koskos2

New member
../images/Emo32.gif

פתחתי שרשור אוף כי משעמעם לי! חחחחח סתם סתם זה שאלון על פורים! באיזה יום אתם מתחפשים? כמה ימים חופש יש לכם? מה התוכניות בביה"ס לפורים? מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס? למה אתם מתחפשים? למה? עם מי? למה? עשיתם כבר משלוח מנות? למה? אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם? אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח? אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח? אם זה יהיה ילד מעפן / חננה מה תשימו במשלוח? אם זה יהיה אחד החברים הטובים שלך מה תשימו במשלוח? אתם שמים אוזני המן? נכון זה דוחה? למה? למה ההורים שלך מתחפשים? פעם טיילת אחרי העדלוידע (או איך שלא רושמים את זה)? פעם היית חלק מהעדלוידע (נסעת באחת מן המכוניות עם הפסלים או שהייתה בסיירת כלשהיא)? אתה אוהב את פורים? למה? כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות? יש לכם נשף / מסיבת פורים? אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)? מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך? יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים? למי שיש - למה לעזאזל????? אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים? לאן? אתם אירגנתם או העבודה של ההורים? שיהיה לכם בכיף!

ady18

Well-known member
תשובות

באיזה יום אתם מתחפשים? אני לא מתחפשת כמה ימים חופש יש לכם?אין לי מה התוכניות בביה"ס לפורים?סימתי אותו מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס? למה אתם מתחפשים?כלום למה? עם מי? למה? עשיתם כבר משלוח מנות?לא למה? אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם?כן אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח?אני שמה לכלום אותו דבר שכהייתי בבית ספר זה היה חטיף שוקלד שקית במבה סוכריה על מקל מסטיק וחבילת ביגלה אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח?אתה לא יודע אם זה יהיה ילד מעפן / חננה מה תשימו במשלוח? אם זה יהיה אחד החברים הטובים שלך מה תשימו במשלוח?ברכה יפה אבל אותו משלוח אתם שמים אוזני המן?כן נכון זה דוחה?שוקלד סביחר השאר מגעיל למה? למה ההורים שלך מתחפשים? פעם טיילת אחרי העדלוידע (או איך שלא רושמים את זה)? פעם היית חלק מהעדלוידע (נסעת באחת מן המכוניות עם הפסלים או שהייתה בסיירת כלשהיא)? אתה אוהב את פורים? למה? כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות? יש לכם נשף / מסיבת פורים? אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)? מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך?אמממ רובם יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים?לא למי שיש - למה לעזאזל????? אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים?לא לאן? אתם אירגנתם או העבודה של ההורים? שיהיה לכם בכיף!

koskos2

New member
../images/Emo151.gif

באיזה יום אתם מתחפשים? רביעי כמה ימים חופש יש לכם? 3 חמישי שישי שבת מה התוכניות בביה"ס לפורים? מאיפה לי? בטח עוד פעם הדוכנים המשעממים האלו! מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס? אני יטייל בחוץ עם התחפושת עם חברות שלי למה אתם מתחפשים? לאבריל לווין למה? כי אני ועוד 3 בנות החלטנו להתחפש לזמרות שאנחנו אוהבות עם מי? אוריה, אביגיל, ושנהב למה? כי אני אוריה, אביגיל, ושנהב החלטנו להתחפש לזמרות שאנחנו אוהבות עשיתם כבר משלוח מנות? לא! למה? יש עוד זמן לפורים! אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם? אממ לא יודעת... אולי ישנו את זה אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח? דברים שהתאריך שלהם עבר (מקולקלים) או דברים מגעילים! אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח? ה שאני אוהבת ובתוספת מגש לבבות ופתק עם לבבות ובסוף ארשום באהבה, רעות! אם זה יהיה ילד מעפן / חננה מה תשימו במשלוח? דברים מעפנים אם זה יהיה אחד החברים הטובים שלך מה תשימו במשלוח? כל מה שהם אוהבים! משלוח ענק!!! אתם שמים אוזני המן? כן! נכון זה דוחה? כן! זה ממש מגעיל למה? כי זה מגעיל למה ההורים שלך מתחפשים? לעצמם פעם טיילת אחרי העדלוידע (או איך שלא רושמים את זה)? כל פורים פעם היית חלק מהעדלוידע (נסעת באחת מן המכוניות עם הפסלים או שהייתה בסיירת כלשהיא)? בכיתה ה' הייתי עם הכיתה שלי והמקבילה בתצוגה! אתה אוהב את פורים? כן למה? כי זה כיף להתאפר וכל זה כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות? כן...חחח יש לכם נשף / מסיבת פורים? כן! תמיד... רק בתיכון יהיה נשף פורים אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)? כן מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך? למה שאני מתחפשת עכשיו, אבריל לווין יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים? כן למי שיש - למה לעזאזל????? כי ההורים שומרים אותם! אולי נצטרך אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים? כן לאן? לאילת, חמישי, שישי, שבת אתם אירגנתם או העבודה של ההורים? עבודה של ההורים! אבא שלי מנהל סניף אגד בגבעת שאול וכל שנתיים יש לנו טיול מאורגן לאילת, כל פעם מלון שונה! שנתיים שעברו אמבסדור, השנה לגונה ולא זוכרת את כל השנים הקודמות שיהיה לכם בכיף! תודה!!!

