...
...

../images/Emo124.gifאנשים-זו הודעה חשובה../images/Emo70.gif

תקשיבו,פרצו לי למשתמש בתפוז,ושינו לי ת'סיסמאףהחתימה (אתם יכולים לראות..) וייתכן ששלחו לחלק מכם הודעות במסרים או שקיללו אתכם בשמי!!! אז הברה:זו לא אני
זה משתמש אחד שמשעמם לו בחיי'ם והחליט לעשות את זה.... כל קללה,השמצה,לעג... שמגיעה אליכם בדרך כלשהי
זו לא אני!!!

אוקי נשמות שלי יש לי הזמנה בישבילכם

ביום רביעי טל מויפיעה בקניון השרון בשעה 6:00 מי שיכול להגיע שיגיע..{עם פלקטים חח} יש כזאת תחרות כישרון השרון..והיא בן ה-20 ועם היא תעלה בן ה-10 אז היה עוד פעם הופעה בקניון והפעם עם הראל מויאל...הוא גם יופיע שמה... שווה להגיע..ומי שיכול שיבוא בשימחה..

יייאאאאא טלוששש

נשמה שליי הלוואי ויכולתי לבוא ולהחזיק פםוסטרים ולצעוק ולעודד אותך כמו שאני יודעת לעשותח ח חתשאלי את ליאתי ... !! או את מאיה חחח אבל נשמה זה רחוק וישל י גם מלא דברים לעשות עם הלימודים ואני לא אציח להגיע לצערי!! בכל זאת אנחנו נהיה בקשר ניא מחזיקה לךאצבעות אפילו ברגליים אני יודעת שאת מסוגלת לעבור א תזה כמו גדולה!! יש לך קולל אלוהי ומי כמוני יודעעע אני מתה עלייך המון המון הצלחה תעדכני אותי!! אוהבת אותך מואהה

טלושששששששש נשמההה!!!

שיהיה לך המון המון המון בהצלחה אני מאמינה בךך יש לך קול מדהים ואני אישית הוכחתי לדעת זאת חח! וכמו שאני יודעת את הולכת לשיר את הלב בחירה מצויינתת ... כאיך לא זה מאיהה! וגם את שרה אותו מעולהההה אז הוא די תפור עלייךךךךך!!! אוהבת אותך המוןןןן המוןןן !! ... ב=ה=צ=ל=ח=ה!!

יאא איזה נשאמותתתתתתת

חח סתםם אנ'לא ערסיתת תודה כפרעליכםם!! היה מעולהה טפו טפו טפוו שבוע הבא התוצאותתתת!~! סתכלו איך הייתייי

דהה את לא מאמינה כמה הכנתיייי

חחח אחד שרשום אליו "טל נולדה להיות כוכבת" והשני אממ לא זוכרת אני כבר יבדוקקקקקקקקקק

יאא נשמה איזה רעיםם!!

אם הוא היה מגיע לידיים שלי הייתי שוברת אותו חחח... אבל לא נורא מאמי אהבתי את הכינוי החדש חח ... נקווה שלא יעשה לך באלגן ..!

למעלה