Musta Susi

New member
באט וואי אר יו אולוויז טולקינג

היברו אין אינגליש? איט איז פיסינג מי אוף! יו קן ג'אסט רייט יור סנטנסז אין אינגליש אין אינגליש לטרז. דונט יו ת'ינק? דן ת'ינק אבאוט איט. איט ווד בי בדר איף יו וויל רייט אין אינגליש ביקוז איטס תאוף טו אנדרסטנד דיז וורדס. איט איזנט נורמלי! איט איז קטסטרוף! יו וולקם.

McBlack

New member
טנקיו זה כלום....

ואני משלבת אנגלית בדברים שאני אומרת כי יש דברים שפשוט נשמעים טוב יותר באנגלית. אני לא כותבת באנגלית כי אני כונפה עצלנית

McBlack

New member
התכוונתי שטנקיו זה שומדבר רציני:)

שאפילו המיני-פקצה בפינת הרחוב שלי יודעת מה זה טנקיו. וסורי. בעעעע

Musta Susi

New member
../images/Emo2.gifאהה, אז עכשו זה שומדבר רציני?

מקודם אמרת שזה כלום! (הייתי צריך להשקיע יותר מאמץ להקשיב בשיעורי אנגלית בבית הספר...)

metjust

New member
קבלו משהו חדש

victim / R.S. I'm waking up, you didn't sleep all night, why can't you sleep when I'm right by your side? like a scared little bird who wants shelter from the rain, like an animal struck by venom who needs relief from the pain. I'm trying, but it's just that you can't trust, why can't you trust me? have I ever done you harm? oh no, I havn't, you know I won't let your tears be shed I'll just blow off the candles when you lay to bed I'm giving up, you couldn't let me get close, so how should we take it from here? now that I'm so hurt... now I'll have the creeps run down my back, oh yeah, now it all comes out and as your skin turns pale, love will have it's last shout...

Musta Susi

New member
WOW יפה!

אתה מתכוון גם להלחין את השיר?איזה סגנון הוא יהיה?

metjust

New member
יש מצב

שאקבל את הגיטרה שלי חזרה, וחשבתי גם לשנות את השם לlove's last shout.... לא יודע... יש למישהו הערות (גם לכאלה עם הארות, ע"ע מקבלק) בקשר לטקסט (דיקדוקית)?

Blade Of Fire

New member
hallo guys

here from the far away turkey thıs ıs your favorıte... well... nothıng.. but here ı am... bored to death seakıng somethınd to pass the tıme ın 2 dollars... they have no I ın here so ıf you see here ı.. ıt ıs actually I... I dont know... some wıred keybored.... I need Hebrew!! ahm.. yeh... so I am havıng fun here but dyıng to get back... goıng for ıce cream love you all (accept some of you) IDAN

עידןןןן ../images/Emo99.gif

פתאום נפל לי האסימון שאני לא אראה אותך עד החופש הגדול.
היום כשהייתי במפגש פורומיוז חשבתי עלייך. לי ולשירן היה נורא משעמם והחלטנו שאי אפשר מפגש בלעדייך ובלי סער שתכלו מכות.
קנית כבר חולצות מאגניבות?

Blade Of Fire

New member
got some t-shırts

I saw a court cobaın shırt but my mom saıd ıt was expensıve... but somehow ı got out of her a t-shırt at tomer... I really dont know how... hour's up... got to go

McBlack

New member
לונורא, העיקר אתה בריא ושלם!

אבל למה TF אתה לא מחובר?!?!?! תתחברררררררר
צ'אט יהיה נוח לך עכשיו או שאתה עייף מדי?

למעלה