RoRiL

New member
עונה ../images/Emo6.gif

באיזה יום אתם מתחפשים? בפורים? כמה ימים חופש יש לכם? בפורים? עם כן לא יודעת.. מה התוכניות בביה"ס לפורים? יש הפנינג מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס? בטח יהיה עם חברות למה אתם מתחפשים? סוד.. למה? חברה שלי בחרה.. עם מי?עם חברה שלי עומר למה? כי בא לי.. עשיתם כבר משלוח מנות? לא למה? רק בפורים
אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם? אני נותנת למי שאומרים לי אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח? אותו דבר כמו למי שאני אוהבת אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח? זה כבר משהו אחר
אם זה יהיה ילד מעפן / חננה מה תשימו במשלוח? לא משנה אותו דבר.. אם זה יהיה אחד החברים הטובים שלך מה תשימו במשלוח? גם אותו דבר.. אתם שמים אוזני המן? כן...
נכון זה דוחה? חח כן למה? כי אף אחד לא אוכל את זה וזה כזה לא עטוף למה ההורים שלך מתחפשים? לשום דבר! פעם טיילת אחרי העדלוידע (או איך שלא רושמים את זה)? לא. פעם היית חלק מהעדלוידע (נסעת באחת מן המכוניות עם הפסלים או שהייתה בסיירת כלשהיא)? לא.. אתה אוהב את פורים? כן למה? יש חופש ולא לומדים! כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות? אני מתכננת את התחפושת הרבה זמן מראש יש לכם נשף / מסיבת פורים? כן אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)? למען האמת- לא מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך? סנטה קלאוס! יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים? לא.. למי שיש - למה לעזאזל????? לחברה שלי חח אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים? לא שידוע לי לאן? לאאא אתם אירגנתם או העבודה של ההורים? מה? לאא

סוקהלעך

New member
חג גדול לכוולם:)

באיזה יום אתם מתחפשים? פורים! כמה ימים חופש יש לכם? שיש-שבת חחח מה התוכניות בביה"ס לפורים? לאדעת מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס? נתאבד?! למה אתם מתחפשים? לאדעת למה? כי אנלא מוצאת עם מי? עם עצמי אנלא מוצאת למה? כי ככה יצא עשיתם כבר משלוח מנות? פעם פעם למה? כי ביקשו מאיתנו בגן אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם? לא אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח? רעל אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח? כלום אני אקפוץ עליו עוד לפני המשלוח מנות אם זה יהיה ילד מעפן / חננה מה תשימו במשלוח? רעל אם זה יהיה אחד החברים הטובים שלך מה תשימו במשלוח? מה שיבקש אתם שמים אוזני המן? לא אין לי כזה נכון זה דוחה? עדיף סופגניה למה? כי זה טעים הרבה יותר גם יותר פונקציות למה ההורים שלך מתחפשים? לא נראה לי פעם טיילת אחרי העדלוידע (או איך שלא רושמים את זה)? לא פעם היית חלק מהעדלוידע (נסעת באחת מן המכוניות עם הפסלים או שהייתה בסיירת כלשהיא)? לא גם לא הייתי ליד! אתה אוהב את פורים? יס למה? כי זה חג שמייח כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות? כמה ימים או אם בכלל? אז לא יש לכם נשף / מסיבת פורים? יש מצצצ אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)? אם יש למה לא מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך? נראה לי עזריאלי (אחלה משפט) יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים? ודאי למי שיש - למה לעזאזל????? כי ככה הכל מרוכז ביחד! אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים? אני מקווה לתל אביב לאן? תל אביב! אתם אירגנתם או העבודה של ההורים? חחח אני וזה עוד לא מאורגן בכלל

flowers girl

New member
יאללה- פורייייים../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif

