itoosh2

New member
../images/Emo32.gif

איזה סיוט!! הלכתי היום עם ההורים (הם הכריחו אותי כמו תמיד!) לגוש קטיף לצעדה וזה פשוט היה נסיעה של שלוש שעות ולהליכה בלי עצירה בלי כלום של חמש שעות במקום דפוק לאללה! וזה לא שנשארנו לעצרת ואז הייתה חשיבות להליכה אלא שישר הלכנו (גם זה טיפה מזל) מה שגרם לזה להיות פחות סיוט זה שבמקרה היה לי דיסמן והדיסק קליפוניקיישן בו! אז שמעתי אותו לפחות 3 פעמים! זה היה דיי כיף רק חבל שזה היה בכזה יום מצער!

MS6

New member
הייתי אמור להיות שם...

אבל בסוף ביטלתי. אין פלא שזה לקח כ"כ הרבה זמן, למה הייתי בטוח שיהיו מלא פקקים ובלאגן רציני. אגב אל תקרא למקום הזה דפוק. גוש קטיף הוא אחד המקומות הכי יפים שראיתי בארץ ישראל. חוץ מזה אתה המקרה הראשון (ואני מכיר הרבה מאוד אנשים) שאני שומע של מישהו שמכריחים אותו לצאת לאירוע שכזה, אני מכיר משפחות שיוצאות להפגנות אבל אם מישהו מהמשפחה לא רוצה- אז הוא לא יוצא, אף פעם לא שמעתי על 'כפייה פוליטית'. זה די מוזר מה שאמרת, ומאוד קיצוני, אני אפילו חושד או שאתה באמת רצית לצאת או שהנפצת את כל האירוע.. כי אם זה נכון אז ההורים שלך די קיצונים בקשר לחינוך הילדים שלהם.

itoosh2

New member
אתה צודק...

ההורים שלי מאוד קיצוניים! אני אמרתי להם כל פעם שהם אמרו לי על זה שאני לא הולך!! והם אמרו לי שגם אם הם יגררו אותי לשם אני הולך... ודרך אגב גוש קטיף זה מקום יפה אבל ללכת מנווה דקלים עד משהו טל זה מש לא יפה (חוץ מטיפת הים) וממש לא כיף!

editmy

New member
אם כבר אז כבר-לא?

שנים שלא הייתי כאן... מקווה שלכוווולם טוב...
אז שוב כמו בכל מס חודשים- גם הפעם זה קורה!! חג שמח ללא עצירות...

למעלה