Lil M

New member
אמממ אנייייי

ממש ממש ונאת את בריטני ספירס...כאילו בטירוף. אז אני מתחפשת לבריטני שתקוע בר סכין...יהיה הרבה דם(מלאכותי) ורשום על החולצה.. HIT ME BABY ONE MORE TIME

Pink Angel1

New member
וואי יפה

חח מה את כל כך שונאת אותה? גם לפי החתימה שלך רואים.. בגלל השירים שלה? התנהגות?

Lil M

New member
חחח תודה...

אני שונאת תשירים שלה תהתנהגות שלה.. את איך שהיא התחילה תור ילדה עם מדי בצפר והפכה לשרממוטה...זה רק מראה שהיא חושבת רק על פרסום

bLAck hALo

New member
הפרסום...אז זה נכון לגבי כל מי

שנמצא בשואו ביזנס..עולם הבידור <קראי לזה איך שאת רוצה> שחקנים, מוזיקאים וכד'..... אבל לגבי השירים אני מסכימה איתך
חרא של שירים
וקול מזעזע

®NuLy®

New member
אני מתחפשת לגרין דיי../images/Emo105.gif

עם עוד שתי חברות!! אנחנו לושבושות שחור ועל החולצה יש ת'סמל שלהם ונזרקים על הצוואר עם צלופן ירוק בפנים.. אנחנו עושות צמות וצובעות ת'קצוות בספריי ירוק וגם לק ירוק... ולי ועוד אחת יש גיטרות {צעצוע} ולאחת מקלות תופים
גרין=שליטה

bLAck hALo

New member
אני לא מתחפשת..../images/Emo4.gif

פעם אחרונה שהתחפשתי היה לפני 3 שנים

Envenom

New member
רוצח שכיר ../images/Emo123.gif

מענין כמה מהר יעצרו אותי ברחוב עם מעיל ארוך מלא בסכינים ורובים.. מואהאהא

Magi¢ Girl

New member
עוד לא יודעת בדיוקק...../images/Emo3.gif

*זאתי שמתחפשת לבריטני-אהבתי.....
הממ אז ככה: >>או לבדואי עם הכבשים שלו [אם יהיו ילדים שיהיו מוכנים להתחפש לכבשים חחחח] >>או לבוקרת

Magi¢ Girl

New member
אוקיי אני בטוח מתחפשת ל:

נשיקה צרפתיתתתתתתתת ... עם חברה שלי ... אני הצרפתיה, היא הנשיקה

angela12

New member
אני עוד לא יודעת למה אני מתחפשת

תמיד אני מחליטה ברגע האחרון
אבל ידיד שלי שנה שעברה התחפש לטינקרבל כולל הכל [שרביט, בגד גוף, כתר] באלוהים זה היה פשוט ק=ו=ר=ע

Lil M

New member
חחחחחחחחח אהבתייי...

ולגבי בריטני..סתכלו שהיא התחילה ילדה טובה עם מדי בצפר ומה היא עכשיו !?!? שרמוטה!!! שתי קליפים אחרי זה היא שוכבת בערימה של אנשים ונאנחת כאילו..פאקק

bLAck hALo

New member
בריטני אבל היא תוצר פופ! לקחו

והחתימו אותה בכדי להיות אחת כזאת. זה שהיא אוהבת את מה שהיא עושה ואת ואני לא..זה כבר משהו אחר. גם בהתחלה היא הייתה בובת מין אבל היא פשוט הייתה עם שתי קוקיות אז הכל נראה תמים, חמוד וקוצ'י כזה..למרות שגם אז זה לא היה ככה "ילדה טובה ותמימה עם מדי בצפר" - המין הגברי מזיל ריר.

Swid666

New member
המממ...

חברה שלי הציעה לי להתחפש לפקאצה, רק שכמו תמיד- אין לי כוח לארגן את התחפושת, אז סביר להניח שבסוף אני פשוט לא אתחפש לכלום.

למעלה