באיזה יום אתם מתחפשים? יום לפני החג עצמו- בערב, כשיש מסיבה בחטיבה..
כמה ימים חופש יש לכם? נראה לי יומיים-שלושה, לא?
מה התוכניות בביה"ס לפורים? מסיבה בחטיבה
מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס? אלך הבייתה?
למה אתם מתחפשים? לא יודעת עדיין..
למה? לא יודעת
עם מי? לא יודעת
למה? לא יודעת
שתקו
עשיתם כבר משלוח מנות? לא
אני לא עושה
למה? כי זה מטומטם
מקסימום אני אקנה
אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם? לא לא.. כבר לא
אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח? אמרתי לא!!!111 טוב נו.. אהממ.. דברים דוחים שאף אחד לא יאהב? או שלא אביא לו פשוט
אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח? מלא לבבות
ופתק שמתוודה על רגשותי כלפיו
אם זה יהיה ילד מעפן / חננה מה תשימו במשלוח? לא אביא כלום
אם זה יהיה אחד החברים הטובים שלך מה תשימו במשלוח? את כל הדברים שהוא הכי אוהב
אתם שמים אוזני המן? לא
נכון זה דוחה? לא, אני אוהבת את אלה עם השוקולד
למה? כי שוקולד זה יאמ
למה ההורים שלך מתחפשים? הם לא מתחפשים
פעם טיילת אחרי העדלוידע (או איך שלא רושמים את זה)? כן.. פעם אחת
פעם היית חלק מהעדלוידע (נסעת באחת מן המכוניות עם הפסלים או שהייתה בסיירת כלשהיא)? לא
אתה אוהב את פורים? כע
למה? כי מתחפשים וזה כיייף
כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות? אף יום
יש לכם נשף / מסיבת פורים? כן
אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)? כע
מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך? נראה לי שכריסטינה אגילרה, תות וחתולה
יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים? כע.
למי שיש - למה לעזאזל????? אמא שלי, מה]:
אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים? לא
לאן? אמרתי לא!!!!!!!!!1111111
אתם אירגנתם או העבודה של ההורים?

../images/Emo152.gif

באיזה יום אתם מתחפשים? לאדעת חח
כמה ימים חופש יש לכם? יומיים לא
מה התוכניות בביה"ס לפורים? עושים שכל יום תהיה תחפושת אחרת משותפת לכולם
מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס? לאדעת נחשוב על משו
למה אתם מתחפשים? לא יודעת אם אני יתחפש בכלל
למה? ... עם מי? אממ אם אני מתחפשת אולי עם חברה.. למה? ככה חח
עשיתם כבר משלוח מנות? לא חחחח למה? כי שכחתייי אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם? לא
אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח? מה שצריך.. גם אם אני שונאת אותו לפחות שיהנה בחג אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח? כנ"ל אם זה יהיה ילד מעפן / חננה מה תשימו במשלוח? כנ"ל אם זה יהיה אחד החברים הטובים שלך מה תשימו במשלוח? יותר חחחחח
אתם שמים אוזני המן? כן נכון זה דוחה? כןןן איכס חחחחחחח למה? כי יש לזה טעם לא טעיםםם
למה ההורים שלך מתחפשים? לא מתחפשים חח פעם טיילת אחרי העדלוידע (או איך שלא רושמים את זה)? כן.. הייתי בעדלוידע עצמה חחחח פעם היית חלק מהעדלוידע (נסעת באחת מן המכוניות עם הפסלים או שהייתה בסיירת כלשהיא)? לא הבנתי תשאלה אתה אוהב את פורים? בערך למה? כי זה כייףף
כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות? שבוע ככה.. יש לכם נשף / מסיבת פורים? בבצפר
אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)? אאממ... כן
מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך? שמיים
יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים? כה חחחחח למי שיש - למה לעזאזל????? שאלה טובהההההה
אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים? לא נראלי לאן? ..... אתם אירגנתם או העבודה של ההורים? ......

