../images/Emo41.gif טוב הצבעה!! ../images/Emo41.gif

^-^ הניק הזה מיוחד למשהו.. עכשיו מהו המשהו הזה? טוב אז ככה!! אתם תחליטו והחחלטה הכי טוב תבחר.. יש לי כמה הצעות.. ניק זה הוא לשירשורים מיחדים של פיקים... או שירשורים מיוחדים של ציורים למרות שאורן לא בעד.. או כתבות וריכיליות... או .. תבחרו אתם...

../images/Emo112.gif מגוון אירועים היום בתפוז

כמדי יום שלישי ב-19:00, אחרי סיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקולודיאון ותענה לשאלות גולשים. הנושא היום: מלכת הכיתה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1080&msgid=50778450
ד"ר רונית פלוטניק, פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית, המתמחה באבחון וטיפול בילדים ונערים עם לקויות למידה והפרעות קשב, תתארח היום בשעה 21:00 "הפרעות קשב ADHD" ותענה על שאלות בנושאי התמודדות ההורים עם היבטים רגשיים, התנהגותיים, חברתיים ולימודיים של הלקות של ילדים. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.
קרב הלהקות: פורום אגדות רוק בוחר את להקת הרוק הקלאסי הגדולה מכולם, השבוע בבית א': קינג קרימזון, ג'טרו טאל, הבירדס, ביץ' בויז והשבת השחורה.
חמש עצרת
- מפגש הפורום החמישי של פורום עתודה יוצא לדרך ואתם מוזמנים. כל הפרטים על האירוע והזמנת כרטיסים באתר האירוע http://atuda.tapuz.co.il

De-Panther

New member
ניק זה הוא למקרה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאני או קטי ניהיה משועממים ומאוד נרצה להשעות מישהו מהפורום אז נוכל להשעות את הניק הזה (למה לא שואלים אותנו לפני שעושים דברים כאלה??)

blck angel1

New member
לא הבנתי את הבדיחה.

ולא צריך להאדים את זה זה פשוט ניק נוסף שאני רוצה לעשות דרכו פינה כמו שהרבה עושים פה!

De-Panther

New member
אוה סליחה../images/Emo9.gif פשוט..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חשבתי שסתם רצית לפתוח ניק
אם את רוצה לעשות פינה אז את מוזמנת לפתוח אחת כזו
(רק פליז לא של ציורים... מספיק שירשור אחד כזה בעמוד)

keep smiling

New member
אתה רואה,אורן? ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

דעות קדומות זה רע
(אמרה הילדה שכל החיים שלה מבוססים על דעות קדומות)

De-Panther

New member
האם איי פעם אמרתי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שדעות קדומות זה טוב?? (האמת שיש מצב אבל לא זכור לי שאמרתי כזה דבר בזמן האחרון... לפחות לא ברצינות
)

ketty the sheep

New member
../images/Emo32.gif

此れわオフトピックです! ('זה אופטופיק'- ביפנית עילגת למדי, אבל עדיין אופטופיק.
אז כל מה שלא קשור לאינויאשה או לפורום, לשרשר הנה).

למעלה