני צריכה לחכות עד שאני לא אגור בבית גמני רוצה!
G GalushGalush New member 5/5/05 #26 ../images/Emo27.gifאע..ואת עם העגיל../images/Emo8.gif [זו אני, או שאנ'לא מכירה פה אפ'חד?! תזדהו, דמאט! ] מה כתוב לך על השרשרת? זה מפרט? זה נראה כמו מפרט..
../images/Emo27.gifאע..ואת עם העגיל../images/Emo8.gif [זו אני, או שאנ'לא מכירה פה אפ'חד?! תזדהו, דמאט! ] מה כתוב לך על השרשרת? זה מפרט? זה נראה כמו מפרט..
U Unaffected New member 5/5/05 #27 נמ..קוראים לה איריס.. וזה נראה כמו סיכה ומה שהצלחתי לקרוא ממנה זה "i don't discriminate" נמ..חכי שהיא תענה לך.. ולי יש שנתים וחצי עד גיל 16 את כבר שם :| ואת יכולה לעשות ולשים קיפר :|
נמ..קוראים לה איריס.. וזה נראה כמו סיכה ומה שהצלחתי לקרוא ממנה זה "i don't discriminate" נמ..חכי שהיא תענה לך.. ולי יש שנתים וחצי עד גיל 16 את כבר שם :| ואת יכולה לעשות ולשים קיפר :|
B bRoken faiRy New member 5/5/05 #28 נעים לי מאוט - אני איריס וזאת סיכה אכן , ורשום - i dont discriminate i hate everyone [=
G GalushGalush New member 5/5/05 #29 ../images/Emo27.gif אני גלי, נעים גמלי. [אחלה שם ישלך, גם לאמא קוראים איריס ] הסיכה ממש מגניבה.. מאיפה היא?.. ו..מהזה קיפר?
../images/Emo27.gif אני גלי, נעים גמלי. [אחלה שם ישלך, גם לאמא קוראים איריס ] הסיכה ממש מגניבה.. מאיפה היא?.. ו..מהזה קיפר?
B bRoken faiRy New member 5/5/05 #31 אהא ! שמי אכן נחמד במקום כלשהוא .. במיוחד בארה"ב כי זה - אייריס .. ויש כזה שיר של הגוגו דולס הסיכה מתומר בת"א . עלתה 5 שקל .. ואין לי שמץ מה זה קיפר !
אהא ! שמי אכן נחמד במקום כלשהוא .. במיוחד בארה"ב כי זה - אייריס .. ויש כזה שיר של הגוגו דולס הסיכה מתומר בת"א . עלתה 5 שקל .. ואין לי שמץ מה זה קיפר !
G Glory For Death New member 5/5/05 #33 אהההה אני קניתי לך את הסיכה הזאת! אני זוכרת שאת ביקשת חמש שקל והבאתי לך, וקנית סיכה;] אני זוכרת נכון, נכון?
אהההה אני קניתי לך את הסיכה הזאת! אני זוכרת שאת ביקשת חמש שקל והבאתי לך, וקנית סיכה;] אני זוכרת נכון, נכון?
T thebaby New member 5/5/05 #34 i don't discriminate i../images/Emo101.gif hate everybody the same. סתם ניחוש מלומד..
K Knotted String New member 5/5/05 #30 תתחדשי.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif תקראו לו בוב. או ג'ק. [למרות שזה שם של רדנק ]
S SAMAR New member 5/5/05 #36 תתחדשי!!!!!! גם אני רוצה! אבל אני מפחדת טילים! זה יכאב לי בטירוף...זה כאב?
K Knotted String New member 5/5/05 #43 ../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif מלכה.