Danielle b3

New member
../images/Emo151.gif

באיזה יום אתם מתחפשים
יש קרנבל בבית הספר
ביום רביעי 23.3 כמה ימים חופש יש לכם
4 (כולל שבת... )
מה התוכניות בביה"ס לפורים
קרנבל , מוזיקה
ודוכני כיף
מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס
אם היו עוד מסיבות אני אלך..
למה אתם מתחפשים
לא בטוח אבל... קליאופטרה
למה
כי זה רעיון יפה, ועוד לא התחפשתי לזה... עם מי
לבד למה
כי זה יותר כיף
עשיתם כבר משלוח מנות
לא
עדיין לא למה
כי יש עוד זמן
אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם
בטח
אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח
אצלנו אנחנו קודם מכינים את המשלוח ואז עושים את ההגרלה ... ככה שזה לא משנה
אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח
אנחנו קודם מכינים את המשלוח ואז עושים את ההגרלה אתם שמים אוזני המן
בטח
נכון זה דוחה
לא ממש
למה
כי זה נחמד ומסורת של החג
למה ההורים שלך מתחפשים
חח , הם לא פעם טיילת אחרי העדלוידע
לא פעם היית חלק מהעדלוידע
גם לא
את אוהבת את פורים
בטח
למה
כי זה אחד מהחגים הכי כייפים
כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות
אולי יום לפני... יש לכם נשף / מסיבת פורים
אם הבית ספר זה נחשב... אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)
אם יש אז בטח
מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך
אמ.. שטן ולפני שנה גם פריקית ... זה יצא נהדר
יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים
כן למי שיש - למה לעזאזל
... אמא שלי אוספת (דבר בנימוס) אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים
לא יודעת

Incomplete Girl

New member
פורים השנה חרא../images/Emo4.gif

באיזה יום אתם מתחפשים? אין לי שמץ
כמה ימים חופש יש לכם? עד שני
אהה האאאא מה התוכניות בביה"ס לפורים? לודעת
מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס? קניון
עם החמולה חח למה אתם מתחפשים? סוד! למה? כי אנ'לא רוצה לגלות
עם מי?3 חברות וידיד למה? כובע עשיתם כבר משלוח מנות? לא למה? כי עוד לא פורים אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם? לא
אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח? רעל?
אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח? הממ..שוקולד
אם זה יהיה ילד מעפן / חננה מה תשימו במשלוח? הממ...מחשבון?
אם זה יהיה אחד החברים הטובים שלך מה תשימו במשלוח? אותי
אתם שמים אוזני המן? לא נכון זה דוחה? כע למה?כי זה לא טעים
למה ההורים שלך מתחפשים? לעצמם פעם טיילת אחרי העדלוידע (או איך שלא רושמים את זה)? לא
פעם היית חלק מהעדלוידע (נסעת באחת מן המכוניות עם הפסלים או שהייתה בסיירת כלשהיא)? לא
אתה אוהב את פורים? כע
למה? כי הוא חג כיפי כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות? לא שמים חעח יש לכם נשף / מסיבת פורים? לא
אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)? אם יהיה ,כן מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך? אאממ...לודעת חח יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים? לא למי שיש - למה לעזאזל?????
אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים? לחרמון אולי
לאן?חרמון,אהבל אתם אירגנתם או העבודה של ההורים? אמאבא שיהיה לכם בכיף!תאנק'ס

victoria777

New member
יש דבר כזה-שאלון אוף בסקרים ושאלוני

סתם סתם זה שאלון על פורים! באיזה יום אתם מתחפשים?אם אני אתחפש-יום לפני החופשה כמה ימים חופש יש לכם?זה 2 בד"כ,לא? מה התוכניות בביה"ס לפורים?מסיבה(אין לי מושג אם אשתתף בה-כנראה שלא) מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס? אלך הביתה למה אתם מתחפשים?לא יודעת למה?כי אין לי רעיון עם מי?אף אחד למה?לא מתכוונת להסביר עשיתם כבר משלוח מנות?לא למה?שונאת משלוחי מנות(מעדיפה לקנות ממתקים לעצמי ולא להחליף עם מישהו) אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם? אני כבר לא עושה משלוחי מנות שנים אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח?כלום אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח?כלום אם זה יהיה ילד מעפן / חננה מה תשימו במשלוח? אם זה יהיה אחד החברים הטובים שלך מה תשימו במשלוח? אתם שמים אוזני המן? נכון זה דוחה?לא נכון.טעמת במילוי שוקולד? למה?שוקולד זה תמיד טוב למה ההורים שלך מתחפשים?חחחחחחחח הורים מחופשים פעם טיילת אחרי העדלוידע (או איך שלא רושמים את זה)?לא פעם היית חלק מהעדלוידע (נסעת באחת מן המכוניות עם הפסלים או שהייתה בסיירת כלשהיא)?לא אתה אוהב את פורים?בערך למה?כי יש חופשה כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות?כן יש לכם נשף / מסיבת פורים?המסיבה שמתוכננת מטעם ביה"ס אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)?לא מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך?אממ..בכיץתה ב' כנראה-פיה ורודה יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים?כן למי שיש - למה לעזאזל????? אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים?לא לאן? אתם אירגנתם או העבודה של ההורים?לא ארגנו כלום שיהיה לכם בכיף!

