Tomish

New member
../images/Emo32.gif

התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!1 טבו אז אחרי שנים שלא הייתי פה.. הייתי בלי אינטרנט וזה וזה סיפור לא חשוב חזרתי :)) ויש לי משהו להגיד לכם.. כל הבארשבעיים לפחות שאין להם ממש מה לעשות מחר .. למי שעוד לא ידוע יש הופעות במקיף ח'..מחר בשעה שבא.. באולם הספורט בקיצור בקיצור תאמינו או לא אני הולך לנגן שם את דרים און!! :)) אז כל מי שמעוניין ויכול וזה אני אשמח אם יבוא.. יהיו הופעות טובות חוצמיזאת.. :) עד כןא.. אירוסמית שליטה! :)

SaintJohn

New member
מגניב!../images/Emo45.gif

איפה זה מקיף ח'?
אני מב"ש, ויש פה עוד כמה, אבל אם זה ב-7 בערב אז לצערי אני לא יהיה בסביבה, אני חוזר הביתה למרכז לסופ"ש. חבל, כי זה בטח הולך להיות אחלה! שיהיה כמובן המון בהצלחה

matanbu

New member
בשבת "כת השפן" בהופעה חדפעמית בת"א!

להקת "כת השפן" מאילת עולה להופעה אחת ויחידה בת"א - הופעת
המחווה ללהקות הצבאיות
(דינהההה... דינה ברזילאי...)! השירים המוכרים: חסקה, מחר, גבעת התחמושת, עוד לא אכלנו ועוד... כולם בעיבודים מיוחדים ובועטים! כמו כן יהיו מספר שירים מקוריים של הלהקה, אותם ניתן לשמוע באתר הרשמי ובבמה חדשה. מועדון הליזארד ת"א, יום שבת ה19.3, שעה 21:00, רח' המסגר 1 פינת לה גרדיה. כניסה: 30 ש"ח, כוללת את המסיבה העברית של הליין הישראלי בליזרד לאחר ההופעה! כיף!

Bad Girl 15

New member
וואו אלה, מגניף!! ../images/Emo66.gif

רואים שנורא נהנת..ואלכוהול זה כן מוי כיף!!! זה דבר שתורם מאוד לטיולים!! חחחח נקרעתי מהתמונה שאת עושה חיקוי לפרצופים
... מקווה שיהיה לך טיול משו טוב גם שנה הבאה..:)

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif כרגיל - נהדר ומשעשע לראות.

אחלה של תמונות כולל כאלה של עצמך שלא חשבתי שתפרסמי בפומבי.כל הכבוד על הפרסום
התמונות בהחלט די ממחישות את הכיף הגדול שהיה לך בטיול וגם כשאת עם הגב למצלמה תמיד מזהים אותך בזכות תיק התכלת החינני והידוע עם שמות הלהקות. לא היה בסוף משהו לקופסה של המשקפיים? נסתפק בתיק התכלת... אחלה תמונות.גם שלך וגם של הנופים בטיול! נפלתי מצחוק בכמה מהם (בייחוד זאת עם הקוקיות והבייבי העצוב...) והאם זיהיתי בתמונה שאת אוכלת את הרמקולים שהיו מערכת הסאונד שלנו במפגש האחרון? הם של-לי או שלך? גם לי ונסטיה נראות נהדר בתמונות.יש איזה תמונה נראה לי בחדר ש-לי מתבוננת בשקיקה בטלויזיה כנראה.מה היה שם? מוי משעשע

Tomish

New member
אוקיי

אז מממ אחרי ההופעה... אני חשוב שהיה מצויין.... אבל אני הופעתי אז לא נחשב שאלו את לוטם היא הייתה בהופעה.. :) מה שכן אנשים ממש התלהבו...

AeroTom

New member
איפה לוטם באמת?

לא שמענו ממנה קצת זמן... רוצים אותה שוב איתנו. והאם יש סיכוי לראות אותה במפגש? come back to us,Lotem...

לוטם פה!!!!!!!!! :)

מה שלומכם? הרבה זמן לא כתבתי פה.... בלי סיבה מיוחדת, סתם לא יצא לי .. אבל אני חוזרת לי, לאט לאט. לגבי איך היה אתמול- היה פשוט אדיר, כביר, ענק, מצויין, מעולה, שולט, כל מילה שיכולה לתאר...... הם עשו את זה בדיוק אותו דבר, אחד לאחד, (חוץ מהשירה) היה פשוט מושלם!!!

SaintJohn

New member
לוטם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

התפלאנו לאן נעלמת! אבל לא משנה, העיקר שאת שוב כאן, where you belong
מפגש פורום ביום חמישי הקרוב - את באה, נכון? יהיה ממש סבבה לפגוש אותך ושתפגשי את כולנו. גם טומיש כמובן מוזמן, אתם יכולים להגיע ביחד מבאר-שבע

AeroTom

New member
לוטם!

התגעגענו... טוב לשמוע ממך ולראות עוד הודעות שלך. את מגיעה למפגש? אם כן נשמח לראות אותך סוף סוף ביחד עם עוד פנים חדשות שאמורים להגיע.

AeroTom

New member
אלה - הבאת את פנדורה לטיול גם!?!

היא מבצבצת פה מבעד לתיק...

AeroTom

New member
והנה עוד אחת עם פנדורה אני רואה...

הפעם מונחת על הקיר בזמן מנוחה שם... ושל מי ה-Box of Fire שם?? תיזהרו שהיא לא תיפול...
(כן כן,משעמם לי לפעמים בלילה...
)

oritmagnezy

New member
אני רואה שנהנת!! אלכוהול דיי מגעיל

אותי.... לא פחדת להביא ת'פנדורה וזה?????

Bad Girl 15

New member
חחחחחח..תומר יא מוכשר...

ומשועמם בלילות...עובדה הפנדורה שבתיק נראת מזה אמיתי..:)...

Aerochick

New member
חחחחחחחח

חחחחח אלכוהול הוא לא בהכרח מגעיל טוב רק דבר אחד וודקה שאני ממש בע!

למעלה