טוב אל תדאגיי
נ נוי ה2ו2ה New member 19/4/05 #13 חחח צודקת אנשים ממש ממש רעים אין להם טיפה של רגש מסכנונת שלי נאו'וש למה את לא מיתחברת לאיסי תחברי יש לי מלא דברים להגיד לך 203187222 תמונה של מאיוש שלנו מהממת מושלמת לא בטוחה שהיא חדשה
חחח צודקת אנשים ממש ממש רעים אין להם טיפה של רגש מסכנונת שלי נאו'וש למה את לא מיתחברת לאיסי תחברי יש לי מלא דברים להגיד לך 203187222 תמונה של מאיוש שלנו מהממת מושלמת לא בטוחה שהיא חדשה
ח חן חולה על מאיה New member 19/4/05 #9 איזה אנשים יש היום ממש רעים אל תחשבי אפילו לרגע קט שהיינו חושבים שזאת את מקללת היינו מבינים שפרצו לך..לא נורא מאמי מה אפשר לעשות עשית בשכל שהחלפת כינוי
איזה אנשים יש היום ממש רעים אל תחשבי אפילו לרגע קט שהיינו חושבים שזאת את מקללת היינו מבינים שפרצו לך..לא נורא מאמי מה אפשר לעשות עשית בשכל שהחלפת כינוי
K k a b o o k New member 19/4/05 #11 ...../images/Emo32.gif... כל הדברים שקשורים ולא קשורים למאיה, ושלא מצריכים פתיחת הודעה חדשה.. טל מופיעה, נאווה שינתה כינוי.. וכל אלה
...../images/Emo32.gif... כל הדברים שקשורים ולא קשורים למאיה, ושלא מצריכים פתיחת הודעה חדשה.. טל מופיעה, נאווה שינתה כינוי.. וכל אלה
נ נויוש חולה על מאיה New member 19/4/05 #15 הכנתי משו לפסח אם אתם יכולים לשמור ת'תמונה הזאת ולפרסם חג שמח בכל מקום שאתם רשומים אליו. טנקס
ה הגרוש חולה על מאיוש New member 20/4/05 #27 נאווה עכשיו נכנסתי לפרטים שלך ואני ראיתי שכתבו לך מלא קללות ודברים מזה מגעילים באמת זה לא את...