מסטולית

New member
ווווווווווווואבההה ../images/Emo151.gif

פתחתי שרשור אוף כי משעמעם לי! חחחחח סתם סתם זה שאלון על פורים! -
באיזה יום אתם מתחפשים? ביום שכולם מתחפשים! [אין לי מושג מתי] כמה ימים חופש יש לכם? 3 אני חושבת מה התוכניות בביה"ס לפורים? לעשות פורים! חע חע חע מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס? וואי לא חשבתי על זה.. נראה כבר למה אתם מתחפשים? לאדעת עוד
למה? כי אין לי שום רעיון! עם מי? עם אפחד! למה? כי אין לי רעיון עדיין
עשיתם כבר משלוח מנות? חחחחח לא למה? כי עדיין לא הגיע פורים!! אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם? חחחח יש מצב
אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח? משהו טעים
אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח? משהו טעים מאוד
אם זה יהיה ילד מעפן / חננה מה תשימו במשלוח? משהו טעים מאוד!! אם זה יהיה אחד החברים הטובים שלך מה תשימו במשלוח? מתנה אישית קטנה אתם שמים אוזני המן? כןןןןן נכון זה דוחה? לאאאא זה יאמי! למה? כי זה טעים ואין לך טעם!
למה ההורים שלך מתחפשים? אבא לא[מן הסתם], אמא לפיה אני חושבת פעם טיילת אחרי העדלוידע (או איך שלא רושמים את זה)? כה פעם היית חלק מהעדלוידע (נסעת באחת מן המכוניות עם הפסלים או שהייתה בסיירת כלשהיא)? כה! אתה אוהב את פורים? מאווווד! למה? כי זה כיפי, שמח כזה כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות? לפעמים
יש לכם נשף / מסיבת פורים? כןןן יש נשף חורף אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)? בדר"כ לא, כי אין לי כוח לשטויות האלה, אבל השנה כן כי זה השכבה שלי מארגנת
מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך? כיפה אדומה בכיתה ט'
יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים? כןןןן מתחת למיטה שלי יש מלא מלא תחפושות למי שיש - למה לעזאזל????? כדי שנתחפש עם זה
אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים? אולי לאילת.. אבל לא חושבת לאן? אולי לאילת אמרתי
אתם אירגנתם או העבודה של ההורים? הא? שיהיה לכם בכיף! תודה גם לך

.

באיזה יום אתם מתחפשים? רביעי-חמישי-שישי. כל פורים. כמה ימים חופש יש לכם? שבוע שלם. ראשון-שני-שלישי טיול שנתי,רביעי חופש בגלל הטיול והצגה וחמישי-שישי-שבת חופש פורים מה התוכניות בביה"ס לפורים? בטח מתקנים מעפנים כמו כל שנה מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס? אסע לת"א לייק דא :> למה אתם מתחפשים? דבורה כוסית $: למה? כי ככה? עם מי? לבד למה? כי אני מקורית עשיתם כבר משלוח מנות? לא למה? מה למה אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם? אני בכלל לא עושה אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח? מיץ עם חומר משלשל בפנים אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח? מיץ עם חומר משלשל בפנים אם זה יהיה ילד מעפן / חננה מה תשימו במשלוח? מיץ עם חומר משלשל בפנים אם זה יהיה אחד החברים הטובים שלך מה תשימו במשלוח? מיץ עם חומר משלשל בפנים אתם שמים אוזני המן? מיץ עם חומר משלשל בפנים. סתם המ,לא. נכון זה דוחה? כן למה? כוסאמאשלך למה ההורים שלך מתחפשים? לאמא ואבא פעם טיילת אחרי העדלוידע (או איך שלא רושמים את זה)? כה פעם היית חלק מהעדלוידע (נסעת באחת מן המכוניות עם הפסלים או שהייתה בסיירת כלשהיא)? כה אתה אוהב את פורים? מאוד למה? עוד למה אחד אני מפוצצת אותך כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות? יום יש לכם נשף / מסיבת פורים? כן אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)? כן מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך? מלאכית יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים? כה למי שיש - למה לעזאזל????? O_O אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים? כה לאן? לת"א ולצפון ולבקר חברים שלא ביקרתי המון זמן. אתם אירגנתם או העבודה של ההורים? אני שיהיה לכם בכיף! תמותי

English Muffin

New member
עונהה

פתחתי שרשור אוף כי משעמעם לי! חחחחח סתם סתם זה שאלון על פורים! באיזה יום אתם מתחפשים? ביום שיהיה פורים ? כמה ימים חופש יש לכם?אנערף מה התוכניות בביה"ס לפורים?מסיבת פורים באיזה חור מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס?אני ילך לבצפר אחר לחגוג שם כי יהיה לי משעמם למה אתם מתחפשים? היפית למה?לא יודעת אבא שלי הציעה לי את זה וזה נישמע לי מגניב כזה עם מי?עם עצמי למה?כי ככה טוב לי עשיתם כבר משלוח מנות?עוד לא למה?לא היה זמן אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם?לא חח אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח?ממתקים מעפנים חח אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח?הרבה ממתקים מתוקים שירגיש שקיבל אותם מילדה מתוקה חח אם זה יהיה ילד מעפן / חננה מה תשימו במשלוח?לא יודעת סתם ממתקים אני לא ישקיע חח אם זה יהיה אחד החברים הטובים שלך מה תשימו במשלוח?תממתקים שאני יודעת שהם אוהבים ואני ישאיר להם איזה מכתב משעשע חח אתם שמים אוזני המן?כן אבל רק 1 כי אני יודעת שאני בעצמי מיתבעסת לקבל אותם נכון זה דוחה?כן למה?כי בעע למה ההורים שלך מתחפשים?לא מיתחפשים חח הם לא צריכים להיתחפש חח סתםם פעם טיילת אחרי העדלוידע (או איך שלא רושמים את זה)?מה ?? פעם היית חלק מהעדלוידע (נסעת באחת מן המכוניות עם הפסלים או שהייתה בסיירת כלשהיא)?לא חח אתה אוהב את פורים? כן למה?כי זה חג מגניב ושמח כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות?לא יש לכם נשף / מסיבת פורים?כן אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)?חח לא מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך?מלכת אסתר כשהייתי ילדה יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים?לא למי שיש - למה לעזאזל?????באמת למה ? אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים?אנערף אולי לאן?לא יודעת אתם אירגנתם או העבודה של ההורים?אנערף שיהיה לכם בכיף!

עונה

באיזה יום אתם מתחפשים? מתי שכולם...? כמה ימים חופש יש לכם? מאיפה לי מה התוכניות בביה"ס לפורים? להתפחש מאיפה אני יודעת חח מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס? מאיפה לי טוב שלא שאלתם אותי לפני 6 שנים חח למה אתם מתחפשים? לוידעת למה? כי אני לא יודעת. עם מי?
זה מתחיל להציק.. למה? דעעעעעעעעעעייייייייייייי
עשיתם כבר משלוח מנות? כן טוב שלא יהיה פג תוקף חח למה? ראה למעלה אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם? לוידעת כבר שנתיים לא עשינו שומדבר בבצפר
זה תלוי בהם חחח אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח? אין כאלה לפחות בבית ספרי חחח
אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח? הרבה
אם זה יהיה ילד מעפן / חננה מה תשימו במשלוח? כמו לכולם אם זה יהיה אחד החברים הטובים שלך מה תשימו במשלוח? כמו כולם+דברים חמודים חח אתם שמים אוזני המן? רק ביסודי שהיו אומרים לנו מה לשים
נכון זה דוחה? נכון. למה? כי הוא לא ניקה תאוזניים מהתקופה שהוא היה חי
למה ההורים שלך מתחפשים? הם לא.......... שרוטים. פעם טיילת אחרי העדלוידע (או איך שלא רושמים את זה)? לא פעם היית חלק מהעדלוידע (נסעת באחת מן המכוניות עם הפסלים או שהייתה בסיירת כלשהיא)? לאאאאאאאאאא אתה אוהב את פורים? כן למה לא ?! למה? תפסיקו לשאול את מה שהרגע עניתי !!!!!!!!!! כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות? מה ? אף פעם........ יש לכם נשף / מסיבת פורים? לוידעת על השנה חח אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)? לפעמים מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך? ילדה יושבת על בת יענה
יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למי שיש - למה לעזאזל????? ככה אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים? לוידעת לאן? חלאס ? אתם אירגנתם או העבודה של ההורים? לא אירגנתי כלום עזבו אותי אני נזכרת יום לפני חח

הופ../images/Emo148.gif

באיזה יום אתם מתחפשים?ממ לא ידעת כנראה ביום של העדלאידע,שישי כמה ימים חופש יש לכם?אה כבר סיימתי אז זה לא עובד לפי חופש
מה התוכניות בביה"ס לפורים? ממ בביצפר שהייתי כל שנה עשו פורימון מה תעשו אחרי שתסיימו את פורים בביה"ס? אה אם הייתי הולכת אז סביר להניח שהייתי מסתובבת קצת עם חברה והולכת הביתה למה אתם מתחפשים? "מלאכית אפלה" למה?ככה עם מי? לבד חח למה? ממ ככה כי זה לא תחפושת של כמה עשיתם כבר משלוח מנות? לא למה? לא יצא אבל זה רעיון נחמד אולי אני אעשה אתם כמו הילדים הקטנים שעושים הגרלות ונותנים את המשלוח לילד ששמו יצא בפתק שלכם?ממ לא חח אם זה יהיה ילד שאתם שונאים מה תשימו במשלוח?בעיקרון הייתי עושה משלוח רגיל לא הייתי נכנסת לקטע של נקמנות. מקסימום אם הוא ממש מעצבן אותי הייתי עושה משלוח רגיל שמה כמה דברים בסיסיים ששמים במשלוח.. ככה כמה סוכריות אזן המן הפתעה משו וזה בערך אם זה יהיה ילד שאתם ממש אוהבים (מבחינה רומטנית) מה תשימו במשלוח?ממ כל מיני ממתקים שווים ואולי איזה כרטיס ברכה מגניב ומקורי אם זה יהיה ילד מעפן / חננה מה תשימו במשלוח? הייתי מכינה לו אחלה משלוח מנות שיעשה לו טוב בלב
חח אם זה יהיה אחד החברים הטובים שלך מה תשימו במשלוח? הייתי עושה אתזה מושקע בבממתקים והפתעות קטנות ומקושט עם כרטיס מצחיק בפנים אתם שמים אוזני המן?כה למה לא ככה בשביל הסמליות נכון זה דוחה? חח תלוי מה יש בפנים למה? כי ככה יש דברים יותר טעימים ויש פחות, לא? למה ההורים שלך מתחפשים?הייתי רוצה דווקא שיתחפשו חח ככה סתם ביחד כדי להצטלם בשביל הכיף חח פעם טיילת אחרי העדלוידע (או איך שלא רושמים את זה)? כה פעם היית חלק מהעדלוידע (נסעת באחת מן המכוניות עם הפסלים או שהייתה בסיירת כלשהיא)?כן
כשלמדתי תאטרון אתה אוהב את פורים?כה למה?כי זה נחמד.. המשלוח מנות והתחפושות וכל זה
חח זמן להיות יצירתיים חח כמה ימים לפני פורים אתם מתאפרים בבית או שמים תחפושות ישנות? ממ אני בערך חודש לפני מתחילה לעבוד על התחפושת ונגיד בשבוע שלפני מודדת ועושה סידורים אם משו לא במקום יש לכם נשף / מסיבת פורים?לא אתם הולכים לזה בד"כ (בדרך כלל)?אם כה אז אולי מה התחפושת הכי יפה שהייתה לך?ממ הכי יפה זה מה שסבתא תפרה לי של המשרתת ב"בובה פראית" והכי מקורית שעשיתי ז"קדושה מעונה" יש לכם שקיות / ארגז / מזוודה או משהו כזה מלא בתחפושות ישנות או בבגדים מוזרים או בתכשיטים של פורים? חח לא ממש אבל יש לי איזה משו בארון למי שיש - למה לעזאזל????? חח סתם כי זה נחמד
אתם נוסעים לאנשהו בחופש פורים? לא נראה לי לאן?כפי שאמרתי.. אתם אירגנתם או העבודה של ההורים? אה.. שיהיה לכם בכיף! כנ"ל

